Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka - dyskusja

Ayume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem i pomimo, że oglądałem je po SAO, nie czułem jakiejś nudy podczas oglądania. Jednak tak jak napisał przedmówca Hai to Gensou no Grimgar, jest moim zdaniem nieco lepsze, pomimo tego, że na początku otoczenie strasznie raziło mnie w oczy :/. To mimo to fajne anime.

Opublikowano

Jakby pojawił się jakiś kolejny sezon to z chęcią zobaczę

Ja bym to słabe coś obejrzał wyłącznie dlatego, bo uwielbiam zdobywanie poziomów i walkę z coraz silniejszymi potworami w labiryncie.

A z postaci to jedynie ta blondynka wydawała się fajniejsza i ciekawsza.

Anime było dobre lecz z growych anime i tak najlepsze są 

Hai to Gensou no Grimgar

i Konosuba

Z growych anime najlepsze jest Sword Art Online.

Widziałem i pomimo, że oglądałem je po SAO, nie czułem jakiejś nudy podczas oglądania.

Ja czułem ogromną nudę, a przeciętność było widać na każdym kroku. Nie tylko wizualną i dźwiękową, ale również pod względem fabuły, postaci, pomysłu czy całej konstrukcji odcinków.

Słabe wizualnie i nudne, płytkie postacie.

Prawdę mówiąc ciężko znaleźć jakieś zalety.

Opublikowano

średniawka z słabym zakończeniem. Jak to inaczej ując? Nie widzę fenomenu tego anime mimo, że obejrzałem w dwa dni na raz. Dopiero po skapnąłem się, że to wcale nie było takie dobre tylko w jakiś dziwny sposób zatrzymało moją uwagę.

Anime było dobre lecz z growych anime i tak najlepsze są 
Hai to Gensou no Grimgar
i Konosuba

typie jak się nie znasz to się nie wypowiadaj.

Opublikowano

Mnie się podobało jak każde anime w którym główny bohater pokonuje coraz to silniejszego ''potwora'' i wszystkich zadziwia . 

Jestem prostym człowiekiem - niewiele potrzeba mi do szczęścia :)

Moja ocena : 9/10

Pamiętaj jest to moja ocena ! Nie podoba ci się to co napisałem ?  Pamiętaj pomoże ci : Maść na ból dupy ^^ 

Przed użyciem skontaktuj się z lekarzem .

rmoiyq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...