Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki speed

Mr-OMGWTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może coś w stylu x5 xD

Nie wiem, obecnie gram na 90 i 92 z oryginalnych, ale zagrałbym na czymś nieco szybszym :)

Nie chce szybkiego jak serwery typu "szybkie" tylko właśnie szybsze, ale żeby zachowało to choć trochę swojego uroku :) (if You know what i mean).

Opublikowano

Może coś w stylu x5 xD

Nie wiem, obecnie gram na 90 i 92 z oryginalnych, ale zagrałbym na czymś nieco szybszym :)

Nie chce szybkiego jak serwery typu "szybkie" tylko właśnie szybsze, ale żeby zachowało to choć trochę swojego uroku :) (if You know what i mean).

Pracujemy nad nowym projektem (wracamy na nowo :) ) i zrobimy kilka światów z różnym speedem.

sygna.png

Opublikowano

o popatrze dekador startuje znowu :? jeśli chcesz pisz na PW my też mamy zamiar wystartować z serwerem. Tylko żeby to się znów nie skończyło tak że postawisz serwer plemion a później z dnia na dzień bez zapowiedzi usuniesz silnik i stwierdzisz że jednak nie plemiona tylko metin ;)

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Jestem zwolennikiem serwerów z szybkością mniej więcej x5 x10. ­Serwery z mega szybka prędkością są bez sensu, według mnie nie ma tego fanu zgry. Czekam na coś porządnego ;)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Prędkość idealne:

Świat 1: Ogólne 10 / Jednostki 0,8 / Farmienie lub nie / Max ludzi w plemieniu 30 / Rycerz / Brak łuczników / Brak funkcji Premium / Ew. Flagi

Świat 2: Ogólne 20 / Jednostki 0,9 / Farmienie lub nie / Max ludzi w plemieniu 20 / Rycerz / Brak łuczników / Brak funkcji Premium / Ew. Flagi

Ale między światami była by miesięczna przerwa.

Myślę, że pomogłem. :]

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Światy prywatne x10 są naprawde strzałem w 10. Myslac nad duza iloscia grzaczy musisz zrobic cos w co beda grac, a robiac priva nie powinno sie myslec jak kolejnego globala zrobic.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

ale przy prędkości wojska x5 ataki będą szły z taka prędkoscią ze tzreba by siedzieć po 11h na dobę żeby ci wiosek nie przejeli spokojnie wystarczyło by x1.5 

Opublikowano

nie chce zeby szly ataki po 10 godzin tylko np godzine te dalekie (bo na szybkich zwyklych takie 10s to tez przegiecie nawet czasem trudno zrobic unik)

Opublikowano

A więc dekador sie nie odezwal do mnie niestety. Wiec powstana 2 privy w takim razie. Nasz Team zaczyna prace od jutra. Na dniach stworzymy temat w ktorym udostepnimy wiecej informacji na temat serwera oraz jego konfiguracji. Planowany start za okolo 2-3 tygodnie. Bedziemy pracowac nad wlasna modyfikacja silnika. W pierwszej kolejnosci zajmiemy sie zabezpieczeniami oraz usunieciem wszelkich bledu. nastepnie grafika oraz nowymi funkcjami. Chcemy zminimalizowac ilosc bledow oraz niedopracowan wiec nie mamy zamiaru publikowac serwera przed ukonczeniem czesci prac. 

Pozdrawiam

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

nie chce zeby szly ataki po 10 godzin tylko np godzine te dalekie (bo na szybkich zwyklych takie 10s to tez przegiecie nawet czasem trudno zrobic unik)

Jak masz refleks szachisty to 10 sekund za malo na unik i klina... 

Na privatewars przy predkosci 5k zrobie ci klina bez problemu i kontre :)

Dajcie spokoj z 10x bd max 80 graczy moze.

Opublikowano

@Lionheart233. To nie ma być kolejny słaby serwer taki jak pri*****ars... 5min i nie masz wiosek. Rób sobię tego klina i kontrę mnie to nie obchodzi. Speed 10 max 80 graczy??? Na takie serwery dużo osób czeka, a nie 5k+ speeda serwer na 1 dzień. Bardzo fajny serwer był chyba nazywał się TeamWars niestety upadł a miło się na nim grało a też miał speeda 10-100.

4455415860.png

lenovo

Opublikowano

@Lionheart233. To nie ma być kolejny słaby serwer taki jak pri*****ars... 5min i nie masz wiosek. Rób sobię tego klina i kontrę mnie to nie obchodzi. Speed 10 max 80 graczy??? Na takie serwery dużo osób czeka, a nie 5k+ speeda serwer na 1 dzień. Bardzo fajny serwer był chyba nazywał się TeamWars niestety upadł a miło się na nim grało a też miał speeda 10-100.

Nie wiem jak ty , ale jak chce wolne ide na plemiona i wiekszosc to podziela wchodzac na privka wolnego tylko na chwile po czym opuszcza po rejestracji.

Masz opcje idziesz na wolne albo uczysz sie grac na szybkim nie ma niczego od razu nawet w zyciu.

TeamWars o ile pamietam mialo mase bugow , wiec jak lubisz takie serwery wolne i z bugami to powodzenia.

Opublikowano

@Lionheart233. Co mnie obchodzą bugi na TeamWars? Napisałem to tylko aby porównanać szybkość serwrów. Najszybszy zwykły serwer to Classic z prędkością 4 a taki 10,20,50 speed świat by się przydał.

4455415860.png

lenovo

Opublikowano

Jak masz refleks szachisty to 10 sekund za malo na unik i klina... 

Na privatewars przy predkosci 5k zrobie ci klina bez problemu i kontre :)

Dajcie spokoj z 10x bd max 80 graczy moze.

no taki refleks ze jak ci internet muli to 10 sekund ci braknie zeby na mape wejsc czasem

Opublikowano

Szybkie serwery są spoko mi się podobają ja jednym osiągnąłem 1,26 MNL pkt i mnóstwo wiosek na serwerze infernal-wars.

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...