Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmodyfikowany Itemshop by Verlis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Udostępniam wam zmodyfikowany prze ze mnie Itemshop z plików UNDERWORLD'a (chyba).

Mam nadzieję, że ktoś skorzysta :)

Aby opcja VIP w ItemShopie działała trzeba w bazie danych user_data dodać tabelkę "vip".

W razie czego udostępniam też gotową czystą bazę danych.

Download sklep:

https://mega.co.nz/#!Vl51UZbD!M-cLu7RvEOmPxw-5K13AJaww5upJVxciyogIAu2FUOA

Hasło do paczki:

MPCforum.pl

Download baza:

https://mega.co.nz/#!IpI1SK4R!oS1lxwd2SK-oZPIv9NFoscYgCAStsPUsZBkqMbczR40

Skan sklep:

9798314395710611351165.png

Skan baza:

6968514395710611351165.png

Może ktoś skorzysta :)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@gks0770

Kurcze, nie wiem o co chodzi...

Robiłem go na localhoście przez xampp i mi wszystko działało.

Innym też działa, więc to pewnie coś u Ciebie.

Zobacz czy wszystko dobrze zrobiłeś chociaż w sumie trudno jest źle rozpakować pliki :D

@Edit:

Możesz też podpiąć css i grafiki z mojego Itemshopu pod swój i przerobić index ze swojego tak aby wyglądał ja mój :)

Opublikowano

@gks0770

Kurcze, nie wiem o co chodzi...

Robiłem go na localhoście przez xampp i mi wszystko działało.

Innym też działa, więc to pewnie coś u Ciebie.

Zobacz czy wszystko dobrze zrobiłeś chociaż w sumie trudno jest źle rozpakować pliki :D

@Edit:

Możesz też podpiąć css i grafiki z mojego Itemshopu pod swój i przerobić index ze swojego tak aby wyglądał ja mój :)

Tak też bym zrobił no ale nie mogę go odpalić, ale Xampp-a nie używam... :) , może tego jest przyczyna, da rade bez?

Opublikowano

Popatrz w plikach i zmień "localhost". Nie pamiętam czy tam coś takiego w plikach dawałem, a teraz nie mam jak sprawdzić.

Opublikowano

Fajny ItemShop, dobra robota.

Ja i tak czekam na start Gila (czytaj murzynka) serwera, muszę css pożyczyć.

Rozwalasz mnie :P Dawno nie widziałem Twojego posta, który nie ma ostrzeżenia, jest taki?

Co do tematu to IS wygląda bardzo dobrze. Dobra robota!

Subskrybuj! https://www.youtube.com/user/Eryk245PL

Zagraj też w grę Nerexiv (Niszczyciel Potworów).

Zapraszam serdecznie! :D

Opublikowano

Itemshop prezentuje się bardzo dobrze, lecz kolor czcionki na buttonach jest okropny. Zmień go na biały ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

biały ekran :((

Na pewno wgrałeś wszystkie pliki na FTP? Może wgraj tę bazę, co masz podaną w temacie. 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

Opublikowano

Na pewno wgrałeś wszystkie pliki na FTP? Może wgraj tę bazę, co masz podaną w temacie. 

Tak , wyślę na moim pliku bazy

Edycja: biały ekran  :((

Opublikowano

A ścieżki sprawdzałeś??

Możliwe, że nie zmieniłeś localhostów na linki swojego serwera.

Itemshop był robiony na localhoście, a w css ustawiłem, że jeżeli nie wgra grafik to wczytuje się biały ekran.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngManuelLP

Może masz ten błąd co gks0770?

U niego Itemshop nie działał, bo był zrobiony w msql, a potrzebował msqli.

Innym działa, więc albo coś źle robisz albo masz ten błąd co opisałem wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...