Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie grać?

Absurd Turtle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli tylko między tymi dwoma serwerami to oczywiście Void, gdyż iż ponieważ PL nie ma już żadnych plusów ._.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Void, bo PL umar, bo GF wyłudza hajs, bo na Voidzie za hajs więcej dostaniesz, bo na PLu bez aktywnej gildii nie dasz rady expić, bo PL ssie, bo PL to nie to samo co kiedyś.

Teoretycznie na Voidzie jest więcej Polaków niż na PLu. 

Coś ciekawszego do wyboru? No może NA, ale i tak imo Void lepszy.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Dla mnie NA lepszy :v Napewno lepszy od PLa to wiadomo + nie jest tak prosty jak Void (Void jest dla leniwych graczy, lub tych co nie potrafią grać na normalnym serwie, ew. testowanie postaci/mapek/ogółem nowości).

Na NA przynajmniej ludzie są mili, uwierzcie spotkać tam kogoś kto do ciebie napisze: spammer/lagger/noob/learn to play. To naprawę rzadkość, przynajmniej na S-SSS, bo niestety na niższych można spotkać niedoświadczonych w boju, którzy wyzywają, a tak ogółem to ludzie bardzo mili, można z nimi fajnie pogadać + NA robi fajowe eventy :v A na voidzie to co chwile ktoś mnie wyzywa na PvP... więc...

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Jeżeli grasz 4fun jak ja, to wybierz Voida.

Jeżeli chcesz grać na prawdę to wybierz PL`a, NA lub KR.

Jedyny minus Voida to to, że jeżeli na wysokim LvL pokonasz kogoś na niskim to wyzywa Cię od noobów, minus też jest taki, że większość na niskich rankach do laggerzy ;v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...