Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH/Nok na Arianea.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mobbera to odpalcie sobie autoklikera + autospacje ;p

jak masz pod ręką poradnik jak to zrobić to będę wdzięczny bo leń ze mnie :|

Opublikowano

Wydaje mi się, że serwer stoi na plikach source i ciężko znaleźć darmowy cheat-oczywiście mogę się mylić! +podłączam się do poszukiwań.

Opublikowano

ktoś coś już wie ma?

Nie ma i nie bd.

To jest tak lajtowy serwer a plebsy WH szukaja... Grajcie normalnie albo nie grajcie wgl...

Opublikowano

Nie ma i nie bd.

To jest tak lajtowy serwer a plebsy WH szukaja... Grajcie normalnie albo nie grajcie wgl...

to jest dzial na temat cheatow wiec co tu robisz proxie jesli jestes taki pro...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Raczej wątpię, żeby udało się zrobić cheat na ten serwer.

Próbowałem już wszystkiego, chyba, że ktoś umie pisać programy ale same pliki pack mu nie wystarczą.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Raczej wątpię, żeby udało się zrobić cheat na ten serwer.

Próbowałem już wszystkiego, chyba, że ktoś umie pisać programy ale same pliki pack mu nie wystarczą.

To nie wątp bo maja wh na ten serwer to samo maja dmg lecz żadna osoba nie chce udostępnić i w tym jest problem ja również próbowałem wielu sposobów i jak na razie lipa może ktoś znajdzie się o dobrym sercu co wstawi ale raczej nikogo takiego nie będzie wszyscy liczą na $$$$$$ taki kraj taki obyczaj nie zapłacisz nie masz

Opublikowano

To nie wątp bo maja wh na ten serwer to samo maja dmg lecz żadna osoba nie chce udostępnić i w tym jest problem ja również próbowałem wielu sposobów i jak na razie lipa może ktoś znajdzie się o dobrym sercu co wstawi ale raczej nikogo takiego nie będzie wszyscy liczą na $$$$$$ taki kraj taki obyczaj nie zapłacisz nie masz

prawda za wh było pełno banów za fishbota też ale przecież "nic nie ma serwer zadobrze zabiezpieczony" gówno ludzie poprostu są pazerni i tylu $ im w głowie

Opublikowano

Jest wh jest dmg jest fishbot... nie ograniczajcie sie do szukania na 1 forum ;) polecam niemieckie fora

no to skoro jest to nagraj film z all wstaw na mpc forum + dodaj możliwość pobrania + skany  i tematy tego typu będą zbędne ja osobiście szukałem i sprawdzałem i nie znalazłem zupełnie nic a napisać sobie posta ze wszystko jest bez dowodów ja osobiście wiem o wh bo widziałem niejednokrotnie osoby na wh ale skąd maja ? skąd pobrali ? to już ciężko napisać albo wstawić na forum pisaniem jeszcze nikt niczego nie zdziałał

Opublikowano

M2BOB z tego co wiem działa, tam jest wszystko czego potrzebujecie, a nawet więcej.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...