Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ramsterius.pl

#Vixeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To teraz ja sie wypowiem. Nie grałem zbyt długo na ramsteriusie, ale serwer naprawde mnie zachęcił. Exp jest dopasowany idealnie, nie mówiąc już o dropie. Oczywiście serwer jest godny uwagi i z chęcią zobacze jak to teraz wygląda.  Pozdrawiam - Proczek ;p

Opublikowano

Jak ne mogłem jak mogłem? ;d

Młody, jak pokazałem na FB twoje zdjęcia to zablokowałeś mnie wszędzie, wiec nie kozacz w tych pixelach bo jak pisałem z kolegami z Twojej klasy, to Ciebie wyśmiewają. Kup Sobie jakąś porządną bluze a nie chodzisz w brudnej :). Pozdrawiam i Ciebie żegnam / F7

­

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Młody, jak pokazałem na FB twoje zdjęcia to zablokowałeś mnie wszędzie, wiec nie kozacz w tych pixelach bo jak pisałem z kolegami z Twojej klasy, to Ciebie wyśmiewają. Kup Sobie jakąś porządną bluze a nie chodzisz w brudnej :). Pozdrawiam i Ciebie żegnam / F7

­

Ciekawych informacji się dowiaduje od Ciebie.

Opublikowano

Ciekawych informacji się dowiaduje od Ciebie.

perserga zamknij pizdę bo znów się spotkamy.

Opublikowano

Hmm grafika może i by ładnie wyglądała lecz coś mała jest pozdro dla grafika : P

Patrząc po SS'ach już widzę że pliczki są mi znajome 

Widząc zainteresowanie tematem

2 użytkowników czyta ten temat

To na pewno będzie udany start ;)

Po za tym czytając komentarze jak wypowiada się osoba która jest w teamie stwierdzam że nie ma sensu dłużej siedzieć w tym temacie.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Wszystko git, powiedz mi czy wymiana bryłek na hajs tylko za pomocą jakiegoś npc, sprzedaży u handlary czy kliknięciem prawym przyciskiem myszy na bryłkę?

di-HLXD.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwera nie polecam, znajomi administracji dostają bonusy w postaci itemów, poziomów i innych rzeczy, w dodatku administracja słabo zorganizowana oraz mało rzetelna. Grałem na pierwszej edycji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...