Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MUSERVER | S6E3 | NO RR | 1000x | NON-RESET | GRAND OPENING 1 May 2015 |

ciasnaola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma się co dziwić, że tak mało osób gra, skoro większość nastawiła się już na CS'a, a  jego jak nie było tak nie ma.

Tak btw postacie na serwerze to teraz głównie "farmy kredytów".

wlasnie to mnie denerwuje i swieta racja Doktri... jak bedziesz mial cos ciekawego napisz pw  ziomus :) !

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja chyba wbiję na serwer. Przy takim expie wbić maxa ton nie problem, cóż więc szkodzi.

Edit: Wbiłem na serwer i już wiem czemu tu nie grałem, choć konto mam. Tak mi laguje ten serwer, że straciłem cierpliwość. Jak znajdziecie jakiś serwer PvP podrzućcie link.

Opublikowano

CS w niedziele. troche pozno ale tak naprawde to serwer ma chyba miesiac czasu. polakow oprocz mnie niestety nie ma. a szkoda, mozna by bylo rozjebac paru pinoli.

Opublikowano

CS w niedziele. troche pozno ale tak naprawde to serwer ma chyba miesiac czasu. polakow oprocz mnie niestety nie ma. a szkoda, mozna by bylo rozjebac paru pinoli.

Nikt nie przyszedł tutaj, żeby na CS'a czekać miesiąc, zwłaszcza w sytuacji, w której maxy można było wbić na 2gi dzień, a rynsztunek bojowy spokojnie złożyć w kilka dni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GM alliance Titan prosił mnie o ściągnięcie polskich graczy. Trzymamy zamek już 2 tydzień. myśle, że jakieś itemy też się znajdą. GM ally to Zeus, jego 2nd char to Mckenzie. Moj nick Anabi, smialo mozecie pisac.

pozdro 7000.

Opublikowano

GM alliance Titan prosił mnie o ściągnięcie polskich graczy. Trzymamy zamek już 2 tydzień. myśle, że jakieś itemy też się znajdą. GM ally to Zeus, jego 2nd char to Mckenzie. Moj nick Anabi, smialo mozecie pisac.

pozdro 7000.

Siema, mam pytania:

1) jest opcja żeby zrobić rebuild?

2) W jakiej gildi jesteś? Rekrutujecie?

Opublikowano

Siema, mam pytania:

1) jest opcja żeby zrobić rebuild?

2) W jakiej gildi jesteś? Rekrutujecie?

1) O ile pamiętam można 3 razy zmienić build za kredyty

Opublikowano

Dużo polaków ? 

Trudna rozgrywka ? 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

można zrobić rebuild 3 razy. jestem w gildii Asgard, sojusz Titan.

GM Asgard - Apooooooo

GM Titan - Zeus / Mckenzie

rozgrywka raczej prosta, maxa można wbić w 2 dni na spokojnie w dobrym pt.

polaków niestety mało, możliwe, że jestem tam sam :)

osobiście nie przeniosę się na realmu, gównie ze względu na s8.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam nadzieje ze wyeliminowali kilka bugow przez ktore nie chcialem grac ^^

Brak Sygnaturki YEAH

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...