Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona 4Story się nie ładuje; gra po chwili rozgrywki crashuje się

Reviston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dość nie dawno pobrałem sobie 4story, by wejść na stare konto i tak po prostu popatrzeć jak się pozmieniało.
Tylko jest jeden mały problem, otóż taki, że praktycznie w ogóle nie mogę wejść na stronę główną 4story, czasami się udaje, ale zazwyczaj jest błąd, w którym jest napisane, że serwer nie wysłał danych, screen niżej. To bym jeszcze przeżył, lecz jest coś gorszego. Gdy grając zaczyna lurać moby, to po chwili gra łapie laga i wywala do okna logowania. Gdy nie luram, tylko biję pojedynczo, czy też chodzę po mieście to nic się nie dzieje. Czy to jest tzw. ''Team ban'' , ''Ban na IP''? 
Gdyby to było by coś od gry to strona by się raczej ładowała, wyłączałem antywirusa i niestety nic nie dawało. 
Jeżeli wiecie w czym problem, to prosiłbym o szybką odpowiedź.

post-960047-0-70379600-1430604051_thumb.png

Opublikowano

Napisz na forum 4Story PL lub supportu. 

Albo popatrz tutaj, powinno pomóc: http://pl.4story.wikia.com/wiki/Błędy

Na forum nie wejdę bo nie chce się załadować, jak cała strona główna 4story. Zauważyłem, że również nie chce się otworzyć strona Elsword, a np. Nostale otwiera się bez problemowo.

Postaram się poszperać na tej podanej przez Ciebie stronce, ale nie jestem pewien czy znajdę tam jakieś rozwiązanie.

Opublikowano

Usuń pliki COOKIE z przeglądarki.

Przeczyść ją ADW cleanerem :D

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Usuń pliki COOKIE z przeglądarki.

Przeczyść ją ADW cleanerem :D

Dzięki wielkie, stronkę załadowało, lecz dalej występuje problem w grze a mianowicie z tym lurowaniem. Wezmę na klatę więcej niż 5-6 mobków i chwilowy lag i wywala do okna logowania. 

Spróbuję jutro napisać do supportu bo mogę w końcu wejść normalnie na stronę. Dodam jeszcze, że grając RCM i lurając to jest wszystko w porządku, czasami też się jednak zdarzyło, że mnie wywaliło.

Jeżeli ktoś spotkał się z czymś takim, to niech poratuje, bo w support to ja nie wierzę. xD Chociaż zobaczymy. ;)

EDIT. Za każdym razem muszę usuwać ciasteczka, żeby wejść na stronę główną 4story. 

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze sterowniki. 

Zrób uptade systemu jeżeli nie masz.

Zmień ustawienia na niższe.

Zaktualizuj wymagane programy itp. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze sterowniki. 

Zrób uptade systemu jeżeli nie masz.

Zmień ustawienia na niższe.

Zaktualizuj wymagane programy itp. 

Zadziałało, byłem przekonany, że mam wszystkie aktualizację zrobione, ale okazało się, że jednak nie. 

Mam nadzieję, że problem się nie powtórzy, dzięki wielkie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...