Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SeorianMT2 [Easy]

Turon™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

'

'

'R

'E

'K

'L

'A

'M

'E

'C

'Z

'K

'A

'

'

'

5Tqx7h9.png

Procesor:3,6GHz

RAM:8GB

Łącze:70MB/s

EXP:900%

DROP:Dopasowany

YANG:Dopasowany

2p39QaT.png

Strona Główna

25.143.134.81

Client+skan

(Skan zawarty na stronie)

https://mega.co.nz/#!YUUESDxC!EgUhKMTUVkmnVS4hMnE1ROj_ImTQAqPb5t1KX50mDN0
http://www.speedyshare.com/WcjkP/SeorianMt2.rar
http://i.imgur.com/7zDhg9l.png

Forum

www.forumseorian.za.pl

eOBQdOd.png

FNdG2fX.png

YQbt7gf.png

rncYLeu.png

mP9n2RC.pnglxDfsJb.png9XDH2Cu.png

GpXcDXM.pngPHfDsCI.pngy5sJsTy.png

dk25qwi.png

aSjlSeU.pngUXtYQQg.pngeL7fuxu.png

zkW5Mhz.png

c2GLdTP.pnggnxHJiB.pngLg11AGR.png

DPoq2S5.pngsyvpQqj.pngRrjUsnW.png

HXItyEK.png

JJUrqUH.pngc1OYy6v.pngVrB9qUD.png

Ydx9WuU.png4efh63a.pngqIZD2dO.png

MBvljLJ.png

rncYLeu.png

tZ12Enb.pngvDeMcfn.png

dk25qwi.png

H8JYApa.pngAn83zEq.png

zkW5Mhz.png

TfDXFew.pngn8xcCqq.png

HXItyEK.png

hYx9ad1.pngraVHBrp.png

e6D05gr.png

bkV8pZS.pngJYHJRHB.png

OcCP17B.png

KikmiKC.pngIMZmTHf.png1RVu4wX.png

******************************************** Dla wszystkich klas są takie same fryzury z takimi samymi bonami ********************************************

gQW3oAQ.png

RlQDinc.pngiT6XGRl.png

ffHPLg0.png

I8nWmYZ.pngCshO2Qf.pngCHvgZtj.png

LdKH2AQ.png

[CM]Turon

[GM]Microsoft

Ze3l60t.png

Seorian1

Seorian2

Seorian3

Seorian4

Seorian5

Seorian6

Seorian7

Seorian8

Seorian9

Seorian10

Seorian11

Seorian12

Seorian13

Seorian14

Seorian15

Hasło:1

Ag2G3WM.png

IhLCAuR.jpg

lQ8RmUx.png

Często zadawanym pytaniem jest skąd truta tylko i wyłącznie po to, aby uniknąć punktów ostrzeżeń no ale udzielę odpowiedzi

na to pytanie tutaj: Zatruty Miecz został wykasowany, jego zastępcą jest Miecz +9, posiada on bony wbudowane takie jak

Średnie Obrażenia, X% na potwory, podwyższoną wartość ataku.

#START SERWERA W ŚRODĘ O GODZINIE 15:30

#Roski wchodzą maksymalnie

#% na ulepszenie jest standardowy, trzeba się męczyć :|

#Skille otrzymujemy po wbiciu 5 poziomu po przez "Quest" wyświetlający się po lewej stronie.

#BS jest legalny, a także wbudowany.

#Pod "X" znajduje się tabela bonusów.

#Nie wiem w ile wbijecie 99 Lv, zależy to tylko od gracza, jeżeli ktoś ciągle expi to w 1h wbije.

#Yangi lecą szybko

#Ulepszacze to kolorowe perły, dropią z każdego potworka.

#Kostiumy EXP można zdobyć z metinów bitwy(mała szansa na drop)

#Fryzury 25% na potwory można zdobyć z metinów bitwy(mała szansa na drop)

#Kostiumy PvP można zdobyć z Berana.

#Fryzury PvP również z Berana

#Pety z Berana

Serwer nie powinien się szybko znudzić ponieważ niedługo zostanie wprowadzona opcja

cofania postaci do 1 poziomu za co będziemy otrzymywać bonusy wbudowane etc. (aktualnie faza alpha)

Jeżeli chcecie jeszcze coś wiedzieć to pytać pod tematem, chętnie odpowiem.

Tu będą pisane zmiany do środy (06 maj 2015r) dotyczące serwera.

@Zmiany

Przesunięcie "Na Start" pod linki

Dodanie rat serwera

@Zmiany v1.0

Dodano skrzynię z której dropią kostiumy/fryzury pvp

Dodanie 100% wejścia KD do broni/zbroi

Wykasowano królestwo Jinno, Shinshoo z map. Do wyboru zostało Chunjo.

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer prezentuje się 10/10,administracja 10/10, Turon™-jedna z najbardziej ogarniętych osób na mpc-wręcz złoty człowiek!Serwer polecam w 100% nie wiem czy sam nie zawitam (nie wiem gdyż nie preferuję hamachi)-aczkolwiek wydaje mi się że będzie to lepszy serwer od niektórych dedyków!
Jedyne co mogłoby się zmienić to zwierzak do pvp-to kompletnie nieeeee+napisać godziny otwarcia! :D
Polecam w 100% <3 

Opublikowano

Prezentacja lekko "niepoukładana". Dlaczego ? Dlatego, że na początku umieściłeś system ulepszeń, a końcu to, co dostajemy na start. Troszkę mija się to z celem.

Dodatkowo BARDZO, ALE TO BARDZO ubogo zrobiłeś tą prezentację. BARDZO MAŁO INFORMACJI. 3/4 prezentacji, to system ulepszeń + pety.

Sumując, to prezentacja zrobiona według mnie na "odwal się!", można było tutaj zamieścić wiele więcej informacji. Chyba, że sam serwer jest tak ubogi, ale nawet nie patrząc na to, brakuje dużej ilości informacji. Te bonusy lekko odstraszają. 200 na potwory ? itp :D Szczerze, ile robiłeś tą prezentację 15/20min ? Tak, czy inaczej. Życzę powodzenia! :)

Opublikowano

znaczy moze nie zmienic,wytlumaczyc sens działania baobao :l Nie potrafię przewidzieć pvp a obok Ciebie zwierzak,postawiłbym bardziej już tylko na sam kostium gdyż za dużo %% do pvp bedzie,a tu nie chodzi o oto (np jak wystartujecie z dedykiem) i baobao bedzie np w is i kto go KUPI będzie MIAŁ JESZCZE 20%ludzi i 5k hp-w pvp bardziej stawiam na skilla tzn kto jak zrobi eq pod klase a nie kto się wyposaży w różne takie-bardziej polecam dodać roskę ludzi/sila/witalnosc/zrecznosc i robić ją za pomocą cube,tak żeby jeśli ludzie chcą jednak te dodatkowe bonusy w pvp to muszą coś wydropić/daną ilość i wymienić to-na pewno bedzie ciekawa gospodarka serwera etc :D 

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Turona. Olałeś totalnie ostatni serwer jak i samego mnie oraz osoby z twojego teamu, postawiłem TS'a i 0 odzewu było. BOOS.

Opublikowano

Olalem żeby zająć się tym a nie tamtym syfem na który każdy narzekał. Gwarantuje, że teraz nie oleje

Opublikowano

Chyba zawitam, w prezce wszystko zawarte a dawno na hamachi nie grałem ;) Mam nadzieję, że będzie się przyjemnie grało ^^ A czy start nie mógłby być w poniedziałek ?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Chyba zawitam, w prezce wszystko zawarte a dawno na hamachi nie grałem ;) Mam nadzieję, że będzie się przyjemnie grało ^^ A czy start nie mógłby być w poniedziałek ?

Niestety w poniedziałek dopiero wracam do domu, spróbuję wszystko ogarnąć do wtorku(nie obiecuje)

Nie polecam ze względu na Turona. Olałeś totalnie ostatni serwer jak i samego mnie oraz osoby z twojego teamu, postawiłem TS'a i 0 odzewu było. BOOS.

Team z poprzedniego serwera to byli idioci, po za 1 TGM'em, który miał jakiś normalny kontakt i pilnował porządku a nie jak Kapi który latał po mieście respił 5000 bossów, bił na wolnym z /inv zabijał kretyn. Ja niestety mało kiedy przebywałem bo nie miałem czasu, tyle żeby coś poprawić.

Każdy narzekał, że już się nudzi, że postacie zbugowane(bo były zbugowane i to kosmicznie jak body w full eq perf po 500 brał z szarży mentalowi)

No to zabrałem się za to, z expem, mam troszkę pomysłów żeby gra się nie znudziła, nie pozdrawiam

Co do tego serwera, nie mam Ci zamiaru Ci nic udowadniać bo wyszedłbym na idiotę ale zawitaj to zobaczysz, że tym razem podejście moje do serwera jest inne. Mam więcej czasu oraz jedną ogarniętą osobę w Teamie a nie kretyna, który bije na wolnym graczy z mieczem Navi.

Tym razem nikt nie ma dostępu, po za mną, a Microsoft jest od kontaktu z graczami, eventów etc. i sumiennie wypełnia swoje zadania.

@Edit

Przepraszam za double posta, okna mi się pomyliły od edycji :|

Opublikowano

Niestety w poniedziałek dopiero wracam do domu, spróbuję wszystko ogarnąć do wtorku(nie obiecuje) Team z poprzedniego serwera to byli idioci, po za 1 TGM'em, który miał jakiś normalny kontakt i pilnował porządku a nie jak Kapi który latał po mieście respił 5000 bossów, bił na wolnym z /inv zabijał kretyn. Ja niestety mało kiedy przebywałem bo nie miałem czasu, tyle żeby coś poprawić.

Każdy narzekał, że już się nudzi, że postacie zbugowane(bo były zbugowane i to kosmicznie jak body w full eq perf po 500 brał z szarży mentalowi)

No to zabrałem się za to, z expem, mam troszkę pomysłów żeby gra się nie znudziła, nie pozdrawiam

Co do tego serwera, nie mam Ci zamiaru Ci nic udowadniać bo wyszedłbym na idiotę ale zawitaj to zobaczysz, że tym razem podejście moje do serwera jest inne. Mam więcej czasu oraz jedną ogarniętą osobę w Teamie a nie kretyna, który bije na wolnym graczy z mieczem Navi.

Tym razem nikt nie ma dostępu, po za mną, a Microsoft jest od kontaktu z graczami, eventów etc. i sumiennie wypełnia swoje zadania.

@Edit

Okej, ale mogłeś chociaż powiadomić mnie że nie masz zamiaru tego dalej prowadzić.

Opublikowano

Niestety w poniedziałek dopiero wracam do domu, spróbuję wszystko ogarnąć do wtorku(nie obiecuje) Team z poprzedniego serwera to byli idioci, po za 1 TGM'em, który miał jakiś normalny kontakt i pilnował porządku a nie jak Kapi który latał po mieście respił 5000 bossów, bił na wolnym z /inv zabijał kretyn. Ja niestety mało kiedy przebywałem bo nie miałem czasu, tyle żeby coś poprawić.

@Edit

a ostrzegałem przed kapim to jeszcze taka wielka obrona z twojej strony była ;) 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

@Edit

Dodam iż ja byłem TGM na twoim serwie :P. TGM Aron jak jeszcze pamiętasz :D. I był kapi + Ty.  Szkoda że serwer padł :).

Opublikowano

@Edit

życie.

wkońcu ogarnąłeś jakieś porządne systemy.

Opublikowano

Okej, ale mogłeś chociaż powiadomić mnie że nie masz zamiaru tego dalej prowadzić.

Tamtego szitu nie, ale kto powiedział, że nic nowego nie będzie :|?

Dodam iż ja byłem TGM na twoim serwie :P. TGM Aron jak jeszcze pamiętasz :D. I był kapi + Ty.  Szkoda że serwer padł :).

O Tobie wspominałem. Pamiętam Cię.

życie.

wkońcu ogarnąłeś jakieś porządne systemy.

Idź grać w GTA a nie się jeszcze tu pokazujesz :|

Opublikowano

Tamtego szitu nie, ale kto powiedział, że nic nowego nie będzie :|?

O Tobie wspominałem. Pamiętam Cię.

Idź grać w GTA a nie się jeszcze tu pokazujesz :|

A co mi zrobisz jak będę się tutaj pokazywał? Nic nie zrobisz :|

Tak swoją drogą, ile online?

Opublikowano

Większego debila chcesz z siebie zrobić niż jesteś?

Przeczytaj pajacu prezentacje to będziesz wiedział ile online..

Opublikowano

Marna coś ta prezentacja, a szkoda bo bym zagrała ale połowy rzeczy podstawowych nawet nie znam.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Od tego jest właśnie opcja "dodaj odpowiedź" żeby zadać pytanie a nie narzekać, że czegoś nie ma. Po prostu łaskawie poinformuj mnie co byś chciała jeszcze tu zobaczyć w tej prezentacji czego nie ma a to dodam..

Opublikowano

Większego debila chcesz z siebie zrobić niż jesteś?

Przeczytaj pajacu prezentacje to będziesz wiedział ile online..

Ty już nim jesteś.

a ostrzegałem przed kapim to jeszcze taka wielka obrona z twojej strony była ;)

Co z Casidie? Start miał być 29-30.

Opublikowano

Ty już nim jesteś.

Co z Casidie? Start miał być 29-30.

To nie temat z Casidie, wypierdalaj lamusie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...