Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cavanis.eu [Dedyk] [Easy/Medium]

FirmowaMetka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uem98g.png

FexkgQ.png

Dawno, dawno temu w kraine Cavanis panował pokój, ład i porządek. 

Nie potrwał on jednak długo, ponieważ ludzie żyli lekkomyślnie a osoby władające państwem nadużywały swojej władzy.

Na kraj spadła okropna klątwa. Z nieba zaczęły spadać przerażające kamienie Metin, a piękne i dotąd nieskalane złem Cavanijskie pola zaroiły się od odrażających bestii i potworów.

Dotychczasowy władca Cavan Iv zamknięty został na najwyższym piętrze wieży demonów, gdzie pilnowany jest przez najsilniejszych wrogich bossów a Wszyscy dzielnie broniący państwa wojownicy zostali zgładzeni. 

Nad Cavanis zawisły czarne chmury, W kraju zapanował chaos i bezprawie.

Od tego czasu, przez około 1000 lat Królestwo podzielone jest na dwie frakcje Jinno oraz Shinsoo, w których władzę sprawuje bezlitosny tyran Ogr.Hecarim.

Większość, cudem ocalonych ludzi musiało porzucić swój dobytek i udać się do niewoli a tylko niewielu z nich nie poddalo się, kontynuując walkę w słusznej sprawie.

Jedyną myślą podtrzymującą ich nadzieję jest myśl o wybrańcu, który swoją siłą przewyższy wszystkich dotychczasowych wojownikków, pokona okrutnego władcę oraz wyswobodzi swój kraj z niewoli.

Czy jesteś nim Ty? Zdecyduj ! Czy dasz radę podołać wyzwaniu i uwolnić Świat Cavanis.eu od wszelkiego zła!

DnYhDQ.png

PREZENTACJA NIE JEST W 100% gotowa!

Maksymalny Poziom: 185 level z czasem bd updat'y

Typ serwera: Easy/Medium 

Ulepszacze: Tylko epiki

Kamienie Duszy: Maksymalnie +5 (35%)

Skile na P: od 5levela poprzez QUESTA !

TvIajw.png

UPKhCc.png

http://cavanis.eu
IWbwAj.png
http://forum.cavanis.eu
mecVPm.png
http://cavanis.eu/pobierz

IxQ9Sp.png

Na Stronie Serwera

NIIuN6.png

OeecBS.png

88XV6y.png

Y1qG70.png

gYCULI.png

obKAZj.pngMzJnIe.png8CChvr.pngDmTSXu.png

a6jtN0.pngAqNdlO.png

JnC6iz.png

tJU9wF.png

hLnm7y.pngtoZleb.pngbFJ5NB.png

Flengm.png

CvFFV4.png

MbH1mz.png

1XwQ3m.png

CiB7Jw.png

D9GXeN.png

A6WPA3.png

l8v4DF.png

oc2XmN.png

yJh7te.png

CP8CpC.png

mL89C9.png

QfXUgN.png

7sIY6y.png

jGKuVy.png

RKnALM.png

ZY8FSW.png

pVfEuy.png

xlobJE.png

ywPuUC.png

lw0wRs.png

fa8zXd.png

R5lGzL.png

UmQAP8.png

TRn1JH.png

NWtEdI.png

FL3Iy1.png

Smu7fu.png

P1db1A.png

1tBPod.png

cMcjC4.png

ikHkTY.png

AsRsix.png

UdpvCm.png

1CXw9Q.png

2iU9Ja.png

hvuXpZ.png

r2HXcR.png

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie się zapowiada. Szkoda że strat dopiero jutro a nie wczoraj albo dziś ;p będzie szkatułka serwerowa i anty exp?

//pierwszy

Opublikowano

Można bd kupić czerwone potki ?? bo w sklepie ich nie widzę tylko autopoty

("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝

Opublikowano

Można bd kupić czerwone potki ?? bo w sklepie ich nie widzę tylko autopoty

("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝͈̻̳̬̫̘̝͕̗̝̱̩̖̼͖̻̜̤̬̱͕͔͍͔͎̥͖̘̣̭̭̞̲͈͚̟̘͇͕̣̫̟͖̰̮͕̣̮̥͕̰)("͉̬̼̬̜͇̺̭̪̭͓̣͎̠̰̘̦͓̬͖̞͔̩͔̩͚͔̝

Tylko auto poty, ale praktycznie się nie kończą więc nie ma po co kupować.

Opublikowano

Serwer polecam ze względu na HA Dobry człowiek

-Łdanie się serwer prezentuje Na start Wbiję napewno :0

Opublikowano

błędy w prezce, screeny obrobione w paintcie, kupowane u Wrednej? :D

Popraw ortografię...  Co do grafiki jest ona robiona na zamówienie .. Idz po pisać sobie z kimś na facebooku -..-

Odkrywca
Opublikowano

błędy w prezce, screeny obrobione w paintcie, kupowane u Wrednej? :D

1. Wypisz , będzie szansa na poprawę.

2. Tak obrabiania w "paintcie".

3. Nope , edit layoutu arisy :3 

Pozdro :>

­

Opublikowano

W ile wbije max lvl ?

Skad bronie 75?

Ulepy tylko z dungów?

max lv 2/3 tyg

Musisz zrobic po 3x dungeony  czyli orków,pajaków,setaou i z bossów dropia szkaty 9x szkat wymieniasz na dowolna bron ;)

nie ulepy misje,biolog,metki,bossy

Opublikowano

Mapa metinów od jakiego? :)

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Mapa metinów od jakiego? :)

85lv:) 

Opublikowano

Aż mnie zgięło jak przeczytałem "Jak za dawnych czasów" chyba wam sie poprzewracało lekko albo nie graliście w dawnych czasach, patrząc na konie, pety, sety i inne tego typu rzeczy.

Opublikowano

fajnie się zapowiada. Szkoda że strat dopiero jutro a nie wczoraj albo dziś ;p będzie szkatułka serwerowa i anty exp?

//pierwszy

Anty exp jest w pierscionku teleportacji , chyba nie bedzie ,ale przemyslimy ;D

Opublikowano

Auto poty daja ną 999.999.999 reg pz ;)

Autopoty z reguły mają laga i dopiero jak hp spadnie poniżej określonego % potują... o wiele szybciej bym sobie potował normalnymi potami. Rozważcie opcję dodania potów...

Nie zagram ze względu na to, że by mnie to wkurwiało przez całą grę :)

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Autopoty z reguły mają laga i dopiero jak hp spadnie poniżej określonego % potują... o wiele szybciej bym sobie potował normalnymi potami. Rozważcie opcję dodania potów...

Nie zagram ze względu na to, że by mnie to wkurwiało przez całą grę :)

Okej Dodam Nieskończona potke :) i zwiększę jej dodawanie hp ;)

Opublikowano

Kijowo wyglądają zbr z tym świeceniem.

Życzę powodzenia  ;]

Opublikowano

Moim zdaniem , powinniście dodać tą potkę , Wam to nie sprawi problemu a innym umili grę. ;>­

Potka dodana :) Daje 10k hp :) potka się nigdy nie kończy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...