Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na mojej stronce jest forum, jest panel kontaktowy. Można napisać, zgłosić problem, zawsze odpowiadam i przeważnie robię to szybko. Wiecie ilu użytkowników założyło temat w dziale pierwszej pomocy na moim forum? Ani jeden.

@jozukisa

Pozostałym użytkownikom działa, więc wnioskuję, że problem leży po Twojej stronie. Przyczyną może być rozszerzenie w przeglądarce albo dodatek do gry. Napisz na margobot.pl i jakoś wspólnie damy radę.

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok kupię jeszcze raz tą licencje ale nagram film.

Ok działa wszystko

Mam nadzieję że program będzie ulepszany i niedługo będą jakieś nowości ;D.Takie jak samo przechodzenie przez mapy.Np padniesz i sam ci idzie na expowisko ;D

Czy ten bot jest jakoś wykrywalny /

Jeszcze jest sprawa właśnie expie na orkach moim 40lv i jak ork mnie bije bo on ma wyższy lvl.To mi podczas walki nie włącza się szybka walka tylko trzeba czekać te 15sek aż automatycznie zaatakuje da coś sie z tym zrobić /

Opublikowano

Cieszę się, że wszystko działa. Oczywiście, program będzie ciągle aktualizowany i będą dodawane nowe funkcje. Co do wykrywalności, to powiem tak: program sam w sobie jest niewykrywalny. Jednak jeśli jakiś użytkownik będzie bocił w jednym miejscu przez długi czas i nie będzie odpisywał innym graczom, to na pewno wyda się to podejrzane i zostanie to zgłoszone do administracji gry. Dlatego MargoBota trzeba używać z głową, jak wszystkiego w życiu.

Co do tego zamykania walki przychodzą mi na myśl dwie możliwości:

1. Zaznaczyłeś kończenie walki w module wsparcie i włączyłeś moduł?

w18juc.jpg

2. Używasz jakiegoś dodatku do gry w stylu "auto fight", który może kolidować z botem?

Opublikowano

Ok dzięki działa ;D.A może był byś w stanie zrobić jakiegoś bota na MargonemMini.Ja zrobiłem swojego amatorskiego.Np pogram program bluestack.To jest jak sklep play tylko że na komputer.Wchodzę w tą apke bije potwory które nic mi nie zabierają i ustawiam sobie autoclickera,fajnie by było gdybyś zrobił coś takiego z auto leczeniem itp.Na komputerze takie margonem mini wygląda tak :

http://scr.hu/1yo7/wxq7j

Opublikowano

To nie jest taki zły pomysł z tym Margonem Mini. Pomyślę nad tym później, bo teraz skupiam się na wersji przeglądarkowej. Dużo osób używa tej aplikacji?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapewne wiele osób się zastanawia, jak wygląda sprawa z chodzeniem naszej postaci przy użyciu MargoBota. Już wyjaśniam.

Otóż cały proces chodzenia odbywa się w tle bez użycia funkcji odpowiedzialnej za chodzenie. Jest to o tyle lepsze, że pomijana jest cała warstwa interfejsu i różnych pierdół. Przykładowo ktoś może wysłać wam zaproszenie do handlu albo wyskoczy wam okienko wiadomości (mAlert). Normalnie nie moglibyście chodzić dopóki nie zamkniecie okienka. W przypadku mojego programu postać będzie chodziła dalej i nie zwracała uwagi na wyskakujące komunikaty. Jedyną wadą tego rozwiązania jest właśnie brak animacji chodzenia, przez co użytkownikowi może wydawać się, że jego bohater się laguje, teleportuje, skacze czy jakkolwiek to nazwiecie. Spokojnie, postać chodzi normalnie, przez wszystkie kratki - nie da się przecież inaczej, i na koniec obraca się w dobrym kierunku. Jeżeli nie wierzycie to zalogujcie się na drugie konto i sprawdźcie (tylko uważajcie, bo zabronione jest używanie wielu kont).

Bot nie używa klawiatury czy myszki. On edytuje pakiety przy pomocy proxy. Także działa ze zminimalizowaną przeglądarką czy przełączoną kartą.

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale gdy stoisz na elicie 2, jeszcze jej nie widać, a postać już za nią chodzi, to trochę dziwne jak ktoś koło Ciebie będzie stał ;c

Nie da się czegoś z tym zrobić? ;D

Opublikowano

Mam rozumieć, że serwer daje przeglądarce informacje o e2, ale przeglądarka nam jeszcze tego nie pokazuje? To samo dotyczy obstawy?

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale gdy stoisz na elicie 2, jeszcze jej nie widać, a postać już za nią chodzi, to trochę dziwne jak ktoś koło Ciebie będzie stał ;c

Nie da się czegoś z tym zrobić? ;D

Może autor dodać opoznienie, ale po co nikt się nie zoorientuje. Co do bota, według mnie poruszanie jest beznadziejne, do dopracowania.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Może autor dodać opoznienie, ale po co nikt się nie zoorientuje. Co do bota, według mnie poruszanie jest beznadziejne, do dopracowania.

VereX. mam takie dziwne wrażenie ,że widzę Cię w każdym temacie ,który jest związany z jakimkolwiek botem do Margonem. Jak nie wyzywasz autora od gówna to i tak próbujesz w jakiś sposób zmieszać z błotem jego pracę. Pomijając fakt ,że używasz argumentów z d*py. Wyzywając przy tym Polaczków ,którzy nie potrafią okazać krzty kultury, nie będąc przy tym samemu lepszym. Nie wiem co z Tobą nie tak... masz jakieś kompleksy czy może twój bot się nie sprzedaje? ;) Jeśli tak to nie polecam używać taniego ,a zarazem prymitywnego chwytu marketingowego ,który polega na ubliżaniu konkurencji ,bo możesz osiągnąć skutek odwrotny od zamierzonego... co w moim przypadku Ci się udało, nie chce wspierać tak chciwego "twórcy" :/

Co do bocika autora tematu to przymierzam się do jego zakupu. Nie chcę być wścibski ,ale mam tylko takie jedno pytanie czy mogę wiedzieć ile "kopi" bota się do teraz sprzedało? :D

Opublikowano

Mogę ujawnić takie informacje, przecież nie są to jakieś tajne dane. Do tej pory 68 użytkowników zakupiło licencję.

Opublikowano

VereX. mam takie dziwne wrażenie ,że widzę Cię w każdym temacie ,który jest związany z jakimkolwiek botem do Margonem. Jak nie wyzywasz autora od gówna to i tak próbujesz w jakiś sposób zmieszać z błotem jego pracę. Pomijając fakt ,że używasz argumentów z d*py. Wyzywając przy tym Polaczków ,którzy nie potrafią okazać krzty kultury, nie będąc przy tym samemu lepszym. Nie wiem co z Tobą nie tak... masz jakieś kompleksy czy może twój bot się nie sprzedaje? ;) Jeśli tak to nie polecam używać taniego ,a zarazem prymitywnego chwytu marketingowego ,który polega na ubliżaniu konkurencji ,bo możesz osiągnąć skutek odwrotny od zamierzonego... co w moim przypadku Ci się udało, nie chce wspierać tak chciwego "twórcy" :/

Co do bocika autora tematu to przymierzam się do jego zakupu. Nie chcę być wścibski ,ale mam tylko takie jedno pytanie czy mogę wiedzieć ile "kopi" bota się do teraz sprzedało? :D

Konstruktywna krytyka jest dobra, ona powoduje, że dostajemy coraz lepsze rzeczy. Ośmielę się nawet stwierdzić, że krytyka jest lepsza od pochwał. :)

Mógłbyś rozwinąć czemu chodzenie jest beznadziejne, bo jeżeli przeszkadza ci tylko to, że postać się teleportuje (tylko ty to widzisz!) to jednak nie masz racji, ponieważ chodzenie działa. Bota się z założenia ustawia wtedy gdy samemu się przy komputerze  nie siedzi, lub siedzi  i robi się przy nim coś innego więc się nie obserwuje jak bot expi za ciebie tylko robisz coś innego. Jeżeli ktoś jeszcze nie załapał co powinien zrobić gdy przeszkadza mu to, że postać się teleportuje - znalazłem proste rozwiązanie, możecie robić coś innego nie patrząc na bota. Pozdrawiam.

@edit:

Na koniec jeszcze wiadomość do autora - przypominam, że nadal czekam na obiecane waypointy! :)

Opublikowano

Skonfigurowałeś proxy tak jak jest napisane w instrukcji? Wklej tu zrzut ekranu, na którym widać folder z proxy.pac i ścieżkę konfiguracyjną proxy w Google Chrome.

Opublikowano

Ogólnie kupowałem licencję ale już nie będę z 1 powodu

Bot przestawał działać po +-12h i trzeba było wszystko robić od nowa (tj. ściągać,wypakowywać,wrzucać do ustawień proxy) nie wiem co jest przyczyną bo wszystko śmiga przez te kilka godzin po czym przeglądarka ,,nie widzi'' bota

#edit teraz bota nie moge już całkiem odpalić na żadnej przeglądarce a czas licencji ucieka

Opublikowano

Innym użytkownikom działa. Ja ciągle używam i śmiga. Przyczyną może być antywirus lub  firewall. Czasem trzeba odblokować porty w zaporze. Może jakieś dodatki do gry kolidują z botem? Albo jakieś rozszerzenia/wtyczki w przeglądarce przeszkadzają. Powodów może być mnóstwo. Napisz na MargoBot.pl, jeśli nadal chcesz korzystać z programu.

Opublikowano

Bot póki co działa bez zastrzeżeń, zostawię komputer na noc, wyliczę ile mniej więcej razy powinna ubić i jak wszystko będzie się zgadzać to biorę na miesiąc. Póki co naprawdę dobra robota. Przy zminimalizowanej przeglądarce działa. POLECAM

sasawf.png

Opublikowano

Okey

Brakuje jeszcze jednej bardzo ważnej rzeczy

Czy można zrobić tak żeby bot używał umiejętności w trakcie walki ?

Można. Umiejętność mistrzostwo walk pozwala na to.

Kupiłem i nie działa ;s 

Napisałem zgłoszenie, jak mi pomogą, edytuje post.

Już odpisałem. Zmiana ścieżki konfiguracyjnej pliku proxy.pac powinna pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...