Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaterzy w Minecraft.

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz te 19 lat to albo kłamiesz że masz tyle albo po prostu jesteś nie dojrzały ponieważ grasz w tą dzieciną grę płacząc na dzieci that logic a co do mojego wieku to 17 lat co z tego że nie mam go podanego w profilu ??? 

Jak już to 20 ;)

Co do tego że "płaczę" to już moja sprawa, temat stworzyłem bo jak widać już jest ktoś kto stara się temu zapobiegać a bez tematu nawet bym tego nie widział ;)

Pamiętaj że tematy nie raz mają więcej niż jedno dno ;)

TEMAT

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślisz, że takim tematem dotrzesz do dzieci? Nawet nie doczytają tego do połowy. Jeśli ktoś będzie niszczył innym grę, to prędzej czy później wyjdzie to na jaw i osoba zostanie ukarana. Jeden da sobie w kaszę dmuchać a druga nagra to i wyśle do Administracji.

Dla tych których ten post rani, autorzy twojej przeglądarki wyposażyli ją w przycisk do cofania na poprzednią stronę
Możesz także wyłączyć internet i iść płakać

You made my day xD

Opublikowano

Źle odbierasz mój temat ;P specjalnie pisalem jak najwięcej dlaczego?

Każdy starszy graczy wejdzie tutaj zobaczyć co napisałem, połowa z nich nie wie nawet ile ludzi hackuje na serwerach i wciąż myśli że jest to malutki %

Dzięki temu mam nadzieję że starsi będą obserwować graczy i ich zgłaszać, Administracja zacznie myśleć o tych oszustach a właściciele zaczną mądrzej wybierać Administrację.

Wiem że do dzieciaków już tych dosłownych nie trafię i oleją ten post :) ale mam nadzieję że dzięki temu ktoś zacznie temu zapobiegać nawet gdyby miałby to być jeden serwer na 100 :) ale zawsze jeden serwer wyciągnął wnioski z tego postu i broni się przed tą falą cziterów :)

TEMAT

Opublikowano

Widzę że temat kreci się kolo wieku :) wiec tak mam 33 lata 2 Konta premium [ aati81 - Arch_Aniol ] gram w MC jak pisałem bo lubię , gra jest kreatywna nie ma ograniczeń co chce zrobić to robię to . Teraz możecie mnie hejtować że stary a gra w minecraft :) wisi mi to. Jak pisałem serwery premium i ogólne forum gdzie można zgłosić delikwenta , to ucięło by ten debilizm jaki teraz mamy . Mam konta prem i gram tak by innym nie zawadzać i nie chcę by mój nick był kojarzony z całym tym burdelem na serwerach , ale mam prem ci co graja na non-p mają w d***e czy ich się złapie i zapamięta nick skoro za 2 min go zmieni . To nie jest kwestia że ich nie stać , bo już nie 1 mi pisał na serwerze że stać ich ale po co maja kupić prem skoro im nie zależy na grze . Wiec po co gracie  pytam ???

Przykład z mojego serwera 

@ref

PS: Dzieci takiego pokroju jak ten przykład są z automatu banowane .

[11:35:51 INFO]: |Gracz|Canover JARAJ SIE ALBO PIERDOL SIE
[11:35:52 INFO]: |Gracz|Canover CHUJU LYSY
[11:35:53 INFO]: |Gracz|Canover xD

Jeżeli macie problemy w szkole w domu , koledzy was gnębią na podwórku  własną frustracje potraficie wyładować tylko i wyłącznie na MC - Nie wchodźcie na ten serwer.

Revision342

Ściąganie botów na serwer dobry pomysł ;P  ale tu nie wypalił

111801428231383823659.png

Serwer od 3 tygodni stoi już pusty nie refreszuje tematu bo nie ma to sensy , nie chce takich graczy na swoim serwerze .

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

Hehe chłopie 33lata ;-; myślałem że jestem najstarszy w tym temacie :D ale jednak jest jeszcze ktoś kto gra w MC i jest starszy ode mnie :)

Co do banu niezbyt byłbym pewny Ja za każdym razem banuję Nick + IP dodatkowo banuję XXX.XXX.XXX.ZZZ dodaję XXX do bazy zbanowanych IP ponieważ podczas zmiany IP najczęściej Router zmienia tylko dane z ZZZ ;) więc nieprędko wraca winowajca :)

Co do premium nie jest to wyjściem bo jest możliwość zmiany nicku a znam osoby które mają po 10kont premium do niszczenia serwerów :0 więc nie jest to wyjście.

Ale DOS (chyba) czyli atak botami to najgłupsza rzecz wystarczy dodać skrypt na potwierdzenie czy jest się botem

[T][T][T[T][N][T]

I jeżeli przez 10sek nic się nie wybiera dostajemy kicka :)

TEMAT

Opublikowano

Prem posiada uuid , teraz zmiana nick nic nie da bo uuid zostaje a ban przypisuje się pod ten id .

PS: No 33 piękny wiek w sam ras na Mienecraft :)

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

20 to też trochę za dużo, ale jakby nie patrzeć MC jest najbardziej zaawansowaną grą 2015

Nie znajdziesz innej gry gdzie masz auta (CarZ) walkę jedzenie i wejście praktycznie wszędzie

Dodatkowo w MC jest ~100 bloków do wydobycia a drugie 100 do stworzenia

Dodatkowo jest jeszcze kilka bloków które działają same.

Więc nawet nasz Polski Dying Light nie jest tak bardzo rozwinięty, to samo DayZ jest niżej niż MC w rankingu zaawansowania gry :)

TEMAT

Opublikowano

Boli mnie to co się dzieje na naszej scenie , i olewkę ludzi prowadzących serwery MC  . Kochani nie liczy się ilość tylko jakość .

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

Według mnie cheating w Minecraft jest zwykła zabawą drażniącą innych graczy, jak i administracje serwera. Osoby takie mają dużo mniejsze wrażenia z gry.

Lecz cheating w Minecraft nie jest wyłączną winą tych pseudo-dzieciaków, ponieważ ktoś je musiał stworzyć, osoby takie z pewnością nie mogą być dziećmi, a wypuszczają je oni jedynie dla sławy.

Co do launchera to wątpię aby się udało, po za tym wszystko da się ominąć.

Taak, tworzą je tutaj niestety debile dla sławy jak pisałeś...

Ale co poradzić, skoro ktoś nie umie grać fair play i chce pokazać jakim jest koxem robi sobie Hacka i twierdzi że potrafi sam tak grać ;)

Ale to jest jak pisałem, jeżeli 2 graczy ma Huzuni

Z czego 1 lata tylko nad oceanem aby nie marnować czasu na powolne pływanie, włącza aure jak buduje domek aby go moby nie zabiły albo nightvision w nocy, to mogę jeszcze wybaczyć i ukarać lekko.

Ale jak ktoś lata po mapie PvP, włącza aure na graczy, oszukuje na minigames używa hacków do celów których został stworzony to zazwyczaj leci Ban na IP + nick + część IP aby delikwent nie zmienił IP i nie wrócił ;)

TEMAT

Opublikowano

@pablos11 W sumie wszelakie bany na IP kończą się przeważnie tak samo, użytkownik najzwyczajniej używał proxy, lub po prostu jego całe IP się zmienia, wtedy sytuacja się powtarza, użytkownik wraca na serwer, po czym psuje innym grę, poirytowani gracze sięgają również po cheaty, aby ukarać winowajce, tak rodzi się koniec minecrafta.

Opublikowano

To co myślicie o temacie gdzie będziemy dodawać zbanowanych graczy tylko za hacki?

Dodawalibyśmy go z Nickiem oraz IP.

Można owy stworzyć aby przynajmniej dodać 1% kontroli do serwerów przed tymi 'graczami' -.-

TEMAT

Opublikowano

Wiecie co to jest mpc? 

Multi Player Cheats

Tak więc ze swoimi bólami i żalami proszę iść gdzie indziej. ;]]

Opublikowano

Wiele razy doświadczyłem takich sytuacji:

Na czacie pojawia się wiadomość: "szukam dziefczyny hentne piszom 123"

Ty piszesz: "Pisz zgodnie z ortografią.

On pisze: "wypierda*aj dzieciaczku !

Ty piszesz: "Ile masz lat ?"

On pisze: "mam 18 lat"

Ty piszesz: "W którym roku się urodziłeś ?"

Gracz NOBEK left the game...

IP: mcity.com.pl | 1.16.3

https://mcity.com.pl > Strona serwera MCity

logo.png

Opublikowano

Wiele razy doświadczyłem takich sytuacji:

Na czacie pojawia się wiadomość: "szukam dziefczyny hentne piszom 123"

Ty piszesz: "Pisz zgodnie z ortografią.

On pisze: "wypierda*aj dzieciaczku !

Ty piszesz: "Ile masz lat ?"

On pisze: "mam 18 lat"

Ty piszesz: "W którym roku się urodziłeś ?"

Gracz NOBEK left the game...

True story.

@topic

Cheaty w Polsce zawszę będą. A jeśli te wszystkie haxy i inne programiki znikną, to z nią także 40% Polskiego społeczeństwa Minecraft. ;)

Nie okłamujmy się. Ile procent nastolatków z USA grało na haxach kiedykolwiek? - 4% czy 6% ? A u nas w Polsce, ponad 25% (bierz pod uwagą słowo NASTOLATKÓW).

­

Opublikowano

"Dorośli" gracze MINECRAFTA uważają że gra się zdup**ła bo dzieci.. dzeci.. przeszkadzają wyzywaja itp.
Kiedyś nie byli lepsi, a zamiast poprawić ten stosunek to dalej się z nimi wyzywają czy kłócą.
Cheaterzy też dorośli czy dzieci bez różnicy, nikt nie jest winny *.*

1RkW7od.png

Opublikowano

Przez czity przestałem grać na multiplayer :( Przynajmniej na singielku zombiaki nie latają na killaura ;O

Niespodzianka

<

Opublikowano

Dzisiaj mniałem niestety sytuacje, nigdy nie wygrałem na np Hypixelu w grze UHC gdzie gra 111/111 osob i trzeba wszystkich zabic, bo ku*wa podchodze do typa on z 6 kratek nie dosiegam go albo uderza tak szybko ze w powietrzu mnie 3 razy uderzyl! Trzeba cos z tym zrobic...

Opublikowano

Jak jesteś informatykiem to stwórz anty-hax do minecraft`a pod język javascript i będzie spoko. Powodzenia 

Nic nie jest idealne, prędzej czy później znajdzie się ktoś kto to obejdzie

================================================================================

Jak widać dzieci nadal się  panoszą, dowodem jest temat jakiegoś użytkownika o włamanie i ataki DDOS na serwer...

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...