Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za używanie L# (Dzisiaj)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj dostałem własnie bana za używanie L# . Nie używałem żadnych exploitów oraz innych rzeczy. Bana dostałem dziś o 21.00 (Wydaje mi się że nie jest przypadkiem to że o równej godzinie , tylko bany zostały dane przez boty/program/maszyny ) .

Nie wiem co może być spowodowane nie używałem nic oprócz Evade , Trackera i  xSalice :)

post-1239718-0-70375000-1429729782_thumb.jpg

Opublikowano

@Pelikano

Za sharpa na email zostało napisane że za modyfikowanie plików gry. Prawo podobnie po prostu "Joduska" coś znowu przegapił a "Riot" jeszcze nie jest pewny w 100% więc na razie dali bana z ostrzeżeniem (Myślę że będą teraz patrolowali zbanowanych po powroci)

Niezły start Joduska "Paid"

// EDIT @zaq12345xd

Mówiłem nie używałem zoom hacka :)

Opublikowano

@Pelikano

Za sharpa na email zostało napisane że za modyfikowanie plików gry. Prawo podobnie po prostu "Joduska" coś znowu przegapił a "Riot" jeszcze nie jest pewny w 100% więc na razie dali bana z ostrzeżeniem (Myślę że będą teraz patrolowali zbanowanych po powroci)

// EDIT @zaq12345xd

Przypadkiem nie używałeś ranked exploita?

To na pewno nie wina L#.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Hahaha to samo L# PAID BEKA

60abec.pngmeG0L07.png

gECfGaw.jpg

POZDRAWIAM LEAGUESHARP xD

Proszę daj plusika jeśli pomogłem xD.

Opublikowano

Nie jest to ban za używanie L# tylko za podmiane libki i granie Solo/Duo w 3/4/5 osób :)

Dostałem na 14 dni na koncie na, którym tego używałem, ziomek tak samo, tyle że ziomek nie używa l#/bola.

A konto, na którym gram na l#, a nigdy nie używałem premade 3+ na soloq jest bez bana ;)

Więc raczej wszystko jasne ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A na turcji 0banów :D :D :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Bany nie są za L#, nie wprowadzaj ludzi w błąd (osobiście prosiłbym o zmianę nazwy na coś bardziej ogólnego). Graliście na zoomhacku (pierwszy raz) lub ranked exploicie.

Opublikowano

A Custom Skinów używałeś? To też podchodzi pod zmiane plików gry :D

Gówno prawda.. to jest legalne. Streamerzy nawet tego używają.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Gówno prawda.. to jest legalne. Streamerzy nawet tego używają.

A czy ja mówię, że nie jest? To też jest grzebanie w plikach gry, a konkretnie zmienianie ich... Nie używam czegoś takiego, a ze streamerów z tymi skinami oglądam tylko BoxBoxa :/

Opublikowano

To nie mógł być L#, bo dostałbyś najpewniej perma. To za exploit na rankedy, nie ma innej opcji, jak mówią wszyscy w temacie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To nie mógł być L#, bo dostałbyś najpewniej perma. To za exploit na rankedy, nie ma innej opcji, jak mówią wszyscy w temacie.

Dawno temu dostałem 2 tyg. za bola, konkretniej zh, który mam wyłączony.
Opublikowano

Każda ingerencja w plikach gry jest banable, nawet custom skiny.

p.s kiedyś był jakiś artykuł o tym albo tutaj na mpc albo na how2win.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Nie jest to ban za używanie L# tylko za podmiane libki i granie Solo/Duo w 3/4/5 osób :)

Dostałem na 14 dni na koncie na, którym tego używałem, ziomek tak samo, tyle że ziomek nie używa l#/bola.

A konto, na którym gram na l#, a nigdy nie używałem premade 3+ na soloq jest bez bana ;)

Więc raczej wszystko jasne ;)

Mam podmieniony, ale nie gralem ( chociaz w quene przypadkiem wszedlem xD ) i nie ma bana.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Uzywam kurisu nidalee, tracker, evade i 0 banow.

Bo bany są za ranked exploit, przecież zostało to wyjaśnione.

Opublikowano

@Pelikano

// EDIT @zaq12345xd

Riot gdyby nie byl pewny nie dał by bana,ban na 14 dni jest za ZOOMHACK,byc moze nie uzywałes ale miałes zaznaczony,być moze uzyłeś tylko raz kiedys tam i tyle wystarczyło.Zoomhack jest niebiezpieczny w tym momencie, juz od dluzszego czasu.L# staf stara sie opracowac nowy bezpieczny zoomhack.Nikt nikogo nie "patroluje" po powrocie.Jeszcze nie ma startu Joduska "paid" bedzie platny od aktualizacji 5.8.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...