Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

post-635184-0-86829600-1403803918_thumb.jpg

IP Serwera: mc.ncity.pl (lub 37.187.133.127:25594)

Strona serwera: http://ncity.pl

Sloty: 100

TYP: Freebuild

Premium: Nieobowiązkowe

Wersja: 1.7.2

post-635184-0-79299700-1403803924_thumb.jpg

W dzisiejszych czasach mamy natłok najróżniejszych serwerów Minecraft. Praktycznie wszędzie jest to samo.

Na serwerach pvp w kilka sekund możesz stracić wszystko co zdobyłeś, a niemalże wszelkie typowe freebuildy są dla leniwych ludzi bez jakichkolwiek ambicji.

My postanowiliśmy wyjść na przeciw oczekiwaniom osób, które są kreatywne, nie znoszą ograniczeń i chcą się przy okazji dobrze bawić.

New City nie jest serwerem dla leniwych. U nas nie znajdziesz ekspiarki, gdzie mógłbyś zabijać bezbronne i uwięzione zombie, one też mają rodziny...

Nie uświadczysz też automatycznej jadłodajni, gdzie brutalnie zabijane są zwierzęta.

Wszelkiego rodzaju "publiczne kopalnie" uwłaczają ludzkości, bo jedynie pozwalają na bezmyślne machanie kilofem - tego tez u nas nie znajdziesz.

Co to za serwer, gdzie nic nie ma? Jest to po prostu miejsce, gdzie ty sam decydujesz jak grasz.

W dowolnym miejscu możesz wyznaczyć sobie działkę i zbudować co chcesz, a jeżeli nie chcesz mieć działki, to nie musisz,

możesz być wolnym ptakiem i jedynie polować z ukrycia na swe ofiary.

Może być też tak, że wolisz budować na wcześniej wyznaczonej działce. Nie ma najmniejszego problemu.

Możesz budować swoje budowle również na gotowych działkach, które znajdują się na osiedlach.

A jeżeli zapragniesz być kimś ważnym, to nic nie stoi na przeszkodzie, abyś założył własne osiedle.

Innymi słowy, masz możliwość gry na zwykłych i nudnych serwerach lub na naszym, gdzie jeszcze zatęsknisz za nudą.

post-635184-0-04720100-1403803910_thumb.jpg

Administrator 

puszeq15

Moderator

krzycho27

post-635184-0-86669500-1403807624_thumb.jpg

Spawn City

post-635184-0-70667600-1430048404_thumb.png

post-635184-0-43946000-1430048736_thumb.png

post-635184-0-84192800-1430050052_thumb.png

post-635184-0-62207900-1430050074_thumb.png

City of Clouds

post-635184-0-86081000-1430050125_thumb.png

post-635184-0-36401300-1430050146_thumb.png

post-635184-0-72761800-1430050164_thumb.png

D5gGbiD.jpg

Opublikowano

Server z tego co pamiętam, był już na wcześniejszej edycji godny polecenia. Więc mam nadzieje, i zaświadczam że i tym razem, gracze się nie zawiodą :)

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Serwer nie działa? Próbuję wejść przez IP: mc.ncity.pl .

U niektórych osób występuje taki problem. Niestety nie mam pojęcia dlaczego. Spróbuj tak: 37.187.133.127:25594

D5gGbiD.jpg

Opublikowano

Poszukujecie TS3 dla Swojego serwera? Napisz na pw! :)

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

@Adiospomidoros1

To oszust. Nie polecam.

@topic

Bardzo fajna prezentacja ,mimo że widziałem już gdzieś taką na mpcforum. Problem w prezentacji jest to ,że macie za mało informacji tutaj i mnie na razie ta prezentacja nie skłania do zagrania.

bmqxnpM.png

Opublikowano

@BaronTiVi mnie przeciwnie, -urzekła ta prezentacja :D

Dobre zdjęcia z serwera, a z opisu wynika, że takiego właśnie serwera szukałem.
Właśnie wchodze, tylko musze pierwsze zdowngradować MC bo mam na 1.8.4 ;)

EDIT: Że tak sie spytam.. na ile są bany za griefing ?

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Opublikowano

@BaronTiVi 

Kto jest oszustem? Prowadzę normalnie Swojego teamspeaka, za darmo.

+ proszę podaj mi powód dlaczego uważasz, że jestem oszustem, jakieś dowody?

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

@BaronTiVi mnie przeciwnie, -urzekła ta prezentacja :D

Dobre zdjęcia z serwera, a z opisu wynika, że takiego właśnie serwera szukałem.

Właśnie wchodze, tylko musze pierwsze zdowngradować MC bo mam na 1.8.4 ;)

EDIT: Że tak sie spytam.. na ile są bany za griefing ?

W zależności od tego ile się zniszczyło.

D5gGbiD.jpg

Opublikowano

1. Dodano więcej przedmiotów do skupu i sklepu.
2. Dodano MobArene. Dostępna jest pod komendą /ma j

3. Dodano nową pracę Farmer

D5gGbiD.jpg

Opublikowano

To nie prawda, że to serwer non-pvp. Klamiecie w reklamie :/ Idac po surowce pierwsza informacja jaka zostala wyswietlona to "pvp zostalo wlaczone". 

Macie minusa

Opublikowano

To nie prawda, że to serwer non-pvp. Klamiecie w reklamie :/ Idac po surowce pierwsza informacja jaka zostala wyswietlona to "pvp zostalo wlaczone". 

Macie minusa

Mapa Survival na której pojawia się taka informacja i jest włączone PvP jest mapą dodatkową. Mapa ta dodana została kilka dni temu.

D5gGbiD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...