Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Przywracanie treści posta w edytorze

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Pewnie wiele osób miało taki przypadek, że zamknęła stronę podczas pisania czegoś, a tego nie dało się np. przywrócić. Więc proponuję,

że jak się pisze coś i podejmie się próbę zamknięcia/odświeżenia strony, wyskoczy okienko typu "Nie skończyłeś pisać postu, jesteś tego pewny?".

Coś w stylu Facebooka.

Zaczynam sobie beztrosko pisać:

3391714306380001098759.png

I niechcący wcisnąłem taki oto magiczny przycisk:
8503114306380291098759.png
Smutny, boję się, że mi zniknie post, a nagle takie cuś:

9421214306380571098759.png

Czekam na opinię innych.

­

Opublikowano

Jest opcja przywracania posta, ale okienko o potwierdzeniu mogłoby się przydać. Tak.

Mi nie zawsze to działa.

Tak, jak z wylogowywaniem takie małe okienko.

3t6EGVz.png

Opublikowano

­

­Tak, bo ostatnio pisałem 3 razy ten sam poradnik. ;_;

True story, bro.

Tak!

Opublikowano

Oczywiście + z możliwością dezaktywacji tego typów okienek. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Proponuję dodać to samo przy dodawaniu postu. Kiedy się pisze i kliknie niechcący "Dodaj nowy temat" lub "Odpowiedz" to żeby wyskakiwało okienko potwierdzające.

Opublikowano

@Rockets CTRL + Z próbowałeś? Mi zawsze działa. Niechcący coś usunę/przeniosę, wciskam CTRL + Z i wszytko na miejscu.­

Pasjonat
Opublikowano

Tak, nie trzeba tłumaczyć.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Tak, ale bez tego:

Proponuję dodać to samo przy dodawaniu postu. Kiedy się pisze i kliknie niechcący "Dodaj nowy temat" lub "Odpowiedz" to żeby wyskakiwało okienko potwierdzające.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Ja zazwyczaj robię poradniki rozbudowane i co jakiś czas kopiuje BBC i wklejam do notatnika na wypadek zamknięcia się karty. Ogromne Tak.

@xMNx I dlatego uważam, że jest to dobry pomysł :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...