Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzwine rzeczy w lesie

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@lukasz:D

tylko ze to co my znalezlismy to nie ma nigdzie na zadnej mapie :D wiec nie ma jakich komentarzy czytac xD bedziemy pierwsi xD

Bo na mapie zwykle nie jest oznaczone dokładne miejsce, a rozwiązanie zagadki jest właśnie kluczem.

Opublikowano

CSI Kryminalne Zagadki w Lesie :)

Szukajcie, dajcie nam zdjęcia, pewnie ktoś się bawi w ustawianie skrzynek. Dobra opcja, ja też tak kiedyś zrobię, a na samym końcu ustawię 1000zł, które są zakażone TYFUSEM z napisem "Nie dotykać, TYFUS" :)

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

no to szukaj i podziel się potem na forum fotkami itp

Spoko, jutro jak bedzie pogoda to wyruszamy szukac :D jak bedzie cos ciekawego to dodam zdjecia :D

Opublikowano

Dzisiaj wyprawa (powiem) udana mimo ze jestem pobrudzony błotem i pękła mi opona w motorze :D

Doszlismy na miejsce i po kilku minutach znależliśmy to :D ( dodam ze ktoś przed nami to znalazł :D )

ZDJECIA :

1.20907320067201465724.jpg

2.24580406631843170597.jpg

3.

71344757813941090792.jpg

4.

30937108093685850787.jpg

5.71445732751453175634.jpg

Była to fajna zabawa mimo ze na początku nie wiedzielismy co to xD

Opublikowano

Dzisiaj wyprawa (powiem) udana mimo ze jestem pobrudzony błotem i pękła mi opona w motoze :D

Chyba motorze? :)

Ogólnie geocaching fajna zabawa. Szkoda że koło mnie nie ma wgl skrytek :(

linki w górę

Opublikowano

U mnie w okolicy jest ok 5 skrzynek. Szukałem 2 i nic nie mogłem znaleźć, za bardzo były ukryte chyba :/

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Anony z Kurahen.Ork znowu robią pułapkę na Papieża (nie żebym coś do Franka czy Karola miał)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...