Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Santeria.pl - Nowe Ekrany Ładowania i garść informacji serwerowych.

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to są loga YMIR'u i Webzen'u, właścicieli/twórców Metina :v

@Azprime kiedy beta?

Mi chodziło o odręczny podpis autora labdscape'u, ktory jest w dolnym, prawym logu, a nie o te loga :)

Taka opcja nie zawsze sie sprawdza ponieważ jeśli tekst jest, jako grafika/tło to wraz ze zmiana rozdzielczości okna będzie się mocno paskudził i będzie to wyglądało okropnie :) wiem z doświadczenia. No chybva, że tekt jest w jakiś sposób zakodowany nad bg.

igNMhIy.png

Opublikowano

Skoro ktoś robi serwer to "skrada" pliki metina a to jest nielegalne, ale nie o to mi chodzi. Skoro już "skradliście" (tak jak każdy w sumie) pliki to nie wiem po jakiego grzyba stawiacie w tłach logowania loga Ymiru i Webzenu ;x A co do wszystkich teł to są bardzo ładne. ;)

Opublikowano

Skoro ktoś robi serwer to "skrada" pliki metina a to jest nielegalne, ale nie o to mi chodzi. Skoro już "skradliście" (tak jak każdy w sumie) pliki to nie wiem po jakiego grzyba stawiacie w tłach logowania loga Ymiru i Webzenu ;x A co do wszystkich teł to są bardzo ładne. ;)

Bo udają, że są profesjonalistami - stąd te loga.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...