Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na wakacje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za miesiąc wakacje ( większość już je ma ) Czy szykuje się jakiś z*******y projekcik? KTORY WYPALI?

Wiecie coś?

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja powiem ze castios­

ten castios to sobie odpuść każdy twój serwer to klapa  upadł i znów bd to samo znów upadnie po paru dniach/tygodniach.

będzie na wakacje Divine World s2 polecam z całego serca

wilowo.jpg

Opublikowano

ten castios to sobie odpuść każdy twój serwer to klapa  upadł i znów bd to samo znów upadnie po paru dniach/tygodniach.

będzie na wakacje Divine World s2 polecam z całego serca

widze sygnaturka +100% lansu na dzielni, doooobrze!

podaj ktory serwer stal kilka tygodni lub dni xD

@ChoryLloyd Skoro rozpoczynasz temat to mam zamiar go skończyć, xantis nie był mój, coś jeszcze pseudo kibolu?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

widze sygnaturka +100% lansu na dzielni, doooobrze!

podaj ktory serwer stal kilka tygodni lub dni xD

­

np. Xantis stał ledwo 3 dni

a sygnatura to cie nie powinna wgl obchodzić bo to moja sprawa ;)

nie będę spamić tematu nQ

wilowo.jpg

Opublikowano

Podobno DivineWorld s2 się szykuję więc czekam ;)

ZuA2vj6.png

Opublikowano

Podobno Laneris S2 na source ma startować ale co ja tam wiem, podobno będzie 2k online na start :)

Jeżeli ma startować to naprawdę polecam sprawdzić, bardzo ciekawie się gra na serwerze laneris i jestem ciekawy co wy tam wymyśliliście.

Oczywiście Laneris S2, czekamy na start ;)

­

UGBPHQ1B.png

Pasjonat
Opublikowano

Nie nastawiajcie się na to divine jakoś zbytnio, bo nic niewiadomo. Już z 5 osób, jak nie więcej (bo wszystkich na pewno nie widziałem) mówiło o pracy na plikach divine itp. itd. Axeria będzie dobrym projektem, przynajmniej według mnie, lecz to hard, więc na pewno nie dla wszystkich. Wisi w zapowiedziach.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

będzie startował Aivis

bardzo fajnie się zapowiada

ponadto Age of Gantia również polecam

według mnie oba serwery będą warte uwagi, ja zaś po obejrzeniu prezentacji zdecyduje na którym będę nołlajfił xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Sam czekam na Divine World S2.

Jeśli ktoś chce pograć na dobrze zrobionym hardzie to polecam Thorie stoi ponad miesiąc, ale szybko można się dorobić.

Opublikowano

Age of Gantia - Serwer tworzony tak naprawdę z graczami - każdy może złożyć propozycję co chciałby zobaczyć na powstającym serwerze --> Rozpoczyna się dyskusja ---> decyzja o wprowadzeniu zostaje podjęta  :) (Odsyłam do forum serwera)

Opublikowano

image.png

Serwer tworzony przez doświadczonych ludzi. Ogółem, fajny pomysł i jeszcze lepsze wykonanie. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...