Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

White Album i White Album 2

armoro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już chyba o tym pisałem, ale w White Album 2 bardzo mi się podobała ta scena miłosna w ostatnim odcinku. Co prawda w anime  zazwyczaj pięknie to pokazują, ale w tym przypadku wyglądało to szczególnie śliczne. Zostało to ukazane niesamowicie zmysłowo i subtelnie. Prawie całkiem inaczej niż w grze bo tam wyglądało beznadziejnie.

Opublikowano

Już chyba o tym pisałem, ale w White Album 2 bardzo mi się podobała ta scena miłosna w ostatnim odcinku. Co prawda w anime  zazwyczaj pięknie to pokazują, ale w tym przypadku wyglądało to szczególnie śliczne. Zostało to ukazane niesamowicie zmysłowo i subtelnie. Prawie całkiem inaczej niż w grze bo tam wyglądało beznadziejnie.

Masz na mysli seks?

Opublikowano

Ta scena miłosna na początku ostatniego odcinka. To było piękne.

To seks, czy samo całowanie, wyraź się konkretnie

Opublikowano

To seks, czy samo całowanie, wyraź się konkretnie

Cała scena od początku do końca (nastrój, muzyka). Jakby chodziło tylko o konkretny element to bym o tym wspomniał.

Opublikowano

Cała scena od początku do końca (nastrój, muzyka). Jakby chodziło tylko o konkretny element to bym o tym wspomniał.

Dlaczego pogrubiłeś "scena miłosna" w jednym z twoich poprzednich postów?

Opublikowano

Dlaczego pogrubiłeś "scena miłosna" w jednym z twoich poprzednich postów?

Ponieważ to co chcę wyróżnić piszę pogrubioną czcionką. Już rozumiesz? Tamta scena była dużym plusem White Album 2, więc ją wyróżniłem.

Opublikowano

Ponieważ to co chcę wyróżnić piszę pogrubioną czcionką. Już rozumiesz? Tamta scena była dużym plusem White Album 2, więc ją wyróżniłem.

Seks - unikasz tego słowa jak ognia mimo tego, że wcale nie ma pejoratywnego wydźwięku ;) I jeszcze głupio się tłumaczysz, ze chodzilo Ci o ogół tych scen o zabarwieniu erotycznym, że tak powiem, a nie same "wkładanie", ze tak powiem :P

Opublikowano

Seks - unikasz tego słowa jak ognia mimo tego, że wcale nie ma pejoratywnego wydźwięku ;) I jeszcze głupio się tłumaczysz, ze chodzilo Ci o ogół tych scen o zabarwieniu erotycznym, że tak powiem, a nie same "wkładanie", ze tak powiem :P

Nic nie rozumiesz. :D

Ja się z czegoś tłumaczę? Pisałem jak było od początku. Zresztą w White Album 2 była tylko jedna taka scena. I chodzi mi o całość od początku do końca (kontekst, klimat, muzykę, sposób pokazania).

Opublikowano

Nic nie rozumiesz. :D

Ja się z czegoś tłumaczę? Pisałem jak było od początku. Zresztą w White Album 2 była tylko jedna taka scena. I chodzi mi o całość od początku do końca (kontekst, klimat, muzykę, sposób pokazania).

Dla mnie to było średnie z tego względu, że była cenzura. Nie spoilerujmy moze lepiej ludziom, którzy chcą obejrzeć to z*******e anime ;)

Opublikowano

Dla mnie to było średnie z tego względu, że była cenzura. Nie spoilerujmy moze lepiej ludziom, którzy chcą obejrzeć to z*******e anime ;)

Nie było cenzury (w kategoriach anime). Znaczy nie wiem jak było w wersji TV, ale wersja BD została pokazana tak jak to się pokazuje w anime. White Album 2 to zwykłe anime i nie należy oczekiwać, że pokażą jakieś szczegóły. Jednak i tak ślicznie wyglądał ten pierwszy raz.

Opublikowano

Nie było cenzury (w kategoriach anime). Znaczy nie wiem jak było w wersji TV, ale wersja BD została pokazana tak jak to się pokazuje w anime. White Album 2 to zwykłe anime i nie należy oczekiwać, że pokażą jakieś szczegóły. Jednak i tak ślicznie wyglądał ten pierwszy raz.

Dla mnie wygladal jak normalny seks, nic specjalnego, ja ogladalem z cenzurą co bylo niestety slabe. Nie ogladam b, bo ogladam online.

Opublikowano

Dla mnie wygladal jak normalny seks, nic specjalnego, ja ogladalem z cenzurą co bylo niestety slabe. Nie ogladam b, bo ogladam online.

Czyli nie masz porównania. Jak pisałem było to pokazane wyjątkowo subtelnie i zmysłowo, a z tą muzyką wyszło rewelacyjnie.

Nazwijcie to: Sceną z seksem, która była klimatyczna ze szczegółami oraz specjalna dla tych dwojga. Czy coś 

Może być scena z seksem pokazana wyjątkowo dobrze w porównaniu do innych anime. :) Po prostu pięknie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...