Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Santeria.pl - Nowe Ekrany Ładowania i garść informacji serwerowych.

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
logo.png

Cześć wszystkim, w kolejnym materiale z serwera Santeria.pl chcielibyśmy wraz z Asparte oraz Krzywym przedstawić Wam Ekrany Logowania, przy okazji dostarczając niewielką dawkę informacji serwerowych. Jeśli macie jakieś pytania odnośnie serwera, zapraszamy do komentowania ;)

Strona Główna Projektu:

Fanpage Projektu:

x

Kanał na YouTube:

s7.png

s3.png

s4.png

s1.png

s2.png

s5.png

s6.png

s8.png

s9.png

Inne prace z serwera Santeria.pl

Edytowany System Gildii:

System Kostiumów i Fryzur:

Opublikowano

Tła jak tła nie czaje xD btw fajne logo 

Tła tłami, ale odkryliśmy też trochę informacji o serwerze dla ciekawskich, bardziej na tym nam zalezalo. 

Opublikowano

I na c**j pokazywać tła ładowania? xD

Wyglądają nawet spoko ale ogólnie to nie mój gust :p­

Opublikowano

I na c**j pokazywać tła ładowania? xD

Wyglądają nawet spoko ale ogólnie to nie mój gust :P­

Odpowiedź masz post wyzej.

Opublikowano

Bez reklamy u Wallandera jeden serwer Ci upadl, drugi lezy po wlamie, stawiasz trzeci? Nie polecam serwera ze wzgledu na administracje

Jaki serwer bez reklamy u Wallandera mi upadł? Chyba coś Ci się pomyliło. Ascarial to Ascarial, żyje swoim życiem, chwilowo była moda na niego, tak samo jak na Dreikona, Invorie itd lecz naturalnym biegiem rzeczy przygasła ona. Udało się go utrzymać w bardzo dobrym stanie półtora roku, co jest naprawde dobrym wynikiem przy obecnych realiach. Santeria to Santeria, w przyszłości napewno też otworze inne serwery ponieważ nic nie trwa wiecznie, a wszystkie pomysły, które przerabiamy u siebie w grupie spokojnie pozwoliły by na otwarcie jeszcze z 4 projektów. 

Opublikowano

Mam pytanie. Czy już można wstawiać linki do fb i do kanałów yt, czy Tylko Wy jako grupa ViP macie na to pozwolenie?

@Azprime

Oke, dzięki za info.

@topic

Tła wyglądają naprawdę dobrze, można wiedzieć kto jest ich autorem?

pIOuQ29.png

Opublikowano

Mam pytanie. Czy już można wstawiać linki do fb i do kanałów yt, czy Tylko Wy jako grupa ViP macie na to pozwolenie?

@topic

Tła wyglądają naprawdę dobrze, można wiedzieć kto jest ich autorem?

Najwidoczniej mozna wstawiac juz linki, w prezentacji Cradosa i paru innych serwerow tez sie znajduja.

Opublikowano

Widzę kolejny ciekawy projekt się szykuje, czekam.

...................\/...................

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł, dziwi mnie, że nie jest to wykorzystywane na każdym prywatnych serwerze. Informacje z serwera lub nawet jakieś skróty klawiszowe/ciekawostki o danej postaci/mobku.

Trochę dziwnie wygląda odstęp/przerwa - dalszy ciąg pierwszego akapitu, a wydaje się być jakąś drugą informacją:

http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/b8nxVdW.png

Ogólnie ładnie, podoba mi się, że jest klasycznie :P

Opublikowano

­Jak już bezczelnie zabieracie czyjejś projekty (DP), to przynajmniej usuńcie podpis autora w rogu bo troszkę wstyd :D

PS. Strasznie mi się logo podoba. Propsy dla Waszego grafika :)

igNMhIy.png

Opublikowano

­Jak już bezczelnie zabieracie czyjejś projekty (DP), to przynajmniej usuńcie podpis autora w rogu bo troszkę wstyd :D

PS. Strasznie mi się logo podoba. Propsy dla Waszego grafika :)

Przecież to są loga YMIR'u i Webzen'u, właścicieli/twórców Metina :v

@Azprime kiedy beta?

tenor.gif

Opublikowano

A oni YMIREm nie są xD xD xD

No właśnie dlatego umieszczają w swoim projekcie loga twórców? Chcąc nie chcąc nie są oni twórcami clienta czy plików.

Opublikowano

@Azprime kiedy beta?

Otwartej bety nie bedzie. Serwer na bieżąco z dwiema gildiami, aby uniknąć na starcie takich rzeczy jak poprawa dropu, czy bugi. 

No właśnie dlatego umieszczają w swoim projekcie loga twórców? Chcąc nie chcąc nie są oni twórcami clienta czy plików.

po to zebys mial cieżką rozkmine. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...