Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Remodel Anubisa i nowy skin dla Nox!

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Remodel Anubisa i nowy skin do Nox "Vodoo" nadchodzi!

Co o tym myślicie? Według mnie, zmiany jak najbardziej na plus. Anubis to dosyć stara postać która od dawna nie otrzymała jakiejś znaczącej aktualizacji, a Nox to zaś postać która nie jest zbyt często wybierana i nie ma ciekawych skinów.

Y2C51Dr.png

Opublikowano

Skin do Nox mi się wcale nie podoba - mimo, że kiedyś lubiłam nią grać. 

A co do Anubisa to według mnie re-model się przyda, bo już brzydko wygląda w porównaniu do nowszych postaci. Także z miłą chęcią nim zagram. :)

Opublikowano

Anubis wygląda fajnie, Nox fu. Liczyłem na skin z suknią ślubną.

Opublikowano

Anubis wygląda fajnie, Nox fu. Liczyłem na skin z suknią ślubną.

Ja też chciałem taką z tortem weselnym

Remodel fajny jeszcze remodel przydałby się vamanie i mogę mówić że gra nie jest z 2012

Opublikowano

O nox nie wiem co mam myśleć ale anubis zdecydowanie lepszy, tamten stary taki troche "bajkowy" ten jest realistyczny, widać więcej detali jego ubioru. Miodzio

Opublikowano

A tak poza tym - Nox musiałaby zostać naprawdę troszkę zmieniona, żeby ludzie znowu zaczęli nią grać. Nowy skin sprawy nie załatwi. :v Ta postać ma potencjał, ma fajne skille, ale no... jest po prostu słaba. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...