Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matura 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sie troche martwie mam wyniki dobre  z kartą odpowiedzi aczkolwiek miałem pod innym punktem dobrą odpowiedź tzn

Np: z Vatem  39483 miałem na swojej maturze w podpunkcie B.

Co to ma znaczyć?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ja sie troche martwie mam wyniki dobre  z kartą odpowiedzi aczkolwiek miałem pod innym punktem dobrą odpowiedź tzn

Np: z Vatem  39483 miałem na swojej maturze w podpunkcie B.

Co to ma znaczyć?

Ja miałem jako A

A tak ogólnie to 80%+

wipek.pl

Opublikowano

Mam takie pytanko do was jak obliczylem w graniastosłupie krawędź podstawy    z cosinusa  czyli 3+ wzoru na przekatna podstawy i go przekształciłem czyli 3=a pierwiestek z 2  cos takiego.To jest dobrze?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Mam pytanko odnosnie maturki z angola.Niestety ale kurcze zamiast X dałem T i F ale na karcie odpowiedzi wszystko zrobilem ok.

Wiec będe mieć normalnie sprawdzony??

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Mam pytanko odnosnie maturki z angola.Niestety ale kurcze zamiast X dałem T i F ale na karcie odpowiedzi wszystko zrobilem ok.

Sprawdzana jest karta odpowiedzi.

Opublikowano

Kto takiego debila skocił.

#btw matura łatwa licze na ~90 z matmy i +90 z ang

Opublikowano

nom, angielski analnie prosty, ale zawsze tak było xDD swoją drogą zapomniałem jak jest lotnisko i nie napisałem ;-; jedyne co było podchwytliwe to 3 zadanie ze słuchu :D #stara_podstawa

ae1d1005fe.png

Opublikowano

nom, angielski analnie prosty, ale zawsze tak było xDD swoją drogą zapomniałem jak jest lotnisko i nie napisałem ;-; jedyne co było podchwytliwe to 3 zadanie ze słuchu :D #stara_podstawa

O lotnisku było jedno zadanie, czy tam nawet tekst. Mogłeś cofnąć się parę kartek wcześniej :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...