Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Prywatny serwer od twórców Waleczni.net.

gks0770

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera ?

• Very Easy
      21
    • Easy
      5
    • Medium
      9
    • Hard
      1
    • Very Hard
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , co ja tutaj będe dużo pisał, z braku laku wzieliśmy sie poważnie za serwer SF Game , mamy plany zrobić coś porządniejszego na rynku (oczewiscie liderów już nie dogonimy) ale chcemy stworzyć serwer na którym będzie miło pograć

Serwer zostanie uruchomiony w przeciągu kilku dni, a do was mam krótką ankietę na temat Trudnosci serwera, zapraszam do dyskusji i proponowania :)

Opublikowano

Wszystko tylko nie very easy, bo znudzi się po 2 dniach, przemyślcie very hard, ale z elementami easy lub medium, typu wiecej grzybków, mniej golda, lub wiecej golda mniej expa. Najlepiej otwarte wszystkie lochy na start, by nie było zbierania kluczy i resetowania lochów + brak awki w IS jeśli taki będzie.

Opublikowano

Serwer wystartuje prawdopodobnie jutro, będzie typu VERY HARD , co do lochów i ilości grzybków na start jestem otwarty i czekam na wasze propozycje :)

To Niema Wogule Sensu To Się Znudzi W Jakieś 30 min

... Nie Popieram VERY HARD Nie Oplaca SIe Grac NA VERY HARD !

Opublikowano

Ja już wolę (very) hard niż very easy... 2h lochy pozamykane, wieży nie da sie ruszyć, z karczmy nic expa nie leci, golda tak mało że nie da się stat poprawić... Jeśli już to dodać różne elementy np:

Very easy: gold

Easy: Grzyby

Medium: Exp

Hard: Staty (1 klik= 1-3 staty)

Very hard: Lochy  ( statystyki przeciwników *2, z wyjątkiem wieży, portalu i lochów gildii)

Byłaby zabawa na arenie, mniejsze lvle z większymi statami, zbalansowane klasy itd. Jeśli będzie działał pancerz, bo jeśli nie to wojem nikt nie zagra na dłużej...

Opublikowano

W takim razie postaraj odpalić się ten serwer przed 17:00 :D

Powodzonka, zagram na pewno :)

właśnie dzisiaj jeszcze nie wystartuje serwer, ponieważ pracuje jeszcze nad itemshop-em + kilka małych bugów do poprawki ;/

Opublikowano

Mam nadzieję że, będzie to naprawde dobry serwer a nie jak u Gilu, padnie po 2 tygodniach :)­

9 miesiącach *

@topic

Widze że profesjonalna ekipa :D

Proponuje zrobić medium/easy

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

ja bym chciał:

-itemy które dają odowiednie statystyki potrzebne bohaterowi chodzi mi o to że np jak sie jest magiem do kupienia jest item z siłą albo jak sie dostaje z karczmy item z siłą wkurza to bardzo

- grzybki co misije 

-statystyki żeby sie z*********e dodawały a nie +1 bo to też wkurza !!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...