Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] VirtualMT2

Sponsor111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj warto :) Serwer jest najlepszy w Polsce :) Sam bym wrocil na stale gdyby był jakiś resecik lub s2 bo do topki niestety daleko ;c

Opublikowano

Nie polecam tam wracać, powód? 
-Patologia
-Niby co dzień są oxy itd ale 9/10 pytań w ox to " wybierz pół na pół " :)
-Zeby coś tam osiągnąć to musisz zapierdalać całymi dniami.

Jedyny dobry zarobek to są eventy przy których musisz mieć kure*skie szczescie :D

Opublikowano

Nie polecam tam wracać, powód? 

-Patologia

-Niby co dzień są oxy itd ale 9/10 pytań w ox to " wybierz pół na pół " :)

-Zeby coś tam osiągnąć to musisz zapierdalać całymi dniami.

Jedyny dobry zarobek to są eventy przy których musisz mieć kure*skie szczescie :D

Co do ox'ów masz rację. Pytan pół na pół jest zdecydowanie za dużo. Nie jest to konkurs wiedzy a szczęscia. Natomiast reszta to bzdury zwłaszcza, ze zrobic eq do +/- 240lvla to banał. Problem zaczyna się z najlepszymi setami ale moze to i lepiej, nie kazdy biega w tym samym eq.

Sam rzadko biorę udział w eventach, są lepsze zarobki ale co ty mozesz o tym wiedzieć skoro nie wbiłes nawet 200lvla.

Srij9JT.png

Opublikowano

Co do ox'ów masz rację. Pytan pół na pół jest zdecydowanie za dużo. Nie jest to konkurs wiedzy a szczęscia. Natomiast reszta to bzdury zwłaszcza, ze zrobic eq do +/- 240lvla to banał. Problem zaczyna się z najlepszymi setami ale moze to i lepiej, nie kazdy biega w tym samym eq.

Sam rzadko biorę udział w eventach, są lepsze zarobki ale co ty mozesz o tym wiedzieć skoro nie wbiłes nawet 200lvla.

Miałem tam 255 lvl :) i wiem troche o tym serwerze, a ty za przeproszeniem latasz jak pies na ten serwer... ktoś napisze coś źle o virtualu to już działasz w akcji i tak wielce promujesz ten serwer :) nie no ziomek pozdro ^^

Opublikowano

Prezentacja została usunięta z forum tak samo jak i innych serwerów chyba każdy się domyśla dlaczego. Ale co do serwera to już chyba jego świetlność się skończyła graczy może jest i trochę ale wiadomo nowemu graczowi ciężko będzie na początku coś osiągnąć.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie polecam

- Dużo cheatów

- Słabe zabezpieczenia przed cheatami

- Kręcony licznik

- Ustawiane Eventy (kilka miesięcy temu był taki event, że GM zadawał pytania, a kto pierwszy prawidłowo odpowiedział dostawał nagrodę, dziwne, że pewny koleś dał 2 razy odpowiedz przed pytaniem)

- Administracja mało angażuje się  w serwer

- Aby coś osiągnąć na serwerze trzeba wydać $$$

minecraft.jpg
Opublikowano

Up dawno na serwerze nie grali, dodali zabezpieczenia przed hackami i dziala tylko wh i to tylko jedno. Jeszcze nikogo na wh nie widzialem prawie co 3dni są eventy np. Ox,górniczy itp, nie trzeba wydawac, po prostu zarabia sie na tzw. Oponce. Admini są prawie codziennie. Licznik nie jest kręcony, co widać po expowiskach i m1 ch1

Opublikowano

powiem tak serwer w miare ok  jednakze nowi gracze juz na tym serwerze nie wybijaja sie chyba ze z 1k+ w is wladuja ale dla starych graczy ktorzy maja 254+eq serwer naprawde spoko co do eventow np to 1 odpowie tez mi to sie dziwne wydaje ze 5/10 1 koles odpowiada ale z 2 strony jesli mialybyc jakies rozdawania eq za darmo z strony administracji to nie rozdawaliby na eventach tylko poprostu bez zadnych eventow jednakze nie ma zadnych dowodow ze admini rozdaja eq wiec te informacje sa poprostu nieprawdziwe 

ZZZ

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do 50/50 na OXie, lepsze to niz czekanie na nowa runde po kilkadziesiat minut. W dodatku na normalne pytania kazdy po takim czasie znalby odpowiedzi.

Start trudny? Polecam wymiane eq. Gralem miesiac na innym privie, wymienilem eq i wpadlo ponad 30kb. Akurat na set boskiego i drobiazgi.

Do topki daleko? Wszyscy chca topki i marudza, ze trudno... To zapieprzajcie na serwery gdzie w tydzien robi sie wojenne i klase na maxa, a topki nawet i tam wiekszosc nie zdobedzie...

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Grałem dawno z kilkoma ludźmi i grało się naprawdę z*********e te nocki spędzone na dropaniu z metkow :D, ale potem znajomi zaczęli odchodzić i tak zostałem sam aż tez opuściłem server, ale mogę go polecić w 100%. Chociaż start od 0 bym odradzał bo na ta chwile będzie to straszna katorga ,lecz server jest stabilny ma swoich stałych graczy wiec o to ze padnie nie ma się co martwic.

12038566_974765759232972_778992918771970

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Grałem niedawno i podobał mi się serwer.­ Przestałem grać bo ulepy są drogie i nie ma jak zrobić eq. Na serwerze dalej gra dużo graczy i się utrzymuje. Polecam tylko ze względu na [GM]Kotek bo robi fajne filmiki i jest najlepszym gm na virtual. :)

Opublikowano

Server stary jak świat nie wiem czy istnieje nawet jeszcze. ­

Istnieje i nawet ma się dosyć dobrze. Popołudniami średnio 1,2k+ graczy. Masa eventów, warto wpadać:)

Opublikowano

Istnieje i nawet ma się dosyć dobrze. Popołudniami średnio 1,2k+ graczy. Masa eventów, warto wpadać :)

Dzisiaj cały dzien licznik przekracza 1.6k a z moich obserwacji wynika, że to własnie w niedzielę gra najwięcej osób.  Gdyby zliczał shopy offline bez problemu byłoby 2k online.

Srij9JT.png

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Grałem kilka lat temu, było spoko.

Teraz serwer to już przeżytek. Po prostu jego czasy świetności minęły.

Niemniej jak ktoś lubi easy to polecam.

1z67dxt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...