Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaterzy w Minecraft.

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Intense geniusz bije od Ciebie jak smród od menela -.-

1. Na samej górze strony masz sygnaturkę

MPC FORUM.pl

MultiPlayer Community

To było, jest i będzie

MPC FORUM.pl

MULTI PLAYER CHEATS

A poza tym, MULTI PLAYER COMMUNITY, COMMUNITY TO TEŻ CZITERZY <3

================================================

A tak w ogóle.. to się NIGDY nie pozbędziecie cziterów jak pacze na te anty czity, można dla zabawy ddosować serwery i te dla hajsu z kupnem admina rozwalać :D

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry temat. Sam kiedyś grałem na jakimś serwerze (a właściwie sieci serwerów) gdzie na pvp zawsze tóż przy wyjściu ze spawna stał koleś na killaurze. Tylko ktoś wyszedł na jedną kratkę i od razu nie żył i nie pomagało najlepsze eq, koxy, potki itp. Ludzie padali jak muchy w sekundę. A co administracja na to? Nic. Bo admini mają inne, ważniejsze zajęcia, a moderatorzy gdzieś wyparowali... Dopiero po kilku dniach go zbanowali, ale wszedł z innego nicku... Żadne bany nie pomagały bo ciągle wchodził z innego nicku/IP. A co do DDoSów to chyba ostatnio jakiś jest bug pozwalający na nie. Z tego co słyszałem to po prostu wysyła się pakiety do logowania z większą ilością bajtów niż powinno być a w efekcie jest krasz (czy jakoś tak). Myślę że powinni to załatać. A właściciele serwerów są idiotami jeśli ktoś im robi takiego DDoSa a oni nie idą na policję tylko próbują bezskutecznie blokować IP tych dzieciaków.....

Opublikowano

Dokładnie, nawet te nowe wykorzystanie luki jest łamaniem prawa, ponieważ niszczysz pracę innej osoby, działasz na szkodę osób trzecich, jest to tak samo karane jak DDOS

TEMAT

Opublikowano

­Racja, wszędzie tylko szukają opcji jak użyć cheatów a potem płacz bo bana dostał... Gdzie nie jesteś na serwerze, jest ich pełno. Dzieciaki max 9-10 lat pier***, że są najlepszymi hakerami i tobie kompa zablokują, panoszą się w internecie, piszą jakby w kraju słowników zabrakło. Nie potrafią nawet dom zbudować w grze, nie używając przy tym miliona cheatów..

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

Sami na to przymykaliśmy oko , teraz się wkurwi........... !! Nic nie zwalczymy skoro na 1-dną taka osobę jak [ Wy Ja ] przypada 10 cheaterów . W Polsce panuje ogólne przyzwolenie na naginanie łamanie przepisów związanych z prawami autorskimi  prywatnością w sieci , i poszanowaniem cudzej pracy . Przydało by się takie podejście jak w Niemczech po 1 wojnie światowej - wiecie co mam na myśli ?? Czystość rasy Graczy Premium .  ;)

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

Zgadzam się z panem wyżej :D

Sam jako iż nie lubię cziterów hackerów i całego tego badziewia nie jestem w stanie sam zawalczyć o ich usunięcie.

Dodatkowo przydałoby się aby Microsoft odkrył wszystkie fora takie jak te, gdzie pomaga się oraz publikuje pirackie owoce ich pracy, oraz pociągnąć ich do konsekwencji,

Mimo że sam dostałbym karę, zmniejszyłoby to znaczącą cziterów, bo wiadomo 80zł 1 konto do Minecraft, więc niechętnie by pobierali hacki aby pograć na serwerze dłużej :D

Dodatkowo myślę aby, na serwerze wprowadzić opcję grania płatnego, czyli za rejestrację symboliczne grosze, jak najmniej warty SmS nie wiem ile tam jest 1.26zł czy 56groszy kiedyś były :D i każdy kto wpłaci na serwer chociaż minimalną kasę nie chciałby dostać bana tam, bo wiadomo zainwestował w serwer z swojej kieszeni :D

I raczej u siebie coś takiego zrobię, mimo że spotkam się z ścian oburzenia będę miał -80% cziterów i dzieciaków :)

Dodatkowo można dać za rejestrację jakiś czas Vipa np 7dni za te 1.26zł aby gracz nie czuł się stratny :p i każdy kto nie wpłacił kasy nie zarejestruje się na serwerze :D

A wy jak widzicie taką opcję? Plusy i minusy waszym okiem jakie będą

TEMAT

Opublikowano

Dla mnie - brak ! Dobry pomysł , przypominają mi się czasy L2 gdzie płaciło się abonament miesięczny . I nikomu nie przychodziło do głowy grać na dopalaczach . Można też zebrać dobrą ekipę ludzi [ których tu na forum nie brakuje ] i stworzyć dobry serwer [ sieć serwerów MC ] Premium , i powoli eliminować syf non-prem.

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

Można, stworzyć sieć, aby zagrać na serwerze wystarczyłoby 1 raz wpłacić kasę i można grać na wszystkich serwerach w sieci bez ponownej wpłaty.

Jak dla mnie pomysł dobry z kilku powodów:

Serwer ma kasę na utrzymanie siebie

Mniej hackerów nawet o 80% co jest kolosalną liczbą dziś

Milsza gra bo nikt nie będzie latał na terenach PvP albo uderzał nas z 10kratek

Jak się mają sprawy, kiedyś serwer z 20 osobami miał tylko 1/2 cziterów, dodatkowo wszyscy wraz z Administracją wiedzieli o tym i nie było problemu, gracz używał tylko fly albo aury na moby.

Nigdy nie używał ich na innego gracza bo był uważany wtedy za największą ciotę i to bez cenzury, był po prostu nikim po takiej akcji

Dziś na serwerze z 20 osobami 15/17 ma hacki, dodatkowo Administracja udaje że nie widzie a oszust używa hacka na graczach i jest uważany za pro koxa który robi tak że admin nie widzi.

Nie wiem jak to się stało, kiedyś grając na hackach admin umorzył sprawę bo pomagałeś tym hackiem innemu graczowi nie wadząc przy tym komuś trzeciemu.

Pomagałeś administracji z tym hackiem, pamiętam jak xray służysz do pomocy adminowi.

[spolier]

Była kiedyś akcja włamania i rozstawienia CMDBloków, i tylko z xray'em byłą możliwość znalezienia ich, sam pomagałem przy tej akcji, po skończeniu nie włączałem go ponownie, bo nie było powodu, drop był dobry, gracze mili i grali z zasadami więc nie miałem powodu sam oszukiwać ich i robić z siebie cipy

Kiedyś hacki służyły do użytku osobistego takiego jak włączenie nightvision w nocy w jaskiniach, z powodu braku potek :p

A dziś, dzieciaki mają hacki na wszystko, od zabicia kury, bo sami nie umieją tego zrobić aż po oszustwa administracji

Tak więc chciałbym aby ktoś jeszcze wypowiedział się na ten pomysł z płatną rejestracją :)

Zastosowałbym to, ponieważ kusząca jest opcja zagrania na serwerze bez oszusta, nawet bardzo kusi.

Dodatkowo na start byłaby kasa aby przedłużyć serwer na większy okres czasu

Martwię się tylko graczami którzy w danym momencie nie będą mieli kasy na wpłatę, jest to raczej jedyny minus z gry.

BO tych zasranych cziterów mi nie żal, niech nie mają sumienia i kasy na wpłatę, jeszcze bardziej mi się twarz uśmiecha pisząc to :)

Mam pomysł na opcję "Poleć Gracza"... Ale to dałoby szansę oszustom, byłaby to opcja dzięki której gracz który już jest na serwerze zarejestrowany mógłby polecić innego gracza który nie ma pieniędzy na wpłatę rejestracyjną aby zagrać.

Lecz da to opcję cziterom jak mówiłem, więc jest to tylko pomysł choć z małym +

TEMAT

Opublikowano

To proste, każde społeczeństwo musi mieć swoją ofiarę, na którą zrzuci winę za swoje niedoskonałości.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

A czy wogule takie modyfikację nie są zabronione? Bo to jest modyfikacja launchera i zmiana kodu.

Lanie tylko zostało ^^

wogule nie som doswolone. Jakim cudem ty jesteś redaktorem?  xD

Niech sobie cheatują. Tylko sobie psują grę. Zabił cię cheater? To rozłącz się z serwerem i znajdź taki który jest na wyższym poziomie i administracja nie jest zainteresowana tylko gotówką. Microsoft przejął pałeczkę i na tym się skończyło. Minecraft nie upadnie, ale straci/stracił wiele graczy.

Opublikowano

@Szaki22

Idąc tym tokiem myślenia należy zrezygnować z masówek po 300 slotów bo tam nie ma możliwości sprawdzenia wszystkich graczy.

@top

Najlepszym zabezpieczeniem są serwery premium bo ma się tylko jedną szansę bo mało kto posiada jedno konto a co dopiero dwa z zakupioną grą.

Opublikowano

Idąc tym tokiem myślenia należy zrezygnować z masówek po 300 slotów bo tam nie ma możliwości sprawdzenia wszystkich graczy.

Ja jeszcze nie widziałem masówki w której nie ma PEŁNO buraczanych reklam "Kup vip'a" to są serwery P2W idealne dla naiwnych ludzi. Tam jest możliwość sprawdzenia wszystkich graczy. Tylko trzeba mieć do tego głowę, ale niestety większość chcę tylko wyżebrać pieniądze od dzieci, bo żaden dojrzały człowiek nie płaciłby 30zł za konto vip na serwerze który lada moment przestanie istnieć. Pamięta ktoś jeszcze serwery Avaterysa? Ile tam było edycji? 40? 

Opublikowano

Niestety.. Minecraft jest kultową i bardzo dobrze rozpoznawalna produkcja, niestety jak każda gra po jakimś czasie się nudzi. W związku z tym, że się nudzi ludzie próbują urozmaicić ja poprzez granie na haksach.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No cóż,

Osobiście uważam że Polski minecraft nie upada przez dzieci, ale przez krótko mówiąc półgłówków w różnym przedziale wiekowym, takich co to bredzą od rzeczy, nie ogarniają gry, nie ogarniają nawet komend zwykłego gracza i męczą tyłki adminom.... Co jak co, ale po pewnym czasie takie osoby skutecznie zniechęcają gracza do gry .

Opublikowano

Tak, tylko jeżeli przeprowadzisz ankietę [miałem taką niedawno :D] to zazwyczaj 56% osób to przedział 10-15 lat

32% 16-20 i 12% to więcej niż 20lat.

Tak więc uznanie należy się dzieciakom 10-15 lat, dlatego tak napisałem

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...