Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld

-Bernasconi-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać czy są jakieś próby postawienia przez kogos serwera na plikach DivineWorld? Bardzo mi się ten serwer podobał i chciałbym aby ktoś go postawił od nowa 

Opublikowano

DinvineWorld / Glador s1/s2

Pliki  tego serwera ma tylko wlasciciel ktory teraz je sprzedaje bo serwery upadly. Potrzebujesz calego "game" z serwera, klient nie wystarczy :)

:)

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać czy są jakieś próby postawienia przez kogos serwera na plikach DivineWorld? Bardzo mi się ten serwer podobał i chciałbym aby ktoś go postawił od nowa 

Jak zakupisz pliki to można je odbugować (z tego co pamiętam było kilka bugów) i postawić serwer. ;p

Opublikowano

­

DinvineWorld / Glador s1/s2

Pliki  tego serwera ma tylko wlasciciel ktory teraz je sprzedaje bo serwery upadly. Potrzebujesz calego "game" z serwera, klient nie wystarczy :)

Pierdolisz głupoty, klient wystarczy + zabawa po stronie questów. Konwerter do itemproto jest, tak samo jak generator do serverattr.

Prócz tego pliki latają już po MPC.

01156920831638570790.png­

Opublikowano

­

Jeden użytkownik pisał że poszukuje testerów na Divine, pisałem do niego.. ale odpowiedzi nie dostałem. Nie mam pojęcia czy serwer kiedy kolwiek powstanie :/

Mi odpisał, napisał że kupił pobugowane pliki i musi wszystko odbugować. Minął ponad tydzień i odpowiedzi czy będą te beta testy, nie mam.

Opublikowano

Mam nadzieje,że wkrótce ktoś reaktywuje ten serw bo był on naprawdę  kultowy 

tu masz racje sam tęsknie za tym serwerem ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...