Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafiką (interface) - Genesis Last Chaos

V.I

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

0HJTN0Z.jpg

Hejka, pobrałem sobie lc a tu taki psikus. Wie ktoś co to ma być? Jak to naprawić, jest to nowe genesis ale mało co widać xD

Opublikowano

A jakich sposobów próbowałeś, żeby naprawić ten problem? Jeżeli jeszcze niczego to po prostu zrób re-instalke bez włączonego antywirusa. ;) Jeżeli to nie pomogło to zawsze można spróbować zapytać Administratora. 

Odkrywca
Opublikowano

aO1Nbum.jpg71dUtsy.jpgDy8hzC2.jpg

NIc nie dało to przeinstalowanie. Poza tym zmieniałem rozdzielczość i to samo nadal. Jakieś inne pomysły?

Opublikowano

No teoretycznie mam tyle samo, więc powinno być ok.

Masz dobre sterowniki do karty graficznej?

Jeśli tak, to musi być problem w tym folderze Interface.. jak coś to Ci mogę zuploadować, to sobie podmienisz i sprawdzisz.

Odkrywca
Opublikowano

Jeśli tak, to musi być problem w tym folderze Interface.. jak coś to Ci mogę zuploadować, to sobie podmienisz i sprawdzisz.

Tak wyślij mi jak możesz, jakby tu chodziło o mój sprzęt to bym tu nie wstawił postu. Generalnie wszystkie gry śmigają normalnie tylko w lc mi  takie coś się stało. z góry dziekuje:)

Odkrywca
Opublikowano

@V.I a inne LC Ci działają dobrze?

Zapytałam Gambita o co może chodzić:

b04Gt3x.png

Masz to wszystko zainstalowane?

Wiesz co mam to wszystko , pobrałem jeszcze raz i nadal to samo. Właśnie z innym lc też miałem problem ten sam, tzn nie miałem kropek ale rozmazane ( brak ostrości) na przedmiotach w ekwipunku.

Opublikowano

No to w takim razie nie mam już żadnego pomysłu, a skoro jesteś pewien, że to nie wina sprzętu.. to nie wiem jak Ci pomóc.

Odkrywca
Opublikowano

No to w takim razie nie mam już żadnego pomysłu, a skoro jesteś pewien, że to nie wina sprzętu.. to nie wiem jak Ci pomóc.

gdyby to była wina sprzetu to bym miał takie cos w lolu/cs'ie

Odkrywca
Opublikowano

Jeżeli masz tak z każdym LC to jest to problem ze sprzętem. Wymieniałeś komputer czy kartę graficzną ostatnio?

To by mi lol nie działał ;_; czy tam CS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...