Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] VirtualMT2

Sponsor111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Silver™ napisał:

@Winter.raporcik poszedł

o nie! zreportował mnie, cóż za niesamowity człowiek z wielką odwagą! prawda tak cię zabolała?

Tak ogólnie ciekawi mnie czemu strona virtuala ma szatę graficzną w podobie tiverii co była (tak wiem prócz tiverii miało ją jeszcze kilka osób) może odpowiesz mi na to pytanie @vckat jakiś sentyment do tej grafiki czy jak to wygląda?

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
16 godzin temu, vckat napisał:

Nikt u nas nie oczekuje sztucznego spędu, ale przeraża nas fakt młodego pokolenia naiwniaków z netem za pare złotych, którzy są podatni na antyczne zagrywki z s.dwójkami, trójkami, akademiami, sremiami itp.... tanimi zagrywkami.

Problem z dwójkami, trójkami itd. to wina tylko i wyłącznie przeogromnej ilości serwerów. W którymś momencie technicy zauważyli, jakie pieniądze wlatują w is na starcie serwera i stwierdzili, że po co chodzić do roboty 5x8 godzin czy też 12h co drugi dzień, stawiajmy praktycznie gotowce co miesiąc/dwa, zarabiajmy tyle żeby wystarczyło nam na 3/4 miesiące normalnego życia (a przynajmniej tak obstawiam) i w koło macieju. A druga strona która jest żenująca to ludzie, którzy to napędzają czytaj jupiterzy + ich widzowie którzy razem mają mniej więcej tyle oleju w głowie co przeciętny homo sapiens, a tych widzów są średnio po kilka tysięcy na jednego także... 🤣

żenada1 — kopia.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 19.11.2019 o 14:15, Winter. napisał:

o nie! zreportował mnie, cóż za niesamowity człowiek z wielką odwagą! prawda tak cię zabolała?

Tak ogólnie ciekawi mnie czemu strona virtuala ma szatę graficzną w podobie tiverii co była (tak wiem prócz tiverii miało ją jeszcze kilka osób) może odpowiesz mi na to pytanie @vckat jakiś sentyment do tej grafiki czy jak to wygląda?

Wejdź na stronę to będziesz wiedział

Opublikowano

Serwer stoi bardzo długo a wy się czepiata, dajcie dalej grać spokojnie tym co grali, nie zabierajcie im rozrywki. Żaden serwer nie stoi tyle lat co ten chociażby dla tego warto to uszanować. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...