Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe sposoby na gemy

JezuitaChrystus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, słyszałem że jest dość dużo legitnych sposobów na darmowe gemy w Smite, ma ktos jakies wieksze info? Cos tam z curse voice chyba było czy cos, ale jeszcze pare innych sposobów.

Opublikowano

Na programie raptr można zdobywać pkt grając w gre i wymienić na kod 200 gemowy.

Podobno też grając przes serwis d***y.pl można też gemy zdobyć.

Też co tydzień masz te 50 gemow za daily

Oraz jak zagrasz 5 gier MOTD które zostanie otwarte w sobote wygrasz 100

Jeszcze można wejść na strone hirez smite i kliknąć free gemsy

Opublikowano

Łatwo jest także zdobyć poprzez polecanie gry znajomym.

Jeśli znajomy rozegra daną liczbę godzin w grze to Ty dostaniesz odpowiednią liczbę gems'ów na swoje konto.

Opublikowano

Ok dobra, dzieki za pomoc, sprawdze te rzeczy, które napisaliście. I wiadomo, ile czeka sie na te gemy z Curse Voice? Właśnie zagrałem jedną grę, nawet fajny program by se pogadać.

Opublikowano

Ok dobra, dzieki za pomoc, sprawdze te rzeczy, które napisaliście. I wiadomo, ile czeka sie na te gemy z Curse Voice? Właśnie zagrałem jedną grę, nawet fajny program by se pogadać.

Jak będziesz robił gemsy z zakładki free gems to kup sobie nowy starter za 5 zł bo w innym wypadku co miesiąc będzie Ci zjadało dużą sumę pieniędzy. :)

Opublikowano

Jak będziesz robił gemsy z zakładki free gems to kup sobie nowy starter za 5 zł bo w innym wypadku co miesiąc będzie Ci zjadało dużą sumę pieniędzy. :)

Nie prawda. Wystarczy po prostu po otrzymaniu gemsów anulować subskrypcję. Ja tak robiłam i ani razu nie pobrało mi z konta chociażby złotówki. :v Ale i tak radziłabym robić to na jakiejś karcie randomowej, a nie tej, na której masz jakąś umowę, czy cuś. 

Opublikowano

Nie prawda. Wystarczy po prostu po otrzymaniu gemsów anulować subskrypcję. Ja tak robiłam i ani razu nie pobrało mi z konta chociażby złotówki. :v Ale i tak radziłabym robić to na jakiejś karcie randomowej, a nie tej, na której masz jakąś umowę, czy cuś.

A gdzie napisałam że nie można tego anulować? Po prostu ja nawet raz tak miałam, że nie przychodziło jak anulować więc bezpieczniej jest to robić na nowym starterze. A i prawda jak nie anulujesz to będzie Ci zjadało kasę. :)
Opublikowano

A gdzie napisałam że nie można tego anulować? Po prostu ja nawet raz tak miałam, że nie przychodziło jak anulować więc bezpieczniej jest to robić na nowym starterze. A i prawda jak nie anulujesz to będzie Ci zjadało kasę. :)

To było odniesienie do tego, że napisałaś, iż trzeba to koniecznie robić z "karty za 5 zł, bo będzie zżerało hajs", a ja napisałam, że nie prawda, bo wystarczy wyłączyć subskrypcję, gdyż ona nie przychodzi od razu po aktywacji. ;)

Opublikowano

To było odniesienie do tego, że napisałaś, iż trzeba to koniecznie robić z "karty za 5 zł, bo będzie zżerało hajs", a ja napisałam, że nie prawda, bo wystarczy wyłączyć subskrypcję, gdyż ona nie przychodzi od razu po aktywacji. ;)

Nie napisałam nigdzie koniecznie. Tak jest po prostu bezpieczniej. Czasami trzeba się odwołać i jeszcze raz wysłać screeny i wtedy zamiast 24 godzin trwa to 3 dni. A są subskrybcje pobierające np. 3 zł dziennie od sms.

Opublikowano

Nie napisałam nigdzie koniecznie. Tak jest po prostu bezpieczniej. Czasami trzeba się odwołać i jeszcze raz wysłać screeny i wtedy zamiast 24 godzin trwa to 3 dni. A są subskrybcje pobierające np. 3 zł dziennie od sms.

A co ma wysyłanie screenów do subskrypcji? Można je wysłać ponownie, a subskrypcję anulować wcześniej, proste. Ponadto nie jest to 3 zł dziennie, a konkretna stawka ustalona przez dostawcę za każdy otrzymany sms. 

Opublikowano

A co ma wysyłanie screenów do subskrypcji? Można je wysłać ponownie, a subskrypcję anulować wcześniej, proste. Ponadto nie jest to 3 zł dziennie, a konkretna stawka ustalona przez dostawcę za każdy otrzymany sms. 

To chyba nie wiesz, że oni sobie to sprawdzają i jak anulujesz subskrybcję to tak jakbyś wcale nie wysłała sms'a i nie przyznają Ci gemów i wiem o czym mówię, bo tak robiłam, a potem dostawałam informację o tym, że nie jestem aktualnym subskrybentem usługi. 

np. 3 zł 

A co do tego, to jak widzisz jest napisane ''np'' co oznacza ''na przykład'' - nie podałam tutaj prawdziwej sumy pieniężnej jaką opłacamy za subskrybcję tylko byle jaką liczbę mogłam równie dobrze napisać "x zł'' ale posłużyłam się akurat 3 zł. :)

A i kończę dyskusję, bo obie mamy najwidoczniej inne zdanie i doświadczenia na ten temat. :)

Opublikowano

To chyba nie wiesz, że oni sobie to sprawdzają i jak anulujesz subskrybcję to tak jakbyś wcale nie wysłała sms'a i nie przyznają Ci gemów i wiem o czym mówię, bo tak robiłam, a potem dostawałam informację o tym, że nie jestem aktualnym subskrybentem usługi. 

No ja anulowałam nie raz, nie dwa i jakoś przyznawali gemy. Może miałaś po prostu pecha, albo coś źle zrobiłaś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...