Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] EQ NAVI - Balmora.pl

BSOD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie dowody to gówno nie dowody, po prostu ludzie nie trawią FuBu.

Dowód z 23.04.2015 jak od 30.01.2015 jest dodane s1 w nazwie. Gz  :) 

Wszyscy mówią że tam jest navi i chuy wie co lecz jak na razie nie ma zbitego dowodu  :) 

To wszystko przez to że już praktycznie stało się tradycją, wszystko co fubu = złe.

Na tyle w temacie.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

­ktIRwzq.png

Czyli wychodzi na to, że kolejny debil próbuje ośmieszyć Balmore i bezpodstawnie oskrażać team. Patologia.

harnaś endymion nie ma pojęcia o czym pierdoli.. mam dostęp do dwóch testowych balmory (dostęp od bambusa) i konta wariatki tam nie ma.. filmik jest w 100% autentyczny i sam to potwierdzam bo robiłem w jednym teamie z fubonem do zeszłego tygodnia w którym grzecznie kazałem mu się p******** na ryj.

Opublikowano

Tak, zle info pod minimapa i event manwoo w złej dacie to tez pewnie s1.

to chyba nie ogarnąłeś że film jest sklejką materiałów? Osobiście byłem na koncie wariatki i wiem co tam jest.. Sam na tsie słyszałem jak fubu rozdaje wariatce eq bo jej kowal spalił ;( Smuteczeq. Nie wierzysz? Zapytaj bezpośrednio bambusa jaki stosunek ma fubu do wariatki , kim ona dla niego jest : )

PS chcesz to ci najebie tu screenów z rozmowy na gg z fubonem kiedy odchodziłem od nich,,? wiele ciekawych rzeczy było tam poruszanych ^^

Opublikowano

to chyba nie ogarnąłeś że film jest sklejką materiałów? Osobiście byłem na koncie wariatki i wiem co tam jest.. Sam na tsie słyszałem jak fubu rozdaje wariatce eq bo jej kowal spalił ;( Smuteczeq. Nie wierzysz? Zapytaj bezpośrednio bambusa jaki stosunek ma fubu do wariatki , kim ona dla niego jest : )

PS chcesz to ci najebie tu screenów z rozmowy na gg z fubonem kiedy odchodziłem od nich,,? wiele ciekawych rzeczy było tam poruszanych ^^

szczerze kolego nawet ja chętnie zobaczę jak będziesz mógł :)

Opublikowano

Wstaw, pośmiejemy się. ^^ A co ta zmieniona data i event manwoo to przypadek? ;)

Opublikowano

> Wyleć z Teamu za próby oszustwa,

> Nagraj film z serwera testowego,

> Chwal się nim, że Balmora to, Balmora tamto,

> Zostań drugim Małyszem.

Tyle w temacie. Pozdrawiam.

ps. I jak tu komuś ufać lub przyjąć na stanowisko GM osobę, którą się zna ponad 2 lata. Dlatego zawsze należy się zabezpieczać. 

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

harnaś endymion nie ma pojęcia o czym pierdoli.. mam dostęp do dwóch testowych balmory (dostęp od bambusa) i konta wariatki tam nie ma.. filmik jest w 100% autentyczny i sam to potwierdzam bo robiłem w jednym teamie z fubonem do zeszłego tygodnia w którym grzecznie kazałem mu się p******** na ryj.

O, kolejny baran się odezwał :v

vlRm1nY.png

Opublikowano
dopiero w maju jak wprowadzili łatke pisze balmora s1 i s2 wystarczy popatrzec na liste dostepych znajomych

Hanys tak na yt napisał, więc już sam nie wiem

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

No jakby to powiedzieć... Fubu znowu zarobił ;>

Czekamy na jego zdj! ;D

Na czym zarobił? Na filmie w którym zostało ukazane eq na serwerze testowym? Śmiechłem ;d

Opublikowano

Wypier z tym tematem, Kolejne dziecko co chcesz się wybić na temacie FuBu. Aby Ciebie Dis dopadł hahaha będziesz leżał jak szmatka do podłogi. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...