Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wreszcie paid!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xDDDD

Nie będę z Tobą prowadził flamewaru ale teksty mnie rozjebały, uśmiałem się :D + reputek leci

no nie bedziesz bo napisalem prawde i smutno sie zrobilo :(

wyjebane w ciebie nie wspolczuje cancer m8

Nie raportujcie, autor zbanownay.

/Eryk

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no nie bedziesz bo napisalem prawde i smutno sie zrobilo :(

wyjebane w ciebie nie wspolczuje cancer m8

Niestety, muszę iść i kombinować dalej jak wyżyć za 500 złotufek :(

Cya

Opublikowano

Niestety, muszę iść i kombinować dalej jak wyżyć za 500 złotufek :(

Cya

cya biedaku, obys mial gorzej psie i zebys dostal bana od krula joduski, mam nadzieje ze po tym miesiacu spierdoli tak jak z epvp XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

cya biedaku, obys mial gorzej psie i zebys dostal bana od krula joduski, mam nadzieje ze po tym miesiacu spierdoli tak jak z epvp XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No siemanko, idź dalej żyć marzeniami :D

Opublikowano

Chłopczyku jeszcze chciałem napisać że Drogi finn do tej pory kradł bogatym (bola) jak Janosik i dawał biednym (crackowanie bola), ale teraz wychodzi z nowym projektem EloBuddy który ma być w pełni darmowy dla biednych ludzi. Finn jest Prometeuszem dającym płomień najuboższym. 10$/miesiąc będzie kosztować vip elobuddy ale bez tego i tak pozostaną wszystkie funkcje z tym że będą ograniczenia na dodatki. A więc jeśli ktoś nie wyda grosza na elobuddy to i tak będzie mógł na nim dojść do challangera bo za kasę będą tylko upiększenia.

PS [przepraszam jeśli uraziłem ale czasem żeby kogoś zmienić trzeba do niego przemówić językiem którego sam używa] Szanuj ludzi za to że coś robią, że pracują nawet jeśli mieliby to robić za darmo. Po tobie widać że zbyt duże ilości pieniędzy psują młodego gówniarza jakim jesteś. Tatuś źle zrobił że nie wziął cię za szmaty i nie zagonił do prawdziwej roboty. Tak wyrastają chwasty, w bogatych rodzinach, zbyt dużo miałeś, zbyt mało rodzice od ciebie wymagali, nie postawili tobie żadnych granic (są bogate rodziny które mądrze wychowują ale nie w tym przypadku). Współczuje tylko ludziom którzy na ciebie natrafili i natrafią, a takie chwasty jak ty należy pouczać, korzenie (wychowanie) i tak zostaną ale przynajmniej nie będziesz chwaście widoczny (pokora) w pięknie kwiatów. [przepraszam jeśli uraziłem ale czasem żeby kogoś zmienić trzeba do niego przemówić językiem którego sam używa]

Opublikowano

Chłopczyku jeszcze chciałem napisać że Drogi finn do tej pory kradł bogatym (bola) jak Janosik i dawał biednym (crackowanie bola), ale teraz wychodzi z nowym projektem EloBuddy który ma być w pełni darmowy dla biednych ludzi. Finn jest Prometeuszem dającym płomień najuboższym. 10$/miesiąc będzie kosztować vip elobuddy ale bez tego i tak pozostaną wszystkie funkcje z tym że będą ograniczenia na dodatki. A więc jeśli ktoś nie wyda grosza na elobuddy to i tak będzie mógł na nim dojść do challangera bo za kasę będą tylko upiększenia.

PS Szanuj ludzi za to że coś robią, że pracują nawet jeśli mieliby to robić za darmo. Po tobie widać że zbyt duże ilości pieniędzy psują młodego gówniarza jakim jesteś. Tatuś źle zrobił że nie wziął cię za szmaty i nie zagonił do prawdziwej roboty. Tak wyrastają chwasty, w bogatych rodzinach, zbyt dużo miałeś, zbyt mało rodzice od ciebie wymagali, nie postawili tobie żadnych granic. Współczuje tylko ludziom którzy na ciebie natrafili i natrafią, a takie chwasty jak ty należy pouczać, korzenie i tak zostaną ale przynajmniej nie będziesz chwaście widoczny w pięknie kwiatów.

lmao, dobry troll, tylko za powaznie imo zmien taktyke i ogolnie usun konto

widzisz tutaj jest wybor bo ty bedziesz popierdalal z cumplem sendrossem przy lopacie gdy ja bede siedzial i kodzil za 10k/month

nie masz komu wspolczuc, jestem ze swoja rodzina szczesliwy, czego ty nie mozesz powiedziec o sobie c**j wie czy ty jestes ofiara przemocy w rodzinie czy moze masz autym i schizofrenie a w sumie i tak mam w plebanow wyjebane jol

Opublikowano

Koniec tego flamewar oraz offtopu. 

Jak zobaczę jeszcze jeden post nie związany z tematem to będą lecieć warny, ewentualnie blokady.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Koniec tego flamewar oraz offtopu. 

Jak zobaczę jeszcze jeden post nie związany z tematem to będą lecieć warny, ewentualnie blokady.

Noi słusznie ja tylko chciałem pouczyć użytkownika: "fuckthemoney12" żeby się zachowywał i nie pluł jadem, żeby stał się człowiekiem, kwiatem.

Co do tematu to osobiście uważam że płatna wersja l# wniesie wiele dobra - być może wiele osób pokona swoje lenistwo, przestanie żyć kosztem rodziców i znajdzie sobie pracę i mieszkanie.

Żeby być szczerym to powiem że poczekam na darmową wersję elobuddy (żeby sprawdzić czy jest lepszy od bola i sharpa - autorzy obiecują że tak będzie) a tak będę teraz grał w lola bez żadnych hacków. Być może opanuje na tyle kilka op postaci że dojdę do diamondu a wtedy już na pewno nie sięgnę po elobuddy, sharpa, bola. Kilka razy kupiłem vipa do bola ale już na skrypty paid nie było mnie stać dlatego przeszedłem na sharpa. W porównaniu do bola sharp to taniocha. Doszedłem do master tiera na skryptach i od tego momentu całkowicie straciłem ochotę na grę w lola. Teraz muszę się sprawdzić bez hacków. Najwyżej bez hacków byłem w plat 2 majnując kayle, annie, ashe.

Opublikowano

Bardzo fajnie , ale przesadzili z tym ze free userzy nie moga grac rankedow (to bardzo duza strata). Co im zalezy dac te 2 rankedy na dzien?

Osobiscie kupie ,ale w pozniejszym terminie

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...