Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WHsss

Makłowicz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie zaryzykowalem czy dziala a tu ani wh nie dziala i zato mam 2 trojany dzieki stary.

I pisze ze nima jakiegos dll.klikam ok potem to samo z tym dll. kilam ok i wlacza sie metin bez wh.

kolega również na 1 stronie napisał że z dll ma błąd i również tak mam. Może to zależy od systemu?

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Pobierzcie sobie ten pliczek dll i wpakujcie do system32 oraz klienta gry do głównego folderu, mi działa a miałem ten problem - Win 7 64bit

...................\/...................

Opublikowano

wszystko działa. pobierzcie po prostu brakującą dll i wklejcie do windows/system32 i do syswow64(jak ktos ma 64 bity) i do folderu metina, i wszystko działa

dzięki :)

jednak nie działa

poprawka działa na szamanie ale nie z konia, na woju działa na koniu, mógłbyś poprawić aby biło na koniu szamanem rowniez? pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli wywala wam błąd z dll msvcośtam120.dll to albo ściągnijcie sobie ten dll z neta i wrzućcie do klienta albo aktualizacja netframeworka i będzie działać. Ktoś pytał jaki mam system: win 7 64 bit

Opublikowano

Jeśli wywala wam błąd z dll msvcośtam120.dll to albo ściągnijcie sobie ten dll z neta i wrzućcie do klienta albo aktualizacja netframeworka i będzie działać. Ktoś pytał jaki mam system: win 7 64 bit

wh działa, al ni na wszystkim, np szaman z dzwonka,wachlarza działa, ale jak juz szaman wejdzie na konia, to juz nie dziala ;)

Opublikowano

Rozpakowałem świeżego klienta, wrzucam patcher i odpalam, potem wyłączam go, wklejam i podmieniam pliki z paczki z WH, odaplam przez Atrey a.exe i działa.

To może zrób filmik jak to robisz by wszystkim bardzo pomógł . :)

Opublikowano

podeśle kto link do tego msvcr 120d bo nie moge znalesc , daje like. .

ZAPRASZAM NA PRYWATNY SERVER MT2 (DEDYK) SAFIR !!!

Opublikowano

Rozpakowałem świeżego klienta, wrzucam patcher i odpalam, potem wyłączam go, wklejam i podmieniam pliki z paczki z WH, odaplam przez Atrey a.exe i działa.

Pokaż rozpakownego clienta, ciekawi mnie jak wyciągnałeś nowe klucze.

Opublikowano

Pokaż rozpakownego clienta, ciekawi mnie jak wyciągnałeś nowe klucze.

Przecież on mówi o wypakowaniu klienta z rar i wgraniu WH. Poza tym pliki z tego klienta da się wypakowywać jak już tak Cię to ciekawi.

Opublikowano

Przecież on mówi o wypakowaniu klienta z rar i wgraniu WH. Poza tym pliki z tego klienta da się wypakowywać jak już tak Cię to ciekawi.

Ja mam rozpakowanego clienta, ale raczej żaden placek na tym forum nie da rady wyciagnac kluczy bo przy wrzuceniu dumpa do idy sie wy.. ida więc nie pie.. smutów synek.

Opublikowano

Ja mam rozpakowanego clienta, ale raczej żaden placek na tym forum nie da rady wyciagnac kluczy bo przy wrzuceniu dumpa do idy sie wy.. ida więc nie pie.. smutów synek.

Pokaż mi rozpakowanego clienta.

­

Opublikowano

Masz tu kilka przykładowych plików wypakowanych z tego klienta i przestań gwiazdorzyć :P

Pliki:
https://mega.co.nz/#!t9AXnAoB!dptiT85f5l8NerbCfG9rW3xwftmmrHgq-urYiLmohlo

Skan:
https://www.virustotal.com/pl/file/88e964a8e061daa3a0a64604f8d704a8097bfaf8fdf3ba210f15ba0faf2cb3fd/analysis/1429804296/
Opublikowano

Łapajcie z mega :

mega.co.nz/#!8l4AhZbQ!n1dI3Q3AFi4DVWBdYT2jmaeDGc7csIIQdQ6WaOMYhWs
https://www.virustotal.com/pl/file/dbd65260d035287e5cd368f68d23c2ec7f8a32a875f222f30f02c3a1b2eebec0/analysis/1429871830/

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...