Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SeorianMT2 [Easy]

Turon™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
http://www.speedyshare.com/WcjkP/SeorianMt2.rar

Proszę inny download ;)

@Edit

Skan

7zDhg9l.png

Z tego hostingu będzie się pobierać 30 kbps... Czyli około 10 godzin pobierania.

Dlaczego serwer off, wgl Turon CB nie ma na hamachi?...

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Opublikowano

Od godziny ale spoko, że godzina to kilka h. 

Co do serwera to nie chciałem nic pisać bo co chwile miałem milion pytań i nic zrobić nie mogłem więc wyłączyłem sieci i tyle. Robię te komnate żeby nie bugowało, dzisiaj już raczej nie włącze, za to jutro na noc zostawiam.

Dobranoc.

@Toky

Serwer wyłączyłem ok. 20:30/40 więc co Ty mi pieprzysz?

Opublikowano

Od godziny ale spoko, że godzina to kilka h. 

Co do serwera to nie chciałem nic pisać bo co chwile miałem milion pytań i nic zrobić nie mogłem więc wyłączyłem sieci i tyle. Robię te komnate żeby nie bugowało, dzisiaj już raczej nie włącze, za to jutro na noc zostawiam.

Dobranoc.

Nie no spoko, ale mogłeś poinformować i było kilka H nie mam ssów z hamachi bo bym Ci pokazał bo po 19 serwer tracil zycie czy jakos tak jak wypytywałem Cię o OX, nic. Do jutra! :)

Opublikowano

Dorób sieci albo wywal nie aktywnych

Dorobione.

Sieci aktualnie wolne to:

Seorian11 >> Seorian15

@Edit

Serwer off do niedzieli rana.

Opublikowano

Za ile serwer ON?

O 13:00 :)

Ja tak myślę, że po 30 zł wejście na serwer, od gracza.. Jak będzie dużo osób chciało i tak po 30 zł, o serwer będzie online :) ale to tylko moje "przewidzenia".

Nie rozumiem? Możesz bardziej rozwinąć o co Ci chodzi ;)?

Opublikowano

Ja tak myślę, że po 30 zł wejście na serwer, od gracza.. Jak będzie dużo osób chciało i tak po 30 zł, o serwer będzie online :) ale to tylko moje "przewidzenia".

Nie rozumiem? Możesz bardziej rozwinąć o co Ci chodzi ;)?

chodziło mu w tym pewnie o to że jak by ci płacili to serwer by był online , bo nie wiedzą że ktoś też ma swoje życie a nie tylko zostawiać włączony serwer bo ktoś tak chce , to nie dedyk ludzie a hamachi rzadko kiedy jest 24/7 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nie polecam tego scierwa, nie będę na ciebie kapował ale nie umiesz się opanować i przeklinasz na swoich graczy tak jak i na mnie w moim własnym temacie nie obeszło się bez obelg na moją osobę, zamknij lepiej ten serwer który nawet nie działa a jak działa to 20 minut bo go zamykasz co sekunde.

Opublikowano

Nie polecam tego scierwa, nie będę na ciebie kapował ale nie umiesz się opanować i przeklinasz na swoich graczy tak jak i na mnie w moim własnym temacie nie obeszło się bez obelg na moją osobę, zamknij lepiej ten serwer który nawet nie działa a jak działa to 20 minut bo go zamykasz co sekunde.

Hahaah.

Spojrzał w lustro i powiedział.

Gdzie Twój serwerek? Miał być lepszy i dłużej stać niż ten a temat 20 minut przed startem do kosza i sieci wykasowałeś.

Przeklinam bo lubię, normalnie mogę pogadać z osobami na poziomie a nie z takim lapsem jak Ty.

Napisałem całą prawdę o Tobie i tyle, nie musisz polecać, gówno mnie to obchodzi, a tak Ci się podobał serwer zanim nie skomentowałem Twojego gotowego gówna lamusie bez umiejętności :P

@Edit

W ogóle w co Ty się bawisz dzieciaczku :D ?

Wysyłasz do kogoś coś żeby mi przesłał? Link do redtube w obrazku? Takie to straszne, Ciebie to bawi bo pizdy nigdy na oczy nie widziałeś to siedzisz i rżysz jak koń. xD

Opublikowano

Hahaah.

Spojrzał w lustro i powiedział.

Gdzie Twój serwerek? Miał być lepszy i dłużej stać niż ten a temat 20 minut przed startem do kosza i sieci wykasowałeś.

Przeklinam bo lubię, normalnie mogę pogadać z osobami na poziomie a nie z takim lapsem jak Ty.

Napisałem całą prawdę o Tobie i tyle, nie musisz polecać, gówno mnie to obchodzi, a tak Ci się podobał serwer zanim nie skomentowałem Twojego gotowego gówna lamusie bez umiejętności :P

@Edit

W ogóle w co Ty się bawisz dzieciaczku :D ?

Wysyłasz do kogoś coś żeby mi przesłał? Link do redtube w obrazku? Takie to straszne, Ciebie to bawi bo pizdy nigdy na oczy nie widziałeś to siedzisz i rżysz jak koń. xD

Takie sprawy proszę wyjaśnić sobie na Pw.

image.png

Opublikowano

Serwer polecam ze względu na Turona, szkoda, że trutki dropnąć nie można.

Teraz tak, dla tych co nienawidzą Turona i jego serwerów, łapcie ip, z tej strony Hakier Bonzo: xyz

Miłego wykorzystywania ip. lajkować mnie tu :C

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Opublikowano

Serwer polecam ze względu na Turona, szkoda, że trutki dropnąć nie można.

Teraz tak, dla tych co nienawidzą Turona i jego serwerów, łapcie ip, z tej strony Hakier Bonzo: xyz

Miłego wykorzystywania ip. lajkować mnie tu :C

Spoko luz, troszkę dzisiaj poczytałem paragrafów i ustaw na temat takiego typu zachowań (ataków etc.) w internecie i jest za to kara pozbawienia wolności do lat 3.

Nie ukrywam, że nie będę czuł żadnych skuchy, aby udać się na komisariat policji i zgłosić ataki DOS/DDOS.

Pozdrawiam, do jutra sprawa trafi na policję.

Opublikowano

Spoko luz, troszkę dzisiaj poczytałem paragrafów i ustaw na temat takiego typu zachowań (ataków etc.) w internecie i jest za to kara pozbawienia wolności do lat 3.

Nie ukrywam, że nie będę czuł żadnych skuchy, aby udać się na komisariat policji i zgłosić ataki DOS/DDOS.

Pozdrawiam, do jutra sprawa trafi na policję.

Z mojej strony mogę Ci powiedzieć jedno, nie mam nic wspólnego z żadnymi DDOS'ami. Nie umiem zrobić serwera a ty mi mówisz o DDOS? :)

ten pan u góry rozsyłał wiadomości z tego co mi wiadomo bo do mnie też przyszła taka wiadomośc: http://naforum.zapodaj.net/74da876a454f.png.html

Nie będę się tłumaczył, jak coś Cie gryzie idź na komisariat oni ustalą czy faktycznie ktoś Cię atakował bo tego nie wiem, kto to rozsyłał(jeśli coś rozsyłane było z tego co mówisz na to wynika)

edit: poprawa ss

Opublikowano

Ze stanowiska Game Mastera zrezygnował [GM]Microsoft, zagra teraz jako zwykły gracz.

Na stanowisko Test Game Mastera trafia Vetitum, gratulujemy i życzymy sukcesów.

Rekrutacja nadal otwarta na jeszcze jednego TGM'a ! :)

#1 UPDATE

Pierwszy update zbliża się coraz bardziej.

Do drużyny serwera doszedł znany większości Wam Vetitum, który na pewno przyczyni się do update.

A oto lista zmian wprowadzonych w UPDATE:

- Wstępna faza systemu prestiży (Wstępna faza = tylko 1 prestiż)
- Zwiększenie maksymalnego poziomu na 110.
- Dodanie runicznej biżuterii, broni, zbroi. (Ekwipunek na poziom 110)
- Dodanie nowej fryzury do PvP dla każdej z klas, oraz fryzur podstawowych bez bonusów.
- Naprawienie expa (cofnie etc.)
- Dodanie dropu z innych bossów oraz rozmieszczenie ich na mapach.
- Dodanie nowych ulepszaczy.
- Dodanie nowego kostiumu PvP.

- Poprawa tarczy sura/szaman, wojownik/ninja od strony clienta

- Poprawa kolczyków od strony clienta.

Opublikowano

Informacja:

Serwer jest, ma się dobrze, nic nie upadło lecz to ja późno ostatnimi czasy wracałem do domu ze względu na dużą ilość zajęć.

Myślę, że dzisiaj powinienem odpalić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...