Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cavanis.eu [Dedyk] [Easy/Medium]

FirmowaMetka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam, szykuje się bardzo dobry serwer nie może was zabraknąć! serwer dobry, administracja się stara, czego chcieć więcej?

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakie są abs na: magie , miecze i ludzi? (silny na ludzi) klasy magiczne nie będą słabe w pvp? mam na myśli BM i czy heallerem się będzie dało grać?

Opublikowano

dobre xD średnia administracji 16 lat .. serio nikt starszy już nie chce robić serwa ? ;D­

Ciekawy jestem czy 16 lat ;)

jakie są abs na: magie , miecze i ludzi? (silny na ludzi) klasy magiczne nie będą słabe w pvp? mam na myśli BM i czy heallerem się będzie dało grać?

Każda postacią da się grać ;)

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

Każda postacią da się grać ;)

Chodziło mi o to czy robiliście testy i dmg było zmieniane. A co z tymi bonusami ?

Opublikowano

Chodziło mi o to czy robiliście testy i dmg było zmieniane. A co z tymi bonusami ?

Tak byly testy dmg 15 miecze 10 magie 10 ludzi ;) 

Opublikowano

Bugi które były zostały wyeliminowane jest nas coraz więcej :) Zapraszam

Opublikowano

Gdzieś tam wyczytałem, że max lvl w 2-3 tygodnie, serwer ma ze 3 dni?? A już ktoś ma 160+ =D Zapomniałeś wspomnieć, żę 2-3 tyg bez ISa.

Opublikowano

Z prezentacji ładnie się prezentuje serwer, lecz te świecenie zbroi odpycha. Powodzenia.

Opublikowano

Po prezentacji wszystko ładnie i fajnie,zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

Pobieram clienta i sprawdzimy jak to jest na tym serwerze szkoda tylko że mało ludzi ale z drugiej str. jak dla mnie spoko.
Roski maksymalny czas i wartość za 1 czy trzeba się męczyć jeżeli tak to lipa straszna ?

Bony wchodzą makszymalne?

Łatwo tu o bronie 75/stalki itp ?

@Edit

Niestety waszego clienta nie da sie odpalic.

Pojawia się w procesach i zaraz po tym znika.

Szkoda 

mojasygnan.png

Opublikowano

Widocznie masz coś u siebie za problem. 

U mnie działa bardzo dobrze. ;)

Stalki dość łatwo wydropić z metków. Gorzej z trutą, ale to też jest wykonalne. Roski można zakupić u NPC. 

Ogólnie jak na pierwsze wrażenia serwer dość przyjemny. :) Tylko szkoda że mało osób gra. 

Opublikowano

Ile online na serwerze ? :D­

Masz licznik na stronie... !

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Dziwne że tak mało graczy, osobiście polecam.. Nie wiem tylko jak w pvp bo dopiero robię eq.
Mogę wymienić jedną wadę, "dungi w DT celem przyspieszenia płynności gry" no to naprawcie w końcu ten bug że na pieczęciach fps wynosi 0-1 :)

edit: 4 karty eq.. błagam... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...