Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa Survival na której pojawia się taka informacja i jest włączone PvP jest mapą dodatkową. Mapa ta dodana została kilka dni temu.

Z tego co się dowiedziałam, aby pozyskać surowce trzeba iść na survival. Poza tym serwer świeci pustkami, gdy weszłam do gry nie było nikogo, kto mógłby mi działke przydzielić.

Opublikowano

Z tego co się dowiedziałam, aby pozyskać surowce trzeba iść na survival. Poza tym serwer świeci pustkami, gdy weszłam do gry nie było nikogo, kto mógłby mi działke przydzielić.

To niestety ktoś Cię źle poinformował, a jeśli znalazłaś działkę to chwilowo możesz grać bez cuboida.

D5gGbiD.jpg

Opublikowano

Naprawde nie chce krytykowac ale musze

Zalety 

+ładny spawn

Wady

-nie ogarieta admnistracja podejrzewam dzieci :(

-Zle skonfigurowane pluginy :(

-są lagi

Po prostu nie polecam

Pozdrawiam

Opublikowano

Naprawde nie chce krytykowac ale musze

Zalety 

+ładny spawn

Wady

-nie ogarieta admnistracja podejrzewam dzieci :(

-Zle skonfigurowane pluginy :(

-są lagi

Po prostu nie polecam

Pozdrawiam

Nie ogarnięta administracja??

Źle skonfigurowane pluginy?

Lagi?

Lagów nikt nie ma. Nie mam pojęcia czemu niby pluginy są źle skonfigurowane. Dzieci w administracji? jakieś poparcie tej 'tezy"? :)

@Edit

Kolega przed chwilą wszedł i zaczął reklamować inny server. Nie polecam słuchać owego pana :)

1326728565-U383707.png

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer, pomimo że nie ma ciekawej prezentacji, pozytywnie mnie zaskoczył. Jest dość dużo graczy (zależy jeszcze o ktorej godzinie) a administracja wykazuje sie inicjatywą i jest pomocna.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...