Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem minimalizuje mi bez przyczyny i odznacza mi pisanie tekstu

KosciuszkoBest

Pytanie

Opublikowano

Mam problem. Otóż minimalizuje mi gre np. cs do pulpitu bez przyczyny, a jak coś pisze (Facebook) to przestaje pisać, tzn przestaje mieć zaznaczony tekst,  tak jakbym w trakcie pisania kliknął gdzieś poza tekst (sorry masło maślane :D)

Daje screen moich procesow. Moze pomoga okreslic blad jaki znajduje sie w moim systemie ;p

http://iv.pl/images/43418939015821897639.jpg

tu macie filmik na pasku zadan cos mi sie pokazuje od wlaczenia kompa do wylaczenia.

http://speedy.sh/DGNku/20150504-174255.mp4 

Sorry nagrywane mikrofalowka :D

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie dzieje się to przez jakiś inny proces. Musisz wyłączać każde po kolei i sprawdzać. Później możesz wyłączyć w specjalnym programie żeby nie włączał się razem z systemem i po problemie.

a mozesz powiedziec jak dalem screen, jaki proces absolutnie nie wylaczac :D?

Opublikowano

Zacznij od tych, którego właścicielem jest user.

Ale moim zdaniem to da niewiele. Musisz przeskanować system jakimś jednorazowym skanerem antywirusowym.

(ja bym po prostu sformatował)

Opublikowano

Wejdź w menadżera zadań. Prawdopodobnie masz proces TWCU.exe tak jak ja kiedyś. Usuń go i powinno być po problemie.

yP8u02L.png
Opublikowano

Jak chcesz zrobić jak kolega podał wcześniej "powyłączać programy" by sprawdzić który to powoduje to wejdź w :

start/uruchom(lub wyszukaj)/msconfig i w zakładce URUCHAMIANIE odznacz instalowane przez ciebie aplikacje.

Jeśli to jest PC który nie korzysta z programów jako sterowniki to możesz uruchomić system diagnostycznie.

Opublikowano

niestety nie mam takiego procesu ;/

W takim razie dzieje się to przez jakiś inny proces. Musisz wyłączać każde po kolei i sprawdzać. Później możesz wyłączyć w specjalnym programie żeby nie włączał się razem z systemem i po problemie.

yP8u02L.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...