Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy craftserv.pl jest naprawde takie teraz tanie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałeś tam serwer chociaż że tak piszesz ? Coś mi się zdaje że nie ...

Chyba nie wszyscy użytkownicy potrafią czytać, cytuje co napisał @Nigusek "Miałem serwer na wszystkich mi znanych polskich hostingach i powiem, że craftserve kiedyś był dobry, "kiedyś" teraz już nie."

Mogę potwierdzić iż z  Nigem i kilkoma jeszcez osobami prowadziłem serwer w 2012 roku (craftserve w tych czasach był najlepszy) oraz w 2015 w lutym (opóźnienia, problemy z  silnikiem, powolna adminsitracja, zablokowane wgrywanie silnika, wysokie prowizje, jedynie podobał nam się panel, a raczej mi.

Od 2012r. do dziś przetestowaliśmy  fiberhosta, craftserve, pukawka, enderchest, lvlup, crafthost, sored, mineserv, cubehost pixelteam, slotex, gameserv i kilka innych.

W testach uczestniczyli: Nigusek, xSaleen(Ja), Lubeers, Chmurzysty, Le0r, Fetishe.

@gornie12 jeżeli masz jakąś jeszcze sprawę napisz na PW.

Większość z nas wybrało pukawke 5/6 a jedna osoba z naszej ekipy VPS z mineserv

minecraft.jpg
Opublikowano

Ok kupiłem na craftservie i tak panel spoko bez lagow.

Gdybyś wziął z Pukawka.pl nie miałbyś narzuconego limitu sztywnego limitu  na procesor.

No i przepłaciłeś 2 zł

@mine_master

Nie wiem z czego korzystają, ale nawet jakby z profitsms to sobię pomyśl, że ty jako osoba prywatna masz inne stawki niż układy między firmami....

I won z tymi refami

Najwięksi mają po 55% maksymalnie.

Resztę zabierają operatorzy telekom. i dostawca usługi Sms Premium, taki jak np właśnie Profitsms

Nikt  nigdy nie miał 100% bo to jest niemożliwe.

Chcą dopłacać, ich sprawa. Taką mają strategię rynkową, stać ich na to, dla czego nie.

To nie jest zabronione.

Nie było żadnych refów. Ref = link referencyjny np do programu partnerskiego. Pokaż no mi gdzie zamieściłem taki link?

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...