Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]NeoGenesis Last Chaos

Scooby6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hello Dear ... Community Today I would like you Present you NeoGenesis
I Am Not the preliminary Admin
The admin is [ADM]Proder !! and [DEV]IchVermisseDich
The DEV but has a German name is also Spanish

At first, a time to the information from the server
-Level Cap is 165, and will remain so for the time being
-The + S with HS / Rune Located at 100%
-Max + Located at +27 With Master Stones
Jewels go to lvl 15 (Coral) The normal until lvl 6 (lvl 5)
Available in cash npc
-End Armor there is a 2 lvl 170-172 is -10 Jewels Ended
-2te End armor is the 165er The one case of bosses in Mooraska Dropt which have the special skill as the Knight = Tof
-At The Council of the server is on Exp x100
Quest is on x40
-Gold On x40 (you get gold booster)
-drop On x70
Can you -WorldBoss System Specific Title So How CoverDrop then there are other bosses jewels Master Stones and Jewelry So all cash items you can actually by bosses Dropen
-At The gold boosters Previous Can you get through these boxes which can be opened with NeoGenesis the monsters are all 1 hit and can be found everywhere in juno in specific places great many finds. By The boxes you also get other items How lucky punch.
-The Juno Is Ep2 and a bit rebuilt
Are there daily server Buffs
Staff Overview [ADM]Proder !! Spanish / English [DEV] IchVermisseDich Spanish / English
[GS] !.*Eisheth.*! <3 Spanish and a little english [GS-ENG]xlEleCtR0 German / English
[GS]*->VITREX<-* German / English And to the GM's The Talk Pretty much only Spanish ^^

Here Some Pictures from Cash Npc And World Bosses
87MFe.jpg

FKTgh.jpg

mFaSg.jpg

And here are some bosses

Juno:TNidb.jpg

Dratan:cfp1h.jpg

Merak:isFue.jpg

Egeha:jEF5g.jpg

I Hope You Come and Watch the server to have fun

Exp: 100

Drop 70

Gold: 40

Za każdą minute na serwerze dostajemy 4 punkty w shopie, co 12h możemy votować, serwer jest całkiem fajny, ludzi nawet sporo. Zapraszam do gry.

~Prezentacja skopiowana z ep*p~

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Omfg ! Proszę jakiegoś moda o zamknięcie tego tematu, ponieważ wszystko ściągnięte jest żywcem z [XXX]. Po pierwsze jeżeli chcesz zaprezentować komuś jakiś prywatny server to wypadałoby zrobić to w języku ojczystym czyli polskim, bo jest to polskie forum. Jestem na to cięty bo zniechęca mnie to, ponieważ śledzę każde fora i wiem gdzie co i jak jest napisane. 

Jeżeli angielski nie jest twoją mocną stroną to moim zdaniem nie bierz się za takie rzeczy bo wypadałoby to trochę spolszczyć. Nie chodzi mi tu o moją osobę, bo server testowałem XX wieków temu, ale mam na myśli osoby młodsze, które poznają LC i zdobywają umiejętności na privach. Lata świetności server ma za sobą, ale to moja opinia. Mało osób gra, a pvp jak każde czyli do dupy. 

ubh6c.png
Opublikowano

Omfg ! Proszę jakiegoś moda o zamknięcie tego tematu, ponieważ wszystko ściągnięte jest żywcem z [XXX]. Po pierwsze jeżeli chcesz zaprezentować komuś jakiś prywatny server to wypadałoby zrobić to w języku ojczystym czyli polskim, bo jest to polskie forum. Jestem na to cięty bo zniechęca mnie to, ponieważ śledzę każde fora i wiem gdzie co i jak jest napisane. 

Jeżeli angielski nie jest twoją mocną stroną to moim zdaniem nie bierz się za takie rzeczy bo wypadałoby to trochę spolszczyć. Nie chodzi mi tu o moją osobę, bo server testowałem XX wieków temu, ale mam na myśli osoby młodsze, które poznają LC i zdobywają umiejętności na privach. Lata świetności server ma za sobą, ale to moja opinia. Mało osób gra, a pvp jak każde czyli do dupy. 

Czytać umiesz? SKOPIOWAŁEM i wkleiłem tutaj, bo nie każdy zna tamte forum, co w tym takiego?

~Prezentacja skopiowana z ep*p~

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Czytać umiesz? SKOPIOWAŁEM i wkleiłem tutaj, bo nie każdy zna tamte forum, co w tym takiego?

Przeczytałem to przed skomentowaniem, ale nie zrozumiałeś sensu. Wybacz nie pomogę Ci wszystkiego ogarnąć. 

ubh6c.png
Opublikowano

Przetłumacz tą prezentację na polski, ponieważ jest to polskie forum i piszemy tutaj w ojczystym języku. Nie każdy może rozumieć angielski. Ty stworzyłeś temat w PREZENTACJACH serwerów, więc powinieneś nam tą publikację ZAPREZENTOWAĆ tak, żeby nas zainteresować itd. Takie kopiowanie nie zachęca nikogo do zagrania. 

Opublikowano

up@ A co Angielskiego nie znasz? Publikacja serwerów nie tyczy się tylko Polskich, ot mod.

top@ Serwer w miare okej, myslalem ze moze wiecej osob gra ale niestety tak nie jest. :D

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

up@ A co Angielskiego nie znasz? Publikacja serwerów nie tyczy się tylko Polskich, ot mod.

top@ Serwer w miare okej, myslalem ze moze wiecej osob gra ale niestety tak nie jest. :D

Jakbyś czytał uważnie to byś wiedział, że:

ubh6c.png
Opublikowano

Phez przestan sie tu wymadrzac,chlopak opublikowal tutaj serwer i bardzo dobrze. Dzieki niemu przybedzie tam wielu polakow a Tobie c**j w dupe. W kazdym temacie wykazujesz swoje madrosci a tak naprawde jestes zakompleksionym debilem siedzacym przy kompie 24 na dobe. Wypierdalaj stad jak Ci sie cos nie podoba,pozdrawiam Maniek.

Opublikowano

Ja akurat angielski znam, ale nie wiem jak reszta użytkowników. Dlatego poprosiłam kolegę, żeby przetłumaczył to dla innych. Jeżeli chcesz czytać prezentacje po angielsku to nie tutaj. ;)

Teraz na wszystkich serwerach prywatnych jest garstka osób, nic nowego, że mało graczy. 

Opublikowano

Phez przestan sie tu wymadrzac,chlopak opublikowal tutaj serwer i bardzo dobrze. Dzieki niemu przybedzie tam wielu polakow a Tobie c**j w dupe. W kazdym temacie wykazujesz swoje madrosci a tak naprawde jestes zakompleksionym debilem siedzacym przy kompie 24 na dobe. Wypierdalaj stad jak Ci sie cos nie podoba,pozdrawiam Maniek.

Nikt tu się nie wymądrza, forum po to jest żeby się udzielać jak nie wiesz do czego służy to Ty masz problem. Zadziwia mnie twoja wyobraźnia bądź też fakt, że piszesz o sobie, bo w całej twojej wypowiedzi nie ma ani jednego grama prawdy, ale wiem szczeniak zawsze musi się wyszczekać, a przed komputerem ma pełne pole popisu. J**** to Ciebie może jebią bo jesteś lamusem, a debil to Cie chyba spłodził, bo Twoje wypowiedzi są na poziomie zerowym. I jak każda pizda w necie jesteś leszczem, bo zgrywasz chojraka w necie, a w realu cisną Cię jak Rosja Ukrainę pacanie.

Aż szkoda mi było pkt, ale nie mogłem się powstrzymać. 

ubh6c.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

new update

-in this update the following is added

-leveling in prycon temple

-level max 185

-new weapond custom 185

-new armor custom 185

-fix skill ns

-fix skill sorcerer

-fix skill mage

-leveling in temple

-new custom mobs

-custom experience

-custom npc

Jak się wystawia publikacje serwera, przydałoby się czasem odświeżyć temat z nowościami jakie wchodzą.

Tak sobie pobieram, zobaczę czy ciekawy. Trochę lipa, że forum po francusku :3

k1hvCVp.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...