Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wreszcie paid!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat skierowany do wszystkich nie-cebularzy.

Jak tam panowie? Cieszycie się, że wreszcie jest paid ?
Szczerze mówiąc to ostatnio brała mnie już niezła irytacja jak co drugi mecz trafiałem na zgraje skrypterów na EUNE.

Na szczęście te czasy już minęły, dzisiaj kończę pracę o 16:00 i idę nasuwać polskie cebule <3
Ktoś podziela mój entuzjazm ? Może jakieś duo dzisiaj wieczorkiem ;')?

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety poterrr - ten etap życia mam już za sobą i choć wspominam go świetnie i czasami chciałbym wrócić to drogi powrotnej nie ma...
:P

Opublikowano

Ja się cieszę, że przeszło na PAID.

Mniej ludzi, szybszy update, nie ma co narzekać.

Jak miło czytać takie rzeczy, już myślałem, że tylko ja się cieszę ^^

Opublikowano

W końcu, teraz większej rzeszy skrypterów nie będzie chociaż i tak większość z tego co widzę to wiek 14-17 i div to BV-DV więc zbytnio mi nie robi to różnicy.
W sumie nie używam a jak już to do expienia smurfów ale...z*********e, że jest paid chociaż z tym 50 gier dziennie to klapa bo nie będę mógł teraz z 3 konta expić w dzień ;/

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Mnie to cieszy, nawet bardzo :) Ale.. znając życie skoro teraz są płatni to niebawem powstanie coś darmowego, bo przecież ustąpili miejsca ;) Kwestia czasu.

Opublikowano

Wczoraj juz cebulakowi na EUNE pisalem ze bedzie mial przej****e bo bedzie paid. Milo widziec Polakow ktorych jednak na to stac i nie beda plakac z tego powodu ^_^

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Panowie, jestem zdziwiony, że jest nas "aż tylu".
Jeśli macie opłaconego sharpa i prezentujecie jakiś poziom kultury to serdecznie zapraszam do kontaktu ze mną na PW.
Będziemy mogli pograć sobie premade gry w doborowym towarzystwie ;)

Opublikowano

Również się cieszę, że jest paid, bo będzie mniej syfu psującego przyjemność z tej gry. Śmiać mi się jednak chce z tych, który płacą za cheaty bo nie potrafią grać, a nabijają się z tych, którzy nie mogą na tym grać.

Opublikowano

Może nie stać mnie na wydatek 55zł na miesiąc ale też się ciesze :) Teraz nie będzie czegoś takiego że na 10 gier 11 skrypterów :)

Opublikowano

Szkoda ze bez skryptow żadnego poziomu nie pokazujecie ;d no moze brazu V :D.Wy sie cieszycie ze jest platny ja sie bede cieszyl jak poleca bany =))) wtedy bede mial taki maly dzien dziecka :) 

Opublikowano

Ciesze się, ponieważ będzie więcej osób uzywalo moj darmowy program ;-)

A też szkoda bo i tak w ciagu paru dni juz bedzie free wersja ;/

Opublikowano

Trochę wam współczuje wydawać kasę na takie programy. Nikt nie daje wam gwarancji ,że nie będzie banwave. Oprócz tego-owszem ,fajnie pograć czasami na skryptach ,ale granie tylko ze wspomagaczami nie ma sensu. To ma być zabawa ,możliwość pochwalenia się przed znajomymi który też grają swoim "skillem". Aktualnie bol wygrywa w 100%.

Opublikowano

Również się cieszę, że jest paid, bo będzie mniej syfu psującego przyjemność z tej gry. Śmiać mi się jednak chce z tych, który płacą za cheaty bo nie potrafią grać, a nabijają się z tych, którzy nie mogą na tym grać.

+1

Muszą to ogłosić całemu mpc, że ich stać choć są randomami.

Opublikowano

Beka ogólnie kto zapłaci za L# bo to jak płacenie za bana.  Skoro w czasie pieprzonego ponad roku nie wbiliście wymarzonej dywizji to jesteście takimi gównami, że nawet zmniejszona ilość cheaterów nic nie da.  Czemu? Cheaterów było i tak mało bo ja trafiłem w ciągu około 2 lat na może hmm 20-30 skrypterów? 

Wiele osób może to samo powiedzieć.

Sam osobiście wbiłem to co chciałem a mianowicie D1 i kilka promocji przejebanych do master tiera.

Poczekam sobie ze 2-3 tygodnie jak banwave poleci i wtedy dopiero będzie płacz "oddawaj moje pinioszki bo bana dostałem!"  

Skoro jesteście tacy "antycebulowi" to idźcie na BoLa bo jest lepszy ale dla BOGATYCH.

I pisze to jako użytkownik obu programów od samych początkow.  Więc jak to jest? Jesteście cebulakami bo nie macie oryginalnych skryptów na BoLa wraz z subskrypcją XDDDDD  

Taka jest smutna prawda o tych ziemniakach z mpc pokroju autora tematu. Spójrzcie na jego angielski na forumku joduska.me - dno.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Beka ogólnie kto zapłaci za L# bo to jak płacenie za bana.  Skoro w czasie pieprzonego ponad roku nie wbiliście wymarzonej dywizji to jesteście takimi gównami, że nawet zmniejszona ilość cheaterów nic nie da.  Czemu? Cheaterów było i tak mało bo ja trafiłem w ciągu około 2 lat na może hmm 20-30 skrypterów? 

Wiele osób może to samo powiedzieć.

Sam osobiście wbiłem to co chciałem a mianowicie D1 i kilka promocji przejebanych do master tiera.

Poczekam sobie ze 2-3 tygodnie jak banwave poleci i wtedy dopiero będzie płacz "oddawaj moje pinioszki bo bana dostałem!"  

Skoro jesteście tacy "antycebulowi" to idźcie na BoLa bo jest lepszy ale dla BOGATYCH.

I pisze to jako użytkownik obu programów od samych początkow.  Więc jak to jest? Jesteście cebulakami bo nie macie oryginalnych skryptów na BoLa wraz z subskrypcją XDDDDD  

Taka jest smutna prawda o tych ziemniakach z mpc pokroju autora tematu. Spójrzcie na jego angielski na forumku joduska.me - dno.

Ale piękny ból dupy.

Nie wiesz co piszesz, pisząc, że "BoL lepszy".

P.s - temat nie miał służyć do wszczynania gównoburzy.

Opublikowano

ej ej ej panowie . Pytanko po co ta kłutnia? za 2 tygodnie pojawi się crack L# paid i będzie to samo tylko ,że za free. Stać mnie wydawać tygodniowa 100 zł ,ale po co? Poczekam na wersję Free od jakiego typka. 60 zł miesięcznie o ile się nie myle . 30 zł na minusie będziecie bo za ok.2 tyg będzie wersja crack #100% cunfrited. . .

Nie wspieram żadnej duprolandi ,cebulaków ani gunwoburzy ,tylko mówię co jest prawdziwe a co nie 

Typu "Banwave" idioci ... Bana możecie dostać tylko za exploity max czyli ryze ,cassio ,baseult3 . Nie można dostać bana za Bola / L# bez explotiów  bo nie można odróżnić czy to wykonuje bot czy wy ...-.-

zanim powiesz ,że się nie znam przeczytaj ten post jeszcze raz i swoje wypowiedzenie . Następnie je usuń ,bo to co napisałes ( tak sądzę ) to będzie albo flame albo spam .

Opublikowano

Nie no, serio twierdzę, że wprowadzenie paid wyjdzie na dobre całemu community L# ;)

Za to na dobre community LoLa wyjdzie, jak Was wszystkich pobanują :) I potem ani konta, ani skilla, i co tu robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...