Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Elium.pl

Elium

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze miał, dlatego podrasowaliśmy czary innych profesji aby też miały "kopa". Nie widziałem jeszcze easy z balansem w czarach, dlatego co można to zrobimy na becie - resztę będziemy się starać wyrównać po starcie. ;)

Tylko żywe, aby nie wprowadzać ludzi w błąd że pojadą do tego miejsca a tam niczego nie będzie :)

no to prawilnie a kiedy mozna sie spodziewac klienta do bety??

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

­Bardzo fajnie się to prezentuje, z chęcią zagram o ile wszystko pójdzie Wam zgodnie z planem, zrobicie furorę takim easy :P

Opublikowano

No Serwer się fajnie zapowiada. Ładna i ciekawa prezentacja. Na 100% wbiję na Serwer.

Widzimy się w Shinsoo ;)

Opublikowano

Takie pytanie mam  to co bedzie  w is można bedzie zdobyc w grze czy nie 

10596782480748166806.png     

Opublikowano

rozumiem ze na oficjalny start bedzie uzupelniona prezentacja?

wątpię ale zobaczymy , na filmiku z YT mozesz zobaczyć pod końcem ikony zbroji innych broni :)

Opublikowano

no niby tak ale wiadomo im wiecej w prezentacji tym bardziej wiemy czego sie spodziewac ;D

Opublikowano

Kapitalny serwer old school + masa innowacji zawsze na coś takiego czekałem.

Jak stoicie z reklamą?

ljbc.png

Opublikowano

panie admin mozna prosci o wartosci z ostatniej broni i zbroi tj wartosc ataku oraz magicznego hp i odp na magie

Opublikowano

Łaał :3 mijając fakt, że te kostiumy piłkarskie, plażowe się przeżarły i kompletnie nie pasują do metina, serwer sam w sobie zapowiada się naprawdę ciekawie, czekałem na takie coś. Zmieńcie może te kostiumy u NPC na jakieś normalne. Fryzki też jakieś fajne, żeby miały estetyke :D Proponuje zrobić także opcje wł./wył. widoczności zbroi, bo niektórzy wolą latać w kostiumie z bonusami, ale też wolą widzieć przepiękne serwerowe zbroje :)

x

Opublikowano

gdyby dziś startował to bym wbiła wraz z chłopakiem szykuje się zajebi*sty serwer na jakiego długo czekałam!!!! Polecam! nie mogę już się doczekać!

wilowo.jpg

Opublikowano

Mam nadzieje, że to jest tylko taka krótka zapowiedź , a w oficjalnej prezentacji uzupełnicie braki.

Na onet.pl po zarejestrowaniu się na forum, nie przychodzi od 10 miunt link aktywacyjny, wysyłałem drugi raz po 5 min.

@@@. JAK BĘDZIĘ Z BETĄ ZAMKNIĘTA/OTWARTA? Otwórzcie rekrutacje z naborem 50-75 osób i stworzymy jeszcze lepszy obraz serwera :D

Heh. zróbcie może ankiete na temat dodania Licana, byłby to jedyny prywatny serwer obecnie z tą klasą, myślę, że przeszło by to :]

x

Opublikowano

beta jest ponoc zamknieta a dzis chyba juz wlasciwie skonczyli  co do wilka nic nie mam ale by sie troche zeszlo z wprowadzeniem odponosci na niego itd 

Opublikowano

Dawno nie było takiego serwera do zabawy,  no zobaczymy co to bedzie 

jak z reklamą ? 

wolf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...