Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świat 92,93-Dyskusja

DeViLeKTV1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ortografia widze na wielkim poziomie... 

Dopalacze surki sa strata premki wiecej wyciagniesz z farmingu , ale coz nie przetlumacze ci tego , bo to trzeba umiec liczyc i kalkulowac.

20% + z powiedzmy masz 1000 produkcji podstawowej to wychodzi dodatkowe 200 surowca , wiec nie oplacalne.

24h x 200 dodatkowego surka = 4800 kazdego dziennie wiecej tylko zakladajac , ze utrzymujesz eko na tym samym poziomie co i tak jest nie oplacalne , bo kolejne etapy budowy eko to strata czasu w poczatkowej fazie i surowca gdy nie masz czasu na farming.

Gdy farmisz 24h/7 asystentem jestes w stanie wyfarmic nawet 5mln surowca majac 2k pkt i posiadajac sporo lekkiej i wysoka zagrode , takze co jest bardziej oplacalne?

Strata premki czy farming.... ale to zostawiam wam.

Opublikowano

Na poziomie gry moim, czyli toproki bo gram od niedawna 253 pkt. Nie da się aż tak dużo farmić a doładowanie jest na początek dobre bo np za 200 gliny, drewna i żelaza mogę wybudować stajnie więc się opłaca.

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

Na poziomie gry moim, czyli toproki bo gram od niedawna 253 pkt. Nie da się aż tak dużo farmić a doładowanie jest na początek dobre bo np za 200 gliny, drewna i żelaza mogę wybudować stajnie więc się opłaca.

No to powodzenia 250 pkt to 1,5 dnia gry z posiadaniem niekiedy 100 pik do farmy :D

I pare sztuk zwiadu.

I da sie duzo farmic , jak wysylasz pakiety 2 pik 2 miecz lub 2 pik 2 toporki...

Przy posiadaniu wojsk z zadan i slac takie pakiety wyfarmilem w 24h przy kiepskiej okolicy rekordowo 20 tysiecy surki.

Opublikowano

Pomyślnie, punkty cały czas rosną i mam spokojną okolice.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja sobie zacząłem od nowa. Właśnie wczoraj :P

Zobaczymy czy tylko dla PP, może zagoszczę dłużej, ile ten serwer ma? 2 miesiące?

Opublikowano

Coś koło 1,5 miesiąca chyba, jak okolica? Przyjazna?

Opublikowano

Coś koło 1,5 miesiąca chyba, jak okolica? Przyjazna?

Obrzeża, nudy, szkoda, że tylko 5 barbarek, liczyłem na coś więcej.

Ogółem na obrzeżach warto grać, bo w centrum toczy się jatka a na plecach rosną nowi gracze. :P

"Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta."

Zobaczymy co dalej, widzę paru dobrych starych graczy w topce ;d

Opublikowano

Obrzeża, nudy, szkoda, że tylko 5 barbarek, liczyłem na coś więcej.

Ogółem na obrzeżach warto grać, bo w centrum toczy się jatka a na plecach rosną nowi gracze. :P

"Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta."

Zobaczymy co dalej, widzę paru dobrych starych graczy w topce ;d

Ja niestety jestem w centrum, plemię jedno z naj ale spokojnie nie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...