Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona główna pod serwer Shakes & Fidget by Verlis

Verlis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Udostępniam wam stronę napisaną od początku do końca prze ze mnie.

Jest prosta, ale taka miała być, bo po co nawalić wszystkich efektów i żeby wyszła z tego kupa?

Screeny:

strona-screen1.png

strona-screen2.png

Download:

https://mega.co.nz/#!0xZxULJL!8cl1UGl88_IqoozIIdfrVo_KSF5y2WW7-zJMiBRooQw

Hasło do paczki:

MPCforum.pl

Skan:

37291825589084043514.png

Mi jest nie potrzebna :)
Może ktoś skorzysta.

Zakaz usuwania stopki!

Opublikowano

​Dla mnie trochę pusta i taka sztywna. Gdybyś dodał więcej elementów to byłbym skłonny pobrać. ­Brakuje miejsca na likebutton...

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...