Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem minimalizuje mi bez przyczyny i odznacza mi pisanie tekstu

KosciuszkoBest

Pytanie

Opublikowano

Mam problem. Otóż minimalizuje mi gre np. cs do pulpitu bez przyczyny, a jak coś pisze (Facebook) to przestaje pisać, tzn przestaje mieć zaznaczony tekst,  tak jakbym w trakcie pisania kliknął gdzieś poza tekst (sorry masło maślane :D)

Daje screen moich procesow. Moze pomoga okreslic blad jaki znajduje sie w moim systemie ;p

http://iv.pl/images/43418939015821897639.jpg

tu macie filmik na pasku zadan cos mi sie pokazuje od wlaczenia kompa do wylaczenia.

http://speedy.sh/DGNku/20150504-174255.mp4 

Sorry nagrywane mikrofalowka :D

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdź w menadżera zadań. Prawdopodobnie masz proces TWCU.exe tak jak ja kiedyś. Usuń go i powinno być po problemie.

yP8u02L.png
Opublikowano

niestety nie mam takiego procesu ;/

W takim razie dzieje się to przez jakiś inny proces. Musisz wyłączać każde po kolei i sprawdzać. Później możesz wyłączyć w specjalnym programie żeby nie włączał się razem z systemem i po problemie.

yP8u02L.png
Opublikowano

W takim razie dzieje się to przez jakiś inny proces. Musisz wyłączać każde po kolei i sprawdzać. Później możesz wyłączyć w specjalnym programie żeby nie włączał się razem z systemem i po problemie.

a mozesz powiedziec jak dalem screen, jaki proces absolutnie nie wylaczac :D?

Opublikowano

Zacznij od tych, którego właścicielem jest user.

Ale moim zdaniem to da niewiele. Musisz przeskanować system jakimś jednorazowym skanerem antywirusowym.

(ja bym po prostu sformatował)

Opublikowano

Jak chcesz zrobić jak kolega podał wcześniej "powyłączać programy" by sprawdzić który to powoduje to wejdź w :

start/uruchom(lub wyszukaj)/msconfig i w zakładce URUCHAMIANIE odznacz instalowane przez ciebie aplikacje.

Jeśli to jest PC który nie korzysta z programów jako sterowniki to możesz uruchomić system diagnostycznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...