Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na wakacje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vengard.pl

KeruniS.pl(POMPA)

Jeśli chodzi o pompe, to nie ma co tam grać. Taką reklame mieli i poszło na marne, co prawda dużo osób grało, ale przestało. Ja bym poczekał na Divine, właściciel aktualnie pracuje nad odbugowywaniem. 

­

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również polecam AGE OF GANTIA, jeżeli lubisz serwery Hard/Medium to będzie serwer dla ciebie. Profesjonalna ekipa więc lipy nie będzie ;)

­

UGBPHQ1B.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja czekam na Rathor.eu (concordia s2) mam nadzieje że wypali i będzie sporo osób a jak nie to wracam na concordia :)  

Opublikowano

Dla mnie Divine World s2 odpada, jest już demilus.pl, więcej kopi gladora nie potrzeba.

Laneris.pl dno, ile to już resetów było ? Wystarczy, że liczba graczy spadnie do 100/200 od razu robią reset kont.

Ja osobiście raczej zagram na Castios.pl lub poczekam za jakimś innym oryginalnym easy.

@@

Age Of Gantia padnie szybciej niż wystartuje, jak to było w przypadku Nestium.pl

Gość Lajk™
Opublikowano

Rework invorii s1 startuje na waksy

Pewien wróżbita mówił że szybko padnie .. ;d

Dla mnie Divine World s2 odpada, jest już demilus.pl, więcej kopi gladora nie potrzeba.

Laneris.pl dno, ile to już resetów było ? Wystarczy, że liczba graczy spadnie do 100/200 od razu robią reset kont.

Ja osobiście raczej zagram na Castios.pl lub poczekam za jakimś innym oryginalnym easy.

@@

Age Of Gantia padnie szybciej niż wystartuje, jak to było w przypadku Nestium.pl

Demilus a Divine to 2 bajki ;d

­

Opublikowano

Pewien wróżbita mówił że szybko padnie .. ;d

Demilus a Divine to 2 bajki ;d

­

Tak, zapewne nazwa inna, eq, mapy, moby, etc. to samo...

Rework invorii s1 startuje na waksy

Liczebność graczy spadła, brak zarobku to teraz weszła moda na tzw. "Rework", dziwie się ludziom, że są tacy naiwni i wracają na te całe "Reworki".

Opublikowano

jak szukasz innowacyjnego serwera z wieloma nowościami i serwera innego niż wszystkie które dotychczas startowały  (easy) to może zainteresuje cie ten z fb który ma również niedługo startować

https://www.facebook.com/serwertroya?fref=ts

Kiedy server startuje, bo widzę, że jedyny server, który nie jest żadną kopią xD .

Opublikowano

Kiedy server startuje, bo widzę, że jedyny server, który nie jest żadną kopią xD .

tego dokładnie nikt raczej nie wie bo oni cały czas pracują a wszystkie informacje związane z tym serwerem sa na fb podawane wiec musisz śledzić sam czekam na niego bo jest inny niż wszystkie które startowały odświeżony klimat w metinie przydał się był już czas bo gra na stare wizualizacje stawała się nudna jak dla mnie przynajmniej a gram dobre 8 lat

taka mała wiadomość od właścicieli

Troya - Prywatny serwer metin2 Easy, startujemy wkrótce (może uda nam się wyrobić do końca maja - jeśli nie to początek czerwca).

Opublikowano

Teraz mogę się konkretnie wypowiedzieć odnośnie serwera który polecałem wcześniej a mianowicie Troya serwer easy opis na sygnaturce startuje 06.06.2015 o godzinie 18 a beta testy startują lada dzień beta jest otwarta dla każdego pełna informacja na fb serwera zxc wiec masz okazje zanim zaczniesz grać sprawdzić serwer czy ci przypadnie do gustu taki innowacyjny serwer czy też nie i podjąć decyzje czy zagrasz czy też nie

Opublikowano

jak szukasz innowacyjnego serwera z wieloma nowościami i serwera innego niż wszystkie które dotychczas startowały  (easy) to może zainteresuje cie ten z fb który ma również niedługo startować

Masz rację nikt nie skleja syfów w jedność i tworzy wielką kupę, jesteście innowacyjni.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Masz rację nikt nie skleja syfów w jedność i tworzy wielką kupę, jesteście innowacyjni.

idą wakacje, każdy orze jak może

top;

sembia, lineya, castios

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

hmm ja ? ja nie jestem innowacyjny bo to nie moja praca ja jedynie czekam na betę i start przy okazji pomagając nieodpłatnie w mini reklamie bo wszystkie kopie serwerów które wychodzą jeden podobny do drugiego niczym się nie wyróżnia a ten jest przynajmniej jak dla mnie coś czego metin potrzebował gra na starej wizualizacji mi się już xxx czasu temu znudziła i nie bardzo mam ochotę w metina już grać no i w sumie to nie gram ściągnę serwer jakiś tam x pogram tydzień 2 i nudzi mi się a tutaj widzę całkowite zmiany wiec oczywiście nie zapeszając mam nadzieje ze zagram dłużej niż tydzień i gra bedzie mi sprawiała przyjemność jak to za bardzo starych czasów metina

Opublikowano

2887814279715911366194.png
Prywatny Serwer Metin2 - 5 Klasa Postaci (Likan), Offline Shopy, MediuM/EasY

2887814279715911366194.png

To jest prawdziwe Metinowe Pierdo*nięcie. EasY/MediuM Serwer z 5 Klasą Postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...