Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam do udziału w konkursie, zasady są proste. Info dostaliście na PW :)

Do wygrania PaySafe Card 20zł (kilka kodów) i grzyby :)

Hejo

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na Zeusa. On chociaż coś umie i się stara rozwijać serwer. Nie to co taki Heroes co najpierw nie wiedział jak postawić serwer, pomogło mu się, a później zwyzywał. Życie uczy by nie pomagać niedorajdom.

logo.png

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na Zeusa. On chociaż coś umie i się stara rozwijać serwer. Nie to co taki Heroes co najpierw nie wiedział jak postawić serwer, pomogło mu się, a później zwyzywał. Życie uczy by nie pomagać niedorajdom.

Fakt, Zeus odwala kawał dobrej roboty. Np: zrobił swf który zajebałeś i twierdziłeś że jest Twój bo wprowadziłeś kilka zmian.

Siedziałem w plikach od ponad tygodnia więc pytałem o pewne rzeczy (nie tylko Ciebie) a nie tak jak piszesz teraz: pomogłeś mi już postawić serwer - co jest bzdurą bo mój serw działał od tygodnia więc ludzie wbili levele a ja chciałem dać im dostęp do wieży.

Nadal mam te konwersacje więc nie pierdol.

Twoje kolejne posty tu będą raportowane, nie życzę sobie ich.

Hejo

Opublikowano

To nie jest tak że tylko ja pracuję. Her0es pracuje równie ciężko jak ja (jeśli nie ciężej). Chociaż nie wszyscy o tym wiedzą.

Opublikowano

Staty powyżej 15tyś odbugowane, można kupować bez przeszkód.

Działa również kupowanie po 10 stat

Hejo

Opublikowano

Refresh

Info: Jeden z graczy spamował pewnym "hackiem na grzyby", który nie ma prawa działać a może mieć szkodliwy wpływ. Proszę się na takie rzeczy nie nabierać :)

Hejo

Opublikowano

@ref

Wgrano aktulizację. Został włączony OcktoBeerFest specjalnie do testowania aktualizacji. Wszelkie błędy prosimy zgłaszać do zakładki obsługa. ;)

Oficjalny start odbędzie się gdy wszytkie ustawienia będą optymalne dla graczy.

Opublikowano

Dziś nastąpił oficjalny start. Z tej właśnie okazji został włączony event. Kody na grzybki dostępne na naszym fanpage. Zapraszam bardzo serdecznie na zupełnie nowy GoSF.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...