Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielka Tier Lista MPC

Sar0k@z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dodałbym na jungle Nidalee. Aktualnie jest tank meta - wiem, ale nidalee niby nie tak kładzie spore pokłady dmg. Sam ją mainuje aktualnie i sprawdza się w takim stopniu, że po pierwszym ganku moja drużyna zdobywa przewagę.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, że Tristany nie ma, mimo nerfów i tak jest op ADC 

- Cholernie dużo AS z Q ( darmowe )

- szybki laneclear ( minus, brak możliwości freezowania )

- escape

- odepchniecie

n7tTb6J.png

­

f1a327ea2f.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spytam się Was, trudno mi podjąć samemu decyzję. To może na początku top xD. Zostawić tam Nautilusa? Co do jungli zastanawiam się nad Rek'sai, przez kilka ostatnich dni widziałem ją może 3 razy. I jeszcze Nida. Dostała nerfy w tym patchu, ale nie sądzę żeby było ją trzeba ściągać.

Opublikowano

Spytam się Was, trudno mi podjąć samemu decyzję. To może na początku top xD. Zostawić tam Nautilusa? Co do jungli zastanawiam się nad Rek'sai, przez kilka ostatnich dni widziałem ją może 3 razy. I jeszcze Nida. Dostała nerfy w tym patchu, ale nie sądzę żeby było ją trzeba ściągać.

Ja osobiście bym Fizza z topa ściągnął, a resztę zostawił :P

­

Opublikowano

Top: Irelia, Riven, Hecarim, Fizz, Rumble, Maokai, Shen, Gnar

Mid: Twisted Fate, Viktor, Varus, Ahri, Azir

Jungle: Lee Sin, Nidalee, Rengar, Rek'Sai, Gragas, Kayle, Master Yi

ADC: Kalista, Sivir, Ashe, Tristana, Vayne

Support: Alistar, Thresh, Janna, Bard, Nautilus, Morgana

Nie będę wypisywał do każdej postaci czemu akurat ona ma być, zbyt długo by to zajęło, takie picki najczęściej spotykam na poziomie mastera + prawie każdy laner z high elo ma te postacie w most playedach. Jak ktoś ma pojęcie o tej grze to będzie wiedział, że te champy powinny być w tier liście na patch 5.15

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lucian zamiast Jinx? Varus zamiast Veigara? Nautilus top zamiast Malphite'a? Gdzie Eve? Gdzie Diana? Ja rozumiem że to jeden patch w tył ale niewiele się zmieniło. Kto te listy robi? Lol

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym zastanowił się nad Brandem na midzie, pograłem trochę tym
championem i nie powiem, ma moc.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tier lista zostanie zaktualizowana w najbliższym czasie, a przez ten krótki okres czekam na wasze propozycje dot. postaci na danej linii. Oczywiście, wszystko musi być odpowiednio przez Was uargumentowane. 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...