Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC ban

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,22 kwietnia korzystałem z TT Phoenixa który był UD.Następnego dnia okazało się,że ludzie dostali Vac'i ja jeszcze od tego 22 cheata nie używałem i bana jeszcze nie dostałem.Jest szansa jeszcze na niego czy już raczej nie ? Haxowałem 1 MM'a.

Opublikowano

@Marcoly

Żebyś się nie zdziwił :) KQLY podobno też 1 dzień cheatował i co? Dostał bana

chlopcze, cheatuje od ponad 7 lat i wiem lepiej jak to dziala

na haxy ktore uzywal kqly (autor - supex0) poszedl maly banwave, bo kazdy mial identyczna wersje

Opublikowano

@Marcoly
Mówią, że gra ma sprawiać przyjemność, a gra z haxem to żenada... Uwierz...

Rozumiem, że miały banwave... Ostatnio nawet się posypała fala banów (20 tys. w 1 dzień). Ale po co cheatować?

Opublikowano

@Marcoly

Mówią, że gra ma sprawiać przyjemność, a gra z haxem to żenada... Uwierz...

Rozumiem, że miały banwave... Ostatnio nawet się posypała fala banów (20 tys. w 1 dzień). Ale po co cheatować?

skad ty te liczby bierzesz ze 20tys w 1 dzien ?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

cheatuje bo smiesza mnie jakies spinajace sie kidy lol

Opublikowano

A czemu nie cheatowac jak tak duzo osb cheatuje? Moze gdyby mieli lepszego anty cheata to nikt by nie haxowal.
Czemu mam tego nie robic jak inni to robią , albo wszyscy albo nikt.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngs_sreloaded
Oj zdziwiłbyś się :) 20 tysięcy spokojnie będzie... Dziwne, że w każdym mm w którym gram musze natrafić na cheaterów ;)

@Piteruum

Wszystkie cheaty kiedyś będą wykrywalne :) Pozwole sobie zacytować:

„Całkowicie niewykrywalny” cheat został odkryty, a razem z nim jego pokaźna społeczność. Autorzy sami się zdziwili, ponieważ próbując złamać kolejne zabezpieczenia, ich triki okazały się nieskuteczne.

Opublikowano

skad ty te liczby bierzesz ze 20tys w 1 dzien ?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

cheatuje bo smiesza mnie jakies spinajace sie kidy lol

A czemu nie cheatowac jak tak duzo osb cheatuje? Moze gdyby mieli lepszego anty cheata to nikt by nie haxowal.

Czemu mam tego nie robic jak inni to robią , albo wszyscy albo nikt.

Oj zdziwiłbyś się :) 20 tysięcy spokojnie będzie... Dziwne, że w każdym mm w którym gram musze natrafić na cheaterów ;)

@Piteruum

„Całkowicie niewykrywalny” cheat został odkryty, a razem z nim jego pokaźna społeczność. Autorzy sami się zdziwili, ponieważ próbując złamać kolejne zabezpieczenia, ich triki okazały się nieskuteczne.

To nie temat do dyskusji!

Piszcie tylko na temat.

@topic Poczekaj z tydzień i zobaczysz czy dostaniesz, potem szansa jest znikoma.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Piteruum

a teraz k***a posluchaj

sa calkowicie niewykrywalne cheaty - PRYWATNE, rozumiesz znaczenie tego slowa? jesli napiszesz cheata SAM, WŁASNORĘCZNIE to NIGDY NIE BĘDZIE WYKRYTY. gram od 2 lat na swoim cheacie i vaca jak nie bylo tak nie ma.

Hej,22 kwietnia korzystałem z TT Phoenixa który był UD.Następnego dnia okazało się,że ludzie dostali Vac'i ja jeszcze od tego 22 cheata nie używałem i bana jeszcze nie dostałem.Jest szansa jeszcze na niego czy już raczej nie ? Haxowałem 1 MM'a.

jak mina 2 max 3 dni i nie bedzie bana to badz spokojny

Opublikowano

ja p******e, zdychaj na raka polski cwelu, avatar ojca?

Chłopcze, ogarnij się. Po każdej aktualizacji - prywatny cheat musi zostać zaktualizowany - inaczej jest wykrywalny. Twoja wiedza widzę że jest znikoma. Wkurzają cię kidy dlatego czitujesz? Jesteś śmieszny, jesteś pewnie słaby i nie umiesz grać dlatego musisz się odpalać. 

A Twoje spiny nic tutaj nie wnoszą - jesteś świeżo na forum i już robisz zamieszanie.

@topic

Aby dostać overwatcha trzeba mieć ok. 15 raportów czyli ~ 2 dni.

Według mnie jesteś safe, ale poczekaj z 2 dni. 

Opublikowano

Chłopcze, ogarnij się. Po każdej aktualizacji - prywatny cheat musi zostać zaktualizowany - inaczej jest wykrywalny. Twoja wiedza widzę że jest znikoma. Wkurzają cię kidy dlatego czitujesz? Jesteś śmieszny, jesteś pewnie słaby i nie umiesz grać dlatego musisz się odpalać. 

A Twoje spiny nic tutaj nie wnoszą - jesteś świeżo na forum i już robisz zamieszanie.

@topic

moja wiedza jest znikoma ?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

siedze w tym wiecej niz ty masz lat, rn polski sebek n1, http://scr.hu/0mb7/crgjg< ss przed chwila dla ciebie zrobilem, uswiadomie ciebie, nie nie stac ciebie na takiego cheata z fakestatic

Opublikowano

@topic

nie musi zostac zaktualizowany, elo

Opublikowano

Widze sami pro programiści się wypowiadają xD

@topic, vac dochodzi do 2 tygodni, overwatch "zostajesz skazany pod nadzór po 17 repach­"

Opublikowano

Widze sami pro programiści się wypowiadają xD

@topic, vac dochodzi do 2 tygodni, overwatch "zostajesz skazany pod nadzór po 17 repach­"

skodzilem wiecej cheatow niz ty widziales na mpc takze slabe prowo

2 tygodnie, to nie 1.6

17 reportow, troche za duzo

Opublikowano

Co do życia to nie narzekam na swoje ;> sam uczę się programować i nie siedzę przed kompem 24/7 jak ty "skretyniały gimnazjalisto"­

@topic. dalej mam ja racje VAC do 2 tygodni i overwatch po 17 ;)

Opublikowano

Co do życia to nie narzekam na swoje ;> sam uczę się programować i nie siedzę przed kompem 24/7 jak ty "skretyniały gimnazjalisto"­

wiekszosc boosterow twierdzi ze 9/11 zaleznie od rangi, wpada marian mowi ze 17 i c**j on ma niby racje XDDDDDDDDDD

Opublikowano

nie wiem skad to przekonanie ze 24/7 siedze xD jestescie kretynami ale to juz wiadomo

JA P******E, DAJ STEAMA I ZAGRAMY PREMADE 3 MECZE I ZOBACZYMY CZY WEJDZIE OW CZY NIE TY K***O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...