Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wreszcie paid!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie podzielam entuzjazmu @top ;D trzeba jeszcze z tydzień dwa aż cebulki pospadają, teraz czuję się jak w bronzie , w teamie adc 70 farmy  20 minuta o,O.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Nie podzielam entuzjazmu @top ;D trzeba jeszcze z tydzień dwa aż cebulki pospadają, teraz czuję się jak w bronzie , w teamie adc 70 farmy  20 minuta o,O.

Bez sharpa masz tylko 70 farmy w 20 ;(?

Opublikowano

ej ej ej panowie . Pytanko po co ta kłutnia? za 2 tygodnie pojawi się crack L# paid i będzie to samo tylko ,że za free. Stać mnie wydawać tygodniowa 100 zł ,ale po co? Poczekam na wersję Free od jakiego typka. 60 zł miesięcznie o ile się nie myle . 30 zł na minusie będziecie bo za ok.2 tyg będzie wersja crack #100% cunfrited. . .

Nie wspieram żadnej duprolandi ,cebulaków ani gunwoburzy ,tylko mówię co jest prawdziwe a co nie 

Typu "Banwave" idioci ... Bana możecie dostać tylko za exploity max czyli ryze ,cassio ,baseult3 . Nie można dostać bana za Bola / L# bez explotiów  bo nie można odróżnić czy to wykonuje bot czy wy ... -.-

zanim powiesz ,że się nie znam przeczytaj ten post jeszcze raz i swoje wypowiedzenie . Następnie je usuń ,bo to co napisałes ( tak sądzę ) to będzie albo flame albo spam .

Co z tego jeżeli będziesz musiał czekać aż ktoś życzliwie ci udostępni crack'a po tygodniu aktualizacji :) a tak to raz dwa od razu update i po sprawie no ale co ja będę tłumaczył

@topic

ja się bardzo ciesze bo mam zamiar powrócić do LoL'a wcześniej używałem BoL VIP trzeba będzie się przenieść a L# wiecie kiedy będzie można się rejestrować bo bym sobie już kupił ;<

Opublikowano

Co z tego jeżeli będziesz musiał czekać aż ktoś życzliwie ci udostępni crack'a po tygodniu aktualizacji :) a tak to raz dwa od razu update i po sprawie no ale co ja będę tłumaczył

@topic

ja się bardzo ciesze bo mam zamiar powrócić do LoL'a wcześniej używałem BoL VIP trzeba będzie się przenieść a L# wiecie kiedy będzie można się rejestrować bo bym sobie już kupił ;<

Nie jestem cebulą, więc napisz mi PW a dam Ci zaproszenie za darmo, jeśli chcesz kupić sharpa.

Opublikowano

tyle ze ja nie placilem i jestem top 8 w chellengerku a wy gowna bedzie placic i kisic sie w bronzie smiech na sali z was :D

Udostępnij info o dywizji na mpcforum ,w zakładeczce "nagrody za gry" zobaczymy tego "czelendżera" haahahhaahhahaha XDDDD

@top Nw mnie to tam ogólnie "wali" ,ale lepiej dla mnie... mniej odpałów na smurf'ach ,kontach do boost'u ,ale i tak mało L# lub Bol'a widywałem

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Dla mnie joduska to śmieć, zapłacił bym za #L gdyby od początku był uczciwy ale twierdząc że nie będzie jak bol i będzie free zawsze teraz pokazał swoją pazerność, dlatego na złość kupię sobię vipa bol zamiast sharpa.

Opublikowano

Każda gre teraz carruje :D Nawet wróciłem do gry nidalką bo brak evade i dzidy wchodzą jak szalone :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

1. nikt nie zreversowal AC lola wiec nie pierdolcie o tym antycheacie bo nie wiecie jak działa, na sygnaturach czy c**j wie jak.

2. fajnie ze jest paid bo kretynow odstraszy ale ma swoja zla strone jak przykladowo autor tematu, robi z siebie bogacza placac 15$ miesiecznie za gownianego cheata do gowno gry zgrywajac bogacza ktorym nie jest

3. chcesz popisac z kims bogatym zglos sie do mnie

4. nie, nie jestescie billionaire community jak ja,marcoly i kilka innych osob

5. bylo tak jak mowili, bedzie l# paid to wroca na bola cwele

masz tutaj ss z prawdziwego bogatego community, co prawda csowe ale wiadomo ze koderzy cs > koderzy lol

http://scr.hu/0mb7/zxngp

Opublikowano

ej ej ej panowie . Pytanko po co ta kłutnia? za 2 tygodnie pojawi się crack L# paid i będzie to samo tylko ,że za free. Stać mnie wydawać tygodniowa 100 zł ,ale po co? Poczekam na wersję Free od jakiego typka. 60 zł miesięcznie o ile się nie myle . 30 zł na minusie będziecie bo za ok.2 tyg będzie wersja crack #100% cunfrited. . .

Nie wspieram żadnej duprolandi ,cebulaków ani gunwoburzy ,tylko mówię co jest prawdziwe a co nie 

Typu "Banwave" idioci ... Bana możecie dostać tylko za exploity max czyli ryze ,cassio ,baseult3 . Nie można dostać bana za Bola / L# bez explotiów  bo nie można odróżnić czy to wykonuje bot czy wy ... -.-

zanim powiesz ,że się nie znam przeczytaj ten post jeszcze raz i swoje wypowiedzenie . Następnie je usuń ,bo to co napisałes ( tak sądzę ) to będzie albo flame albo spam .

No tak, w ogole nie mozna wykryc, zostaly tylko pakiety, szybsze combo, unikanie skillow jakbys gral na 2 fps'ach oraz oczywiscie INJECT.

Opublikowano

Szczerze? Jak usłyszałem że będzie paid to aż mi się serce złamało, lecz ostatnio mam kase to w sumie nawet lepiej niż free. Mam nadzieje że przynajmniej nad zabezpieczeniami popracuję.

Ogólnie paid l# to jeden wielki +

Opublikowano

Jak dla mnie to było dobrze jak był, ale jak go nie ma to jakoś przestało mnie to interesować ;D Może i na nim teraz nie gram ale jakoś gra mi się lepiej bze L#. :P

Opublikowano

Wiadomo, że część przejdzie na Bola, ale znaczna część też przestanie czitować ze względu na zraze do Bol'a.

Jak dla mnie mam niezbity dowód na to, że ban na moim koncie był za bola, a nie l#.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dla mnie joduska to śmieć, zapłacił bym za #L gdyby od początku był uczciwy ale twierdząc że nie będzie jak bol i będzie free zawsze teraz pokazał swoją pazerność, dlatego na złość kupię sobię vipa bol zamiast sharpa.

Mysle,ze jodus ma tu swoich ludzi, ktorzy przetlumaczyli mu to.. przez to, ze nie wydasz paru groszy projekt moze upasc

kolego stworz program z ktorego korzysta w uj ludzi, udostepniaj pipolom przez ok.10 msc ( moge sie mylic ) , trac swoj czas i nie chcij nic za to :) 

Kazdy zdrowo myslacy czlowiek wiedzial jak to sie skonczy .

Każda gre teraz carruje :D Nawet wróciłem do gry nidalką bo brak evade i dzidy wchodzą jak szalone :D

No tak bo w kazdej grze grales vs 5enemy czitujacych .. ja pindole....

Opublikowano

Cebulakiem może być człowiek bogaty, może nim być niemiec, amerykanin, szwed ... Cebulak to wszystkie złe cechy człowieka, nikt nie jest całkowitym cebulakiem ale każdy człowiek na ziemii ma jakąś jej część. Cebulactwem jest np. to że widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie. Cała sztuka polega na tym by uświadamiać sobie jakie części cebuli masz na sobie i próbować je z siebie zdejmować. Autor tematu widać pracę ma (mniejsza czy sam sobie załatwił czy tatuś) więc pod tym względem cebulą nie jest, ale już chwalenie się tym i szydzenie z innych jest już grubszą warstwą cebulki. Jak mówiłem każda warstwa cebuli to jakaś zła cecha człowieka i to że nie masz jednej warstwy nie oznacza że nie masz na sobie innej. Nie ma na ziemi człowieka który nie miałby choć jednej warstwy.

Są to słowa krytyki i jeśli ktoś potrafi ją przyjąć w tym względzie nie jest cebulą. Nie jest to ból dupy jak to każdemu co się z tobą nie zgadza mówisz. W naturze jest hierarchia i jeśli nawet ktoś zamiata chodniki nie znaczy że jest cebulą bo nie ma pieniędzy. Robi on to na co go stać i jeśli nie ma on jakiejś złości tylko akceptuje hierarchię to można powiedzieć że wiele warstw cebuli z siebie zdjął. Bogaty natomiast któremu szczęśliwie ułożyło się życie nie powinien unosić się pychą i również zaakceptować hierarchię i zrozumieć że nie powinien szydzić z innych.

Masz pieniądze ? Masz suba ? To dobrze, ale po co zakładasz o tym temat ? Jesteś tyle samo wart co ludzie zakładający tematy | piszący posty o tym że joduska jest oszustem robiącym wszystko dla hajsu itd. Ludzie ci zamiast zaakceptować paid l# płaczą wylewając swoje żale.

Opublikowano

Całkiem mądrze napisane kolego, no może prócz części, że ludzie zakładający tematy o paid nie są żałośni...
Ci ludzie nie myślą, że człowiek poświęca swój czas, aby ktoś mógł korzystać z dobrodziejstw programu.
Wszystko za darmo, a jak im się zabierze to wielki hejt? Wstyd.

Opublikowano

Cebulakiem może być człowiek bogaty, może nim być niemiec, amerykanin, szwed ... Cebulak to wszystkie złe cechy człowieka, nikt nie jest całkowitym cebulakiem ale każdy człowiek na ziemii ma jakąś jej część. Cebulactwem jest np. to że widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie. Cała sztuka polega na tym by uświadamiać sobie jakie części cebuli masz na sobie i próbować je z siebie zdejmować. Autor tematu widać pracę ma (mniejsza czy sam sobie załatwił czy tatuś) więc pod tym względem cebulą nie jest, ale już chwalenie się tym i szydzenie z innych jest już grubszą warstwą cebulki. Jak mówiłem każda warstwa cebuli to jakaś zła cecha człowieka i to że nie masz jednej warstwy nie oznacza że nie masz na sobie innej. Nie ma na ziemi człowieka który nie miałby choć jednej warstwy.

Są to słowa krytyki i jeśli ktoś potrafi ją przyjąć w tym względzie nie jest cebulą. Nie jest to ból dupy jak to każdemu co się z tobą nie zgadza mówisz. W naturze jest hierarchia i jeśli nawet ktoś zamiata chodniki nie znaczy że jest cebulą bo nie ma pieniędzy. Robi on to na co go stać i jeśli nie ma on jakiejś złości tylko akceptuje hierarchię to można powiedzieć że wiele warstw cebuli z siebie zdjął. Bogaty natomiast któremu szczęśliwie ułożyło się życie nie powinien unosić się pychą i również zaakceptować hierarchię i zrozumieć że nie powinien szydzić z innych.

Masz pieniądze ? Masz suba ? To dobrze, ale po co zakładasz o tym temat ? Jesteś tyle samo wart co ludzie zakładający tematy | piszący posty o tym że joduska jest oszustem robiącym wszystko dla hajsu itd. Ludzie ci zamiast zaakceptować paid l# płaczą wylewając swoje żale.

super fajnie i pieknie

tylko autor ma pewnie 17-18 lat jest w technikum popierdala przy miotle za 5zl/h nazbieral na kochanego czita do lola i teraz bedzie wypisywal jakies gowna, smutne troche

btw. tak stac mnie na l# i nie placze o to jebane biedaki

Opublikowano

super fajnie i pieknie

tylko autor ma pewnie 17-18 lat jest w technikum popierdala przy miotle za 5zl/h nazbieral na kochanego czita do lola i teraz bedzie wypisywal jakies gowna, smutne troche

Napisał gość, który napisał, że community CS'a jest bogate bo stać ich na gieta za 4 dychy :D Leżę ! :D

Opublikowano

Całkiem mądrze napisane kolego, no może prócz części, że ludzie zakładający tematy o paid nie są żałośni...

Ci ludzie nie myślą, że człowiek poświęca swój czas, aby ktoś mógł korzystać z dobrodziejstw programu.

Wszystko za darmo, a jak im się zabierze to wielki hejt? Wstyd.

cytuje: "Ludzie ci zamiast zaakceptować paid l# płaczą wylewając swoje żale."

a więc oznacza to że dobrze o nich myślę ? Myślę źle o nich ale o takich tematach jak twoje również. Jeśli ktoś chce płacić to niech płaci, jeśli ktoś chce coś darmowego to niech ma. Każdy żyje swoim życiem, ale jeśli ktoś zaczyna krzyczeć, mieć ból dupy: bogaty że inny ma darmowe a on musi płacić, a biedny że bogaty ma pieniądze, że wszystkie skrypty działają na płatnej wersji a na scrackowanej nie itd.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie rozpierdalaj, bo jestes kiddo, latam w csie z nozem za 2k euro gdy ty spuszczasz sie do 15$, get on my level fag

http://scr.hu/0mb7/muq0r

http://scr.hu/0mb7/zxngp

elo,psie

Ale Ty jesteś cienki jak skóra na kaszance...

Daj jakiegoś swojego screena koleżko ;) Obstawiam, że jesteś biedaczek polaczek trollu, wyjazd z neta bo cebulowa na stole.

Opublikowano

Ale Ty jesteś cienki jak skóra na kaszance...

Daj jakiegoś swojego screena koleżko ;) Obstawiam, że jesteś biedaczek polaczek trollu, wyjazd z neta bo cebulowa na stole.

zjadlem wlasnie pomidorowa ze swiezych pomidorow z ogrodka, ale co ty mozesz wiedziec jak wpierdalasz za te swoje 500zl miesiecznie zupke bylskawiczna za 50 groszy, ty k***a zaj****y biedaku

biedaczek, hehs, powiem ci ze smieszny jestes taki troche technik zywienia czy mechanik ale zabawny, j****y polski stulejarz

Proszę o nie raportowanie posta, autor został zbanowany

/Eryk

Opublikowano

super fajnie i pieknie

Mam 23 lata :) Nie ukrywam że ta gra jest jakąś częścią mojego życia i rzeczywiście jak to napisałeś kocham czitować. Tylko nie myśl że tylko ja kocham sharpa bo ty również, jest to twoja luba, jest to część twojego życia :)

W którym miejscu napisałem źle ? Ja jestem otwarty na krytykę ale najpierw musisz zacytować i napisać dlaczego to jest złe. Stać cię na to ?  xD (jeśli nie to musisz popracować nad myśleniem)

A czy ktoś coś do ciebie ma że cie stać na sharpa ? Źle o tobie świadczy pisanie o innych że nie mają pieniędzy a ty je masz - ty z biednych szydzisz, wyśmiewasz się z nich, uważasz się za kogoś lepszego. Są dobrzy i źli ludzie niezależnie od tego czy pieniądze mają czy ich nie mają. Jest mnóstwo bogatych ludzi którzy się dzielą a po tobie widać że nie dałbyś złamanego grosza taką masz cebulową warstwę chciwości. Wiesz kto się tak zachowuje ? -> https://www.youtube.com/watch?v=fNi08F0czwc

Opublikowano

zjadlem wlasnie pomidorowa ze swiezych pomidorow z ogrodka, ale co ty mozesz wiedziec jak wpierdalasz za te swoje 500zl miesiecznie zupke bylskawiczna za 50 groszy, ty k***a zaj****y biedaku

biedaczek, hehs, powiem ci ze smieszny jestes taki troche technik zywienia czy mechanik ale zabawny, j****y polski stulejarz

xDDDD

Nie będę z Tobą prowadził flamewaru ale teksty mnie rozjebały, uśmiałem się :D + reputek leci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...