Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Klientem na Windows 8.1

tomek1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki sam problem na windows 8.1. Moja grafika zintegrowana to intel hd graphics 5500. Mógłby ktoś podać jaki konkretnie sterownik muszę zainstalować?

xaomjlc.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki sam problem na windows 8.1. Moja grafika zintegrowana to intel hd graphics 5500. Mógłby ktoś podać jaki konkretnie sterownik muszę zainstalować?

Podpinam się pod prośbę, mam asusa z ge forcem 940m i intelem 5500 na windowsie 8.1 wszystkie gry typu gta wiedzmin 3 smigaja a metin nie..

Opublikowano

bo grafika jest zbyt nowa na metina i nie obsluguje jej.

sterowniki sa z 2k15 i raczej nie pogracie chyba ze ktos znajdzie inne wyjscie chociaz watpie bez latki usprawniajacej gry.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałybym sie podłączyć do tematu gdzyz na laptopie który miał ponad 2 lata metin smigał kazdy serw jaki był a jak kupiłem nowego z Intel HD 5500 to nic nie chodzi żaden privek nic... wygląda to tak po zalogowaniu. :c  post-922256-0-99969100-1445478695_thumb.png 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podbijam.... 

Mam taki sam problem, loguje mnie na postać, ale jest czarny ekran, nic nie moge zrobić...

Opublikowano

@Teach

podaj model zintegrowanej karty graficznej intela.

Problem rozwiazany, wystarczylo zaaktualizowac karte graficzna :PP

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam identyczny problem i identyczny sprzęt co R6 Heartbeat. Prosiłbym o link do starszego sterownika do karty Intel HD Graphics 5500. Daję + :)

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...