Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Elium.pl

Elium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie zmiana profesji dziala do jakiegos poziomu czy przez cala rozgrywke ??

4uc581.jpg

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już pisałem. A co do forum, to w przyszłości pewnie zmienię - póki co, to forum spełnia swoje podstawowe założenie idealnie.

Przestańcie już z tymi kostiumami bo zacznę Was raportować :D. Przecież każdy serwer je posiada - bo te kostiumy są z pla - ja ich nie robiłem więc :). Na plu masz jednorożce - to pasuje do średniowiecza? To privy ludzie, a nie - tutaj nie wszystko musi ze sobą współgrać. Przynajmniej w kontekście wizualnym. Czepianie się na siłę, bo nie ma czego. xD

A może jest tak, że Ci się po prostu nie chce zmienić kostiumów na normalne, a jak nie jest, to udowodnij tym, wprowadzając funkcje wł./wył. widoczności kostiumów. Nie długo to jeszcze w dresach będziemy chodzić w metinie. Po za tym to nie jest czepianie się na siłe, tylko dążenie do idealności serwera, a dokładniej wizualności... -.-  Co do kostiumów są tacy, co im się to nie podoba, są tacy co im to wisi i są tacy co im się podoba, dlatego ta funkcja rozwiąże problem. Co do szybkiego oddawania biologowi jak najbardziej popieram. PS. Przydałoby się już umieścić prezentacje w publikacjach oraz uzupełnić brak typu. zbroje, biżu... Mam propozycje odnośnie reklamy, zrób konkursik na stronie głównej Elium o warunkach "Youtuber z minimum 50 subskrybucjami, zostanie nagrodzony SM-ami w zależności od ilości sub."

x

Opublikowano

A może jest tak, że Ci się po prostu nie chce zmienić kostiumów na normalne, a jak nie jest, to udowodnij tym, wprowadzając funkcje wł./wył. widoczności kostiumów. Nie długo to jeszcze w dresach będziemy chodzić w metinie. Po za tym to nie jest czepianie się na siłe, tylko dążenie do idealności serwera, a dokładniej wizualności... -.-  Co do kostiumów są tacy, co im się to nie podoba, są tacy co im to wisi i są tacy co im się podoba, dlatego ta funkcja rozwiąże problem. Co do szybkiego oddawania biologowi jak najbardziej popieram. PS. Przydałoby się już umieścić prezentacje w publikacjach oraz uzupełnić brak typu. zbroje, biżu... Mam propozycje odnośnie reklamy, zrób konkursik na stronie głównej Elium o warunkach "Youtuber z minimum 50 subskrybucjami, zostanie nagrodzony SM-ami w zależności od ilości sub."

Ale beka.. lubie takie osoby jak Ty które żyją jeszcze plem 2011, najlepiej wywalić wszystkie mounty, kostiumy, fryzury a w isie dać mnisią +7.. skoro aż tak bardzo czepiasz się tych kostiumów to idź na harda, lub serwer old school, pełno ich.

Kiedy start, dzis?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Powiedzcie po jakiego ma zmieniać kostiumy albo dodawać opcje wl.wyl wizualne z tego powodu ze komuś ten kostium nie pasuje.Jak zbroje też wam nie będą pasować to też ma do nich zrobić tą opcję wył i wł wizualne.Na kazdym serwie coś komuś nie pasuje a to zbroje a to bronie a to kostiumy a to co innego. na pl też są te kostiumy i chyba wątpie zeby na pl zrobili wl i wylacz opcje wizualne tak samo jak na virtualu też są te kostiumy i nie ma opcji wizualnej.

Crime Start jutro o 18:00

Opublikowano

To się nazywa czytanie ze zrozumieniem. Nie chodzi tutaj o jakieś oldschoole, bo jak najbardziej lubie nowoczesne easy, a głównie o to, że to po prostu nie pasuje to do Metina2. Mounty niby czemu? , dlatego proszę o tą opcję, czy to takie trudne?? Hahaha. ja mówie o gruszce, a wy o pitetruszce, tutaj właśnie biega o zachowanie piękna zbroi. I jak można porównywać PL do priva..() tu się puknij.. -.-

x

Opublikowano

To się nazywa czytanie ze zrozumieniem. Nie chodzi tutaj o jakieś oldschoole, bo jak najbardziej lubie nowoczesne easy, a głównie o to, że to po prostu nie pasuje to do Metina2. Mounty niby czemu? , dlatego proszę o tą opcję, czy to takie trudne?? Hahaha. ja mówie o gruszce, a wy o pitetruszce, tutaj właśnie biega o zachowanie piękna zbroi. I jak można porównywać PL do priva..() tu się puknij.. -.-

Przestań. To już jest twój 5 post, gdzie się plujesz, bo Ci sie kostiumy nie podobają. Nie chcesz, nie graj, skończ bezcelowo pisać bzdury, odejdź.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Jak ci sie nie podobają kostiumy to ich nie noś wcale albo kup sobie bojownika i jego noś bo na każdym serwie są kostiumy i każdy nosi kostiumy .mówisz o pięknej zbroi ale jak zakładasz kostiumy to nie widać zbroi tylko kostium tak jest na każdym serwie

Opublikowano

widać na prezentacji że już poczatek ma trochu z argentusa

nastepny serwer pod is i znowu bugi będą hahaha następne szczeniaki go zrobili

Opublikowano

Miałem się powstrzymać od komentarza, ale gdy zobaczyłem murwisa muszę mu chyba wytłumaczyć co jest pięć, bo 7 lat to ty chyba nie masz... Chodzi mi opcje wł./wył widoczności kostium, coś Ci to mówi?! -.- Rvess, ja też Was rozumiem.. ;) dlatego proszę o tą funckje, żeby zachować piękno zbroi, bo to na serio nie fajnie wygląda, jak wszyscy w piłkarskich kostiumach chodzą, bo jakieś bonusy dają. "DLATEGO TEN CO MU SIĘ NIE PODOBA KOSTIUM, WYŁ. WIDOCZNOŚĆ TEGO KOSTIUM, A CO MU SIĘ PODOBA TO SOBIE WŁ." ~~~ proste i logiczne.Kończe temat.

PS....żeby nie było, że tylko spamie :) Serwer jak najbardziej mi się podoba, wbije na start, serdecznie polecam.. Zobaczymy jutro co z tego wyjdzie :3 Proszę o uzupełnienie braków w publicznej prezentacji, która będzie w najbliższym czasie. (Najlepiej dziś)

x

Opublikowano

Ale beka.. lubie takie osoby jak Ty które żyją jeszcze plem 2011, najlepiej wywalić wszystkie mounty, kostiumy, fryzury a w isie dać mnisią +7.. skoro aż tak bardzo czepiasz się tych kostiumów to idź na harda, lub serwer old school, pełno ich.

Kiedy start, dzis?

­

9 maja pisze jak z byka strzelił xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Jeszcze niecałe 23h :D

Hehe, fajnie jakby przyspieszyli start nawet o kilka godzin np na 12 albo 15

Poza tym, jakieś wymagania gildii?

Od którego LvL

Jakieś itemki dodatkowe typu drewno jak na PL kiedyś było (nie wiem czy teraz jest)

TEMAT

Opublikowano

Zapraszam do oficjalnej prezentacji: http://www.mpcforum.pl/topic/1411758-eliumpl-dedykeasy/

@ Zapowiedź do zamknięcia!

Pytanie zmiana profesji dziala do jakiegos poziomu czy przez cala rozgrywke ??

Cały czas  <3

Kiedy start, dzis?
­

Napisałeś jak jest  <3 . Start jutro 18, czytaj prezke.

znowu nastepny argentus nic nowego skopiowane bronie mapki też coś z agentusa  tylko o pieniądze chodzi im

A ten nie jest przypadkiem kopią xenoxa? Poza tym, to słyszałem już, że kopia eloth, funmt2, xenox i teraz argentus. Nie wiem, czy uznać to jako komplement ;)

Jakie kd sa dostepne na serwerze?

KD u NPC +4, ulepszane do +9 (100% szansy) + elitarne KD :)
Szansa na wejście KD: 85%

Opublikowano

Server bomba, brakuje takiego na rynku. Oby Administracja tylko nie znikła jak na znanym xnx. ;> 

Zawitam. Jak z reklamą? :)

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...